- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Google Pixel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen GPS-t vegyek?
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Vut?
Nem nyeli le a Telenor a pénzt.Ha egy vagy két szám eltérés van a helyes és a helytelen szám között, akkor az egyenleg simán átmozgatható. A másik félnek kell kérnie.
Amennyiben kettőnél több szám az eltérés, akkor a legegyszerűbb megoldás talán az, ha te feltöltöd a pénzt a téged hívó számára, a neked tévesen feltöltött összeget pedig átmozgattatod a számládra. (1220, vagy írásos kérés a Telenor oldalán, esetleg Telenor boltban.)
-
fecs:
Elvileg az emelt díjat számlázzák, de kell legyen egy plusz sor -ahogy Littoral is írja- a díjváltozás elutasítására való utalással, az emelés összegével megegyező mínusz tétellel.buca84:
Attól függ, milyen csomagot rendeltél.
Az "új" fajta netcsomagokat teljes díjon számolja a Telenor és a keret a számlazárással azonos időszakban kerülhet felhasználásra.
Az 500 MB 1 hónapig havidíj-kedvezménnyel szolgáltatásnál az első kedvezményes hónap független a ciklustól, a további hónapok már "idomulnak" a kártya számlázási időszakához. -
somé
őstag
Szerintem nem, legalábbis az elfogadásról / el nem fogadásról hangfelvétel kell készüljön, magyarán élőszóban, közvetlenül lehet csak kommunikálni velük ez ügyben. Esetleg olyan központi boltban, ahol Ügyfélszolgálat is van, nem csak viszonteladó a bolt.
Nekem ezt mondták a helyi Telenorban tegnap.
Egyébiránt, mivel éjjeles voltam, hajnali 02:48-kor sikeredett a kapcsolat a 1220-szal, de nem mondom meg hányszor hívtam őket és mennyit vártam. Csoda történt. Valami deezer b@romságot, vagy 3 hónapig 500-Ft kedvezményt ajánlottak (!), ha elfogadom az emelést.
Kollégám reggel 05-körül létesített velük kapcsolatot, szintén zenész. -
Varszegig
veterán
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OTP Bank topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Tőzsde és gazdaság
- Motoros topic
- Escape from Tarkov
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest