Hirdetés
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Magisk
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hiba miatt egyelőre nem támogatja az AirPods Max a veszteségmentes hangot
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
somé
őstag
válasz
kenikolo1 #67304 üzenetére
A kép alapján, amit beszúrtál, az sms és az aktiválás között 2 perc telt el.
Én is tegnap aktiváltattam (első szóra megtették), aztán kerestem rá erre a topikra. Nekem még most sem aktív, viszont a my.telenor oldalon az előfizetésemhez (Hello Data Start) tartozó szolgáltatások módosításánál, eltűnt a VoLTE kapcsolási lehetőség, ami ugye alapból inaktív volt.
Jelenleg a Telefonszámhoz tartozó aktív szolgáltatások között sem szerepel, hogy a VoLTE be lenne kapcsolva.Elvileg 72 órán beül kapcsolják, de kétségeim vannak. A készülék nekem is Redmi 5 Plus, a tárcsázóba írt erre vonatkozó direkt kód alapján a VoLTE be van kapcsolva a készülékemen, azóta többször újra is indítottam.
Este még a készülék beállítást is lekértem sms-ben, de arra sem történ semmi eddig a percig. -
somé
őstag
Szerintem nem, legalábbis az elfogadásról / el nem fogadásról hangfelvétel kell készüljön, magyarán élőszóban, közvetlenül lehet csak kommunikálni velük ez ügyben. Esetleg olyan központi boltban, ahol Ügyfélszolgálat is van, nem csak viszonteladó a bolt.
Nekem ezt mondták a helyi Telenorban tegnap.
Egyébiránt, mivel éjjeles voltam, hajnali 02:48-kor sikeredett a kapcsolat a 1220-szal, de nem mondom meg hányszor hívtam őket és mennyit vártam. Csoda történt. Valami deezer b@romságot, vagy 3 hónapig 500-Ft kedvezményt ajánlottak (!), ha elfogadom az emelést.
Kollégám reggel 05-körül létesített velük kapcsolatot, szintén zenész. -
somé
őstag
Mondjuk az érdekes, hogy itt páran személyesen tudtak nyilatkozni az el nem fogadásról, nekem ma azt mondták a helyi Telenornál, hogy erre nincs mód. Vagy kopogtassak asztalt kicsit hétfőn?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS Pro WS X570-ACE X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest