Hirdetés
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Több dologban is első lett a Motorola Edge 60 Fusion
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei FreeArc - a kényelem az első
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
SUPREME7
őstag
válasz
Viktor0610 #41460 üzenetére
Akkor mondok megint újat
Telefonon is be lehet állítani, csak telenor azonosító kell hozzá. Nekem ez nincs rajta a szerződésen, és mivel pont mai napra lett rakva a számlazárásom, így holnap már lesz egy elektronikus számlám amin rajta lesz, és azzal kell felhívnom az ügyfélszolgálatot, és beállíthatom a jelszót.
És elvileg az extra adat keret is holnaptól lesz aktív, szóval az is csak azért 0 jelenleg.
-
SUPREME7
őstag
válasz
Viktor0610 #41457 üzenetére
Pedig arról hívtam az ügyfélszolgálatot
Az ügyfélszolgálatot a vodánál is lehet hívni mobilnetes kártyáról.
Nincs valami ötleted, hogy hogyan tudhatnám meg utazgatás nélkül a telenor azonosítómat?
-
wetomi
aktív tag
válasz
Viktor0610 #41457 üzenetére
1220-at tudtommal hívhatod róla díjmentesen, mást nem, a kétmilliót sem. Alternatív azonosítás és az ügyfélszolgálati elérhetőség miatt muszáj. Az MBI kártyák meg alapból nem roamingolhatnak, ezért a kétmillió nem indokolt. De javítsatok ki nyugodtan.
-
Doggy dog
senior tag
válasz
Viktor0610 #41387 üzenetére
Akkor így lesz,köszönöm!
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
Viktor0610 #41347 üzenetére
Az eredeti kérdésre tudsz valamit mondani? Vagy ez már túlságosan elvont?
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
Viktor0610 #41286 üzenetére
Konkretizálom: vennék telefont, volt már szervízben, jelenleg is 1 éves modell (G4), és ki tudja szervizelik-e majd másfél év múlva, vagy csak csereutalványt adnak. Ahogy olvastam a Telenor nem szeret pénzt visszaadni, hanem levásárolhatom az árát. Ilyenkor nem probléma, hogy más nevére lett véve, akár előfizetéssel, akár kártyásan?
-
St3ven
addikt
válasz
Viktor0610 #41324 üzenetére
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Viktor0610 #41327 üzenetére
Ok, csak fél 12 körül már a következő havi adatot számolta.
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #41317 üzenetére
Zuhan a piaci részesedés, sorban hagyják el a platformot a fejlesztők, mert egyszerűen nem éri meg Win Mobile -ra fejleszteni. Ezek tények. Egyébként meg nem én kezdtem úgy, hogy "bekaphatják".
-
vasi89
őstag
válasz
Viktor0610 #41312 üzenetére
Lényegtelen szerintem mert mikor vettem akkor már több helyen mondták h vihetem bárhova ami hivatalos. Amúgy a hivatalos szerviznek kellene újraindítania. A telenorba ahova bementem ott azt állították h soha semmilyen módon nem indul újra. De mondtam neki h hülyeséget beszél és ráhagytam, de akkor igazam volt
-
vasi89
őstag
válasz
Viktor0610 #41310 üzenetére
Lejár az előfizetés aztán arra lesz véve csak érdekelt mert sokkal drágább mint mondjuk MM-ban.
Más kérdés, abban tudsz segíteni, hogy valóban nem indítja újra a telenor csere esetén az iphone garanciát? Annyi a csavar h egyből szakszervizbe vittem de van róla jegyzőkönyv stb, de se a telenor se a gyári szerviz nem akar segíteni. Egymásra mutogatnak. Azért vittem oda mert tudtommal a telemax jevít a telenornál, inkább kihagynám őket..
-
válasz
Viktor0610 #41306 üzenetére
Köszönöm
Somatom: azt nem tartom korrektnek, hogy egyáltalán létezik még ez a napijegy és számlázhatják is, amikor a jelenlegi roaming díjak sokkal kedvezőbbek.
-
Darko
senior tag
válasz
Viktor0610 #41300 üzenetére
Köszi a válaszokat
-
khorvat
senior tag
válasz
Viktor0610 #41290 üzenetére
Ok, köszönöm a választ akkor technikai dolog mert 1x rendelhető egy nap.
Ciklus forduló 24-e ezen a szamon szal így aug. 24ig lesz elérhető, én is így gondoltam mikor megrendeltem! -
tomp
félisten
válasz
Viktor0610 #41286 üzenetére
Az oké de az Apple Music a kezdetek óta benne van, a reklámban még sincsen benne.
Kicsit zűrzavar van a telenornál. -
tomp
félisten
válasz
Viktor0610 #41282 üzenetére
Ahogyan látom a tv-s reklám sem tudja mi van. Ott Tidal, Deezer és Play Zene szerepel. Apple Music és rádiók nem.
Jajjj. -
tomp
félisten
válasz
Viktor0610 #41282 üzenetére
Reméljük nem csak hiba miatt került bele a Play Zene amit utólag töröltek. Vagy a Play Zenével még nincs megállapodás de véletlenül belerakták már.
Habár nem mintha gond lenne emiatt az adattal de hát no. Elején benne volt. -
tomp
félisten
válasz
Viktor0610 #41280 üzenetére
MyMusic PlayZenét megnézted?
Fb-on már jeleztem nekik de csak "továbbítottuk az illetékesek felé, válaszukig türelmedet kérjük"
Szerintem még ők sem tudják mivan mert nincs válasz. -
akela91
addikt
válasz
Viktor0610 #41222 üzenetére
Csak várni kellett éjfélig, ugyanis az eddigi 100 megás csomagot lestoppolták és az új 1,5gigásat ma indították el.
-
tomp
félisten
válasz
Viktor0610 #41222 üzenetére
Igazából a régi net törlése nem bosszant mert reggel munkából hazafele már úgyis jött az sms, hogy elfogyott a 30GB emiatt lassítanak. Megállt a Tidal.
Miután pedig felkeltem egy sms fogadott, hogy törölték a dolgot. Ha maradt volna akkor feszülten ébredtem volna.
Ha reggel csak a MyMusic fog fogadni kiegészítő keret nélkül akkor lesz egy kis elbeszélgetés a 1220-al.
MyTelenor egyik belépésnél 14+ezer Ft-ot ír ki mint várható számla összeg, a másik belépésnél meg 4180Ft-ot. Természetesen egyik összeg sem stimmel. -
Varszegig
veterán
válasz
Viktor0610 #41188 üzenetére
Persze, persze. És ilyenkor a szolgáltató hibájából fizessen +1 hónapot? Én biztos felügyeleti panaszt tennék
Én a magyar szolgáltatók esetében nem hiszek ilyen véletlenekben, mert az sem véletlen, hogy csak és kizárólag a lakossági ügyfeleknél nincs törthavi számlázás a telenornál. (És csak ott.)
-
attiati
veterán
válasz
Viktor0610 #41178 üzenetére
vidék
Bp - Tatabánya - Győr - Szhely - Vas megye vonal általában -
szami777
addikt
válasz
Viktor0610 #41168 üzenetére
Szuper, ez jo hír, köszönöm a gyors választ.
-
MAGUS7
tag
válasz
Viktor0610 #41153 üzenetére
Köszönöm a választ
-
kpal
nagyúr
válasz
Viktor0610 #41139 üzenetére
Köszönöm szépen
,ezt nem tudtam eddig.
-
Skynet258
veterán
válasz
Viktor0610 #41105 üzenetére
Kolléganőm ma hívta (Duna Plazaban vagyok én is), hogy kissé elcseszték a dolgokat, azt hitték, a szerviznél maradt a teló (ilyenkor általában ott szokott)...
Prien: felhívtuk volna mert a kollégák azt se tudják mi az a PH.
-
Darko
senior tag
válasz
Viktor0610 #41105 üzenetére
Helyes, most hívtak, hogy adjam oda nekik a telefont
Pedig nálam volt, csak akkor nem kérték. Pedig már majdnem megrendeltem a kijelzőt kínából. De jó hogy nem tettem!
Mit kell vinnem? Mindent, aksit is, töltő?
-
bigdady
nagyúr
válasz
Viktor0610 #41096 üzenetére
Asszem csak magánszemély esetén
-
cekkk
veterán
válasz
Viktor0610 #41065 üzenetére
Facebookon írtam nekik, meg is válaszolták, hogy valami hiba van a területen.
-
Littoral
aktív tag
válasz
Viktor0610 #41062 üzenetére
Világos, mostanában én is inkább felhívom a gyereket (mióta ingyen beszélünk), hogy jöjjön le kajálni, mint felmásznék azért, hogy szóljak neki.
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #41036 üzenetére
Köszi!
És az árukon kívül mi a különbség köztük? -
Landsmann
addikt
válasz
Viktor0610 #40958 üzenetére
Kötelesek átvenni javításra a terméket, nincs apelláta. Vele együtt jegyzőkönyvet is kell felvenniük, amiből egy példányt átadni az ügyfélnek. Sőt, garancián túl is köteles átvenni ha az ügyfél azt akarja, (volt már ilyenből fogyasztóvédelmis probléma, garancia lejárta után nem vették át a terméket javíttatásra, éppen fogyasztóvédők végeztek "próbaszervizelést" ) viszont ilyenkor már a felmerülő költségek az ügyfelet terhelik.
Postázás előtt azért kérdezd meg a szervizt, hogy úgy fogadják-e a készüléket, mert a legtöbb helyen nem. Éppen a szállítási rizikó miatt, hiszen olyan sérülés érheti a készüléket, ami már garanciából kizáró ok. -
whiskeys
őstag
válasz
Viktor0610 #40954 üzenetére
én is ugy értettem. azért irtam hogy chrome, mint böngésző alatt, nem ajánl fel módositást a telenor oldalán...
-
Sayuar
senior tag
válasz
Viktor0610 #40932 üzenetére
Pedig az hinné az ember, hogy valami korlátlan dolgozói csomagod van....
-
MadGame
senior tag
válasz
Viktor0610 #40877 üzenetére
Köszi!
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #40823 üzenetére
Ez nevetséges. Mihez kell egy ilyen rendszernek három nap? Ha azonnal nem történik meg, az már valami hibát jelent.
-
svili
tag
válasz
Viktor0610 #40744 üzenetére
Köszönöm, már megoldődott! A magyar-belga meccset már meg tudom nézni MyTV-n!
-
KamuMazsola
őstag
válasz
Viktor0610 #40674 üzenetére
Hány darab kártyát lehet rendelni ebből, mystart csomagban 0 Ft-ért egy személynek?
-
válasz
Viktor0610 #40681 üzenetére
Köszönöm a választ
Tehát, ha elmegyek nyaralni és hazatelefonálok, akkor nincs 20 Ft-os percenkénti plusz költség?
Plusz roaming adatmennyiséget lehet kérni ehhez a csomaghoz? -
hallerlaller
addikt
válasz
Viktor0610 #40592 üzenetére
Na hát ezt mondom, hogy ezért még pénzt is kérnek a szám tulajdonosától, közbe semmivel se olcsóbb, sőt még a lebeszélhetőbe sem tartozik bele. Ennek így tényleg semmi értelme, nem csoda ha megszüntetik.
-
taip
senior tag
válasz
Viktor0610 #40592 üzenetére
Lehet, hogy ez változott a közelmúltban, mert legutóbb, mikor megnéztem a saját díjcsomagomra, akkor sokkal drágább volt a kék szám, mint a hálózaton belüli, nem beszélve a vezetékesről.
-
taip
senior tag
válasz
Viktor0610 #40588 üzenetére
Ez nagy tévedés. A kék számnak önálló tarifája van a mobilszolgáltatóknál és semmi köze sem a vezetékes, sem a hálózaton belüli percdíjhoz.
Ha vezetékes telefonról történik a kék szám hívása, akkor olcsó (talán a helyi tarifával egyezik), mobilról büntetőtarifás. -
hallerlaller
addikt
válasz
Az kemény, akkor pénzt szednek be olyanért, ami nem hogy kedvez, hanem még hátrányosan is érinti aki felhívja azt a számot? [link]
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Éppen ezért a kékszámokat meg is szüntetik.
Nekem már banktól is jött jelzés, hogy változni fog az ügyfélszolgálati számuk. -
hallerlaller
addikt
válasz
Viktor0610 #40586 üzenetére
Már nincs náluk egy szám se, lezajlottak a számhordozások rendben hálisten, azonkívül hogy kikapcsolják - amit ugye így nem tudnak - mit tudnak még tenni?
szerk.: ja nem benéztem, csak 1x511,81 HUF+áfa a cégen belül 0.
akkor lehet a upc-s ügyintézővel folytatott beszélgetésem volt a kék szám, de akkor sem értem a kék szám elvileg kedvezményes nem? akkor miért ugyanannyi a percdíj, mint felette a t-mobile, vodafone stb hálózatba irányult hívások, azok is 27,5 ft mind.
-
TedThomas
aktív tag
válasz
Viktor0610 #40527 üzenetére
Köszönöm a választ!
plömplöm:
Engem is szoktak hívogatni a bankból, hogy fizessem be a tartozást, meg régi ismerősök keresik az előző tulajt. "Újonnan" vásárolt céges szám volt. 6 éve az enyém de néha még mindig keresik az előző tulajt -
Krill77
őstag
válasz
Viktor0610 #40545 üzenetére
Hi. Smarttarifa 2 lejár isminek 2 ev után. Valtana valami kártyásra, pl praktikum+net. Mennyibe kerül a váltás?
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #40545 üzenetére
Egy dolgot nem értek amúgy meg. Miért érdemes szolgáltatónál telefont venni. Úgyis az egészet kifizettetik veled és még függő is marad. pl itt van egyik mytariff M csomagom. Telefon nélkül 5990 Ft telefonnal 7490. 1500Ft plusz havonta. 2 év alatt 36.000 Ft plusz. Amikor vettem a lumia 735-öt 25.000 Ft volt ebben a csomagban. 61.000 Ft összesen. 65.000 Ft volt függetlenül. Bár azóta összetörött szóval fizethetek a semmiért
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #40517 üzenetére
Nevedben a 0610 mit jelent mert ma éppen 06.10 van
-
darvinya
titán
válasz
Viktor0610 #40509 üzenetére
Súgd meg hogyan lehet mindig ugyanaz a számom, de új kártyásként.
-
darvinya
titán
válasz
Viktor0610 #40506 üzenetére
Őőőő…nem vagyok bűnöző, hogy 3 havonta cseréljem az elérhetőségemet.
Maradok az éveken át használton, meg egyszerűbb is mint Telenor drága percdíján mindenkit értesíteni új számról. -
VIBO
őstag
válasz
Viktor0610 #40487 üzenetére
Sztem fix. Vagy legalábbis én nem jöttem rá hogy hogy lehetne...
-
Krill77
őstag
válasz
Viktor0610 #40497 üzenetére
Jol megvédted, h mutyizzunk. Bár még mindig jobb mintha a telenort védenéd.
-
Krill77
őstag
válasz
Viktor0610 #40489 üzenetére
Bluemobilnal voltak jobb ft/mb ertekek anno es az sem ma volt.
Hat azt tudom, h nem lesz változás. De legalább a 32k t tudna ez a vacak es nem 10et.. -
VIBO
őstag
válasz
Viktor0610 #40485 üzenetére
Hogy kell?
-
VIBO
őstag
válasz
Viktor0610 #40483 üzenetére
Yes. Eddig ment. Csak most nem.
-
Tanisz
senior tag
válasz
Viktor0610 #40420 üzenetére
Arra lettem volna kíváncsi, hogy más is tapastalt-e ilyet, esetleg lehet más tudja, hogy ott van egy fehér folt, vagy bármi egyéb
Annyira nem zavar a dolog, csak kíváncsi voltam.
Lehet felhívom a 1220at, ha eszembe jut.
Köszi -
Tanisz
senior tag
válasz
Viktor0610 #40417 üzenetére
Ha nem ide, akkor hova? Van valami gyüjtőtopik ilyen problémákra?
4Grider Vonaton jelentkezik főleg, autóban külön figyeltem, max átvált 3Gre vagy H+-ra. Térerő autóban van, max hullámzó.
Telefonommal szerintem nincs gond, mivel kb 1 hónapja Telekomos voltam és azzal nem volt probléma, készülék pedig egy Lenovo Vibe Z2 Pro. -
malor
aktív tag
válasz
Viktor0610 #40365 üzenetére
Köszönöm a választ. Pont ezért kérdeztem rá, mert pont ettől féltem, amit írtál.
-
Faterkam
addikt
válasz
Nem tudtam, de nagyon köszönöm!
-
asdf_
veterán
válasz
De tekintve a kabel erteket, szerintem sokkal egyszerubb bemenni az elso random szamtechboltba es venni egy usb-microusb kabelt kb. 600 ft-ert, mint elmaszni a gyartoi szervizbe -es neadjisten masodjara is, ha nem azonnal cserelik
- (barhol is legyen az, kb. tutira messzebb van, mint a legkozelebbi szamtechbolt).
-
darvinya
titán
válasz
Nem sorszámhoz rendelik a Tel.számot?
Mert nekem vagy 8db kártyám is volt ugyanarra a számra.
-
gabor9991
őstag
válasz
Viktor0610 #40350 üzenetére
Még nincs, de hamarosan megérkezik a 4G simes routerem, akkor a jelenlegi vezetékest (15/0.8) fogom lecserélni a korlátlan telenorosra.
Ezért csinálok speedtestet, ha tehetem, hogy lássam mennyit tud mobilneten a telenor. -
nemmaradtnév
tag
válasz
Viktor0610 #40346 üzenetére
Köszönöm
-
válasz
Viktor0610 #40342 üzenetére
Oks csak csalóka mert egy rakás telenor partner van ahol bénázás megy csak... Pólus? S akkor ott lekérik a kódot és függetlenítik a helyszínen vagy pár napot kell rá várnom?
-
Atesz 666
aktív tag
válasz
Viktor0610 #40328 üzenetére
-Köszi,
-Erre magam is rájöttem,csak gondoltam hátha van itt egy beépített ember aki talán hamarabb tudja a választ?
-Egyébként már küldtem egy ezzel kapcsolatos kérdést a Telenor oldalán.
-Azért jó lenne ha még egy SONY Z5 maradna nekem valahol a raktár mélyén.. -
Outlander
addikt
válasz
Viktor0610 #40323 üzenetére
Így talán érthetőbb,az egyik mondjuk nincs kivágva,de látható a különbség.
Akkor ha jól értem 2 meghatalmazás az egyik náluk marad? Köszi
-
Outlander
addikt
válasz
Viktor0610 #40321 üzenetére
Úgy érzem elbeszélünk egymás mellett...
A sím körüli műanyag levágva, de a nyák még így is nagyobb pár mm rel mint egy alapból manó sím nyáklapja... Az akkori telefonomba jó volt így is... De a mostaniba a tálcán sokkal nagyobb,nem bele tehető.
Megnézem holnap, van valami standard meghatalmazás minta hogy eljárjak a céges sim kártya ügyében vagy írjak én valamit?
-
Outlander
addikt
válasz
Viktor0610 #40317 üzenetére
A nyákba csak nem kellene belevágni?!
Pont ezért vágta ollóval,mert ez nagyobb méret volt,maga a nyák.
-
snooze
veterán
válasz
Viktor0610 #40309 üzenetére
Csak akkor nem,ha a Telenor szerverén méred..
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #40309 üzenetére
Tegnap indítottam egy mérést roamingban. Majdnem 53MB lett az eredmény. Ezt nem sírásból írom, számítottam rá, csak belefért.
-
Landsmann
addikt
válasz
Viktor0610 #40296 üzenetére
A válasz nem fér bele az off topicba, de még a fórum keretébe sem. Így inkább nem írom le.
-
darvinya
titán
válasz
Viktor0610 #40252 üzenetére
Oké így érthetőbb.
Számlabefizetésre csak annyit, hogy ki szeret 2 helyre menni, mikor egy helyen elintézhetné.
Értem ezalatt, hogy bemegyek ügyet intézni Telenor-ba, de kiegyenlíteni a szomszédos épületbe kell menni. -
darvinya
titán
válasz
Viktor0610 #40250 üzenetére
Smille volt a végén.
Még több kütyü kipróbálható?
Haza is lehet vinni, mert helyszíni tapizás sajnos nem igazán jó a dróton lógva.
Ügyfélközpontúságban lesz helyszíni befizetés is, vagy amiatt el kell menni máshova? -
törölt tag
válasz
Viktor0610 #40244 üzenetére
És az mit tud?
-
Dave1984
őstag
válasz
Viktor0610 #40220 üzenetére
3szor probaltam abbol mind sikertelen,mindegy otp bankon keresztul megoldottam.
-
darvinya
titán
válasz
Viktor0610 #40217 üzenetére
Lemez beakadt igaz, de ki szereti a lehúzást.
-
Sayuar
senior tag
válasz
Viktor0610 #40220 üzenetére
Azok a régi idők voltak....azóta nem érdekel a szolgáltató neve, színe....legyen LTE ahol épp tartózkodok....
-
Sayuar
senior tag
válasz
Viktor0610 #40217 üzenetére
Ugyanúgy mint nálad a nyelvnyújtogatás, amit minden második hsz-edben látni. Csak rudnám mi értelme....
-
zseko
veterán
válasz
Viktor0610 #40204 üzenetére
Akkor lehet félreértettem már a legelején a postokat, nekem az jött le, hogy most azt akarja bevezetni, hogy egységesen elsejétől - elsejéig tartson egy ciklus, a mostani AS (ahogy sikerült :p) helyett
-
zseko
veterán
válasz
Viktor0610 #40190 üzenetére
Akkor már csak az a kérdés, hogy ha végre sikerül bevezetni, akkor minek vezetik be előtte ezt? Nem egyszerűbb/ésszerűbb lenne rögtön egy normális rendszert bevezetni?
Nem csak itt, máshol is azt látom időnként, hogy egyes vezetői döntések teljesen szembe mennek a józan ésszel -
xmaas
őstag
válasz
Viktor0610 #40192 üzenetére
Peddig az is benne van a dolgokban ,probaljak lassacskan menteni a menthetot mert nayon rafognak fazni ugyfelszam szempontjabol lassan torlodik el a roaming dij es ha nem vesznek vissza a felhasznalok lehuzasarol .csunya vesztesegek lesznek
Persze ez nem csak erre a szolgaltatora vonatkozik amit muveltek mostanig finoman szolva surolta a rablas es kizsakmanyolas fogalmat kedves allam engedelyevel mert amig a "parasztok(mik) " hallgatnak lenyuzuk a bort is roluk ,az mar nem szamit hogy 1 orszagal arebb fele annyiert kaptak jobb szolgaltatasokat sokszor ugyan attol a vallalattol ami finoman szolva nevetseges vagy inkabb sirni valo
-
Sayuar
senior tag
válasz
Viktor0610 #40190 üzenetére
csak nem ezért [link]
-
zseko
veterán
válasz
Viktor0610 #40187 üzenetére
Érdekes, hogy a google meg tudta oldani a rendelés napjától számított 30 napot, pedig kicsit nagyobb a felhasználói bázisa. Netflixnél sem gond. A Spotify szintén, most 3 hónapra €0.99-be került a prémium tagság, és megoldotta, hogy a megrendeléstől számított 90 nap után jár le. Nem tört hónap, meg rejtett dátum, meg anyámkínja, csak beállította és küldte róla a visszaigazolást, hogy 05.20-án rendeltem, így 08.20-án jár le...
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #40184 üzenetére
és Darvinya:
Itt valami nem stimmel. Ha Darvinya telefonon sem tudta megrendelni úgy, hogy csak az időarányos összegre volt fedezete, akkor a kettőtök állítása szöges ellentétben van egymással. Én ezt most Németországból nem szeretném tesztelni, de jó lenne kideríteni, hogy mi a valós szitu.
-
darvinya
titán
válasz
Viktor0610 #40182 üzenetére
Fontos. Csak a "régi" netcsomagoknál (pl. 2GB+Deezer) működik ez, de az alapkérdés ugye erre vonatkozott
De ha már 1x lemontad nem veheted újra igénybe a régit, és itt van kutya elásva.(#40181) Somatom
Ott is próbáltam.
-
darvinya
titán
válasz
Viktor0610 #40174 üzenetére
Bocs, de megint más pénzén nyerészkedsz, és ködölsz.
Tehát nyeljem be, hogy lehúznak, mert váltáskor félhavi díj után megint fix összeggel megy a szolgáltatás.
Miért nem fordítva?
Utólag fizetem, mikor eljön a feltöltés ideje, mivel akkor is csak nagyobb összeggel tudom feltölteni.A csomag leírása szerint.
Bár az egy összeget von le nem jelenti azt, hogy ne lenne időarányos a megrendeléskor a levonás.
Kérhetnék egy linket erről.
Tehát állítod, hogy miután levonták egyösszeget visszafizetik a különbözetett. -
darvinya
titán
válasz
Viktor0610 #40171 üzenetére
Számlásnak, de kártyásnak ?
De ha időarányosan vonja le, akkor sem lesz aktív, mert akkor megint nem lehet különbözettel feltölteni, csak fix összeggel.A 2GB+Deezer még mindig időarányos számlázású.
Kinél van így, mert nálam kártyásként csak egyösszeget von le, vissza nem adnak. -
törölt tag
válasz
Viktor0610 #40171 üzenetére
Köszönöm az infót!
-
lsebestyen
addikt
válasz
Viktor0610 #40141 üzenetére
Felhívtam most a 1220-at, azt mondta a hölgy, h központi tiltás nincsen, szerinte vagy a sim vagy a telefon a hátráltató tényező. Na most a Z2 biztos tudja az LTE-t, mert telekomos kártyával megy rajta a 4G, szóval maradt a sim. Kérdeztem tőle, hogy honnét tudják, h mikori a sim, mondta, h a gépben látják. De hát a fickó is onnan nézte ki, és erre volt az, h nekem nem is régi a kártyám. Ennyire hülye azért nem vagyok, hogy emlékezzek, h nem volt a sim cserélve
Mondta, hogy ne partner üzletbe menjek be...hát köszi, akkor azok mire vannak.
Bemegyek az Árkádba holnap, ha cserélik, akkor nem fogom szó nélkül hagyni azt, h a partner üzletben nem volt kedvük velem foglalkozni.
-
lsebestyen
addikt
válasz
Viktor0610 #40102 üzenetére
Köszi a választ! Közben kiderült, hogy elvileg a sim kártyámat kellene cserélni, mert kéne lennie LTE hálózatnak. 2012 novemberében kötöttem az előfizut és azóta ugyanazt a sim kártyát használom, tehát majdnem 4 éves már. Bementem a közeli Telenorhoz, és a srác először azt mondta, h a 2 évnél idősebb kártyákat cserélik ingyen. Mondtam neki, h már majdnem 4 éves. Megnézte a kártyát, mondja, h ez új fajta és hogy neki a gépben az szerepel, hogy ezt nem cserélheti ingyen.
Bár lehet csak szenyózott, mert éppen megszakíthattam az étkezését (reggel f11-kor). Most akkor mi van? Elkezdett valamit mondani, h a flotta felelősnek kell írni valami határozatot, h én cserélhessem a simet (pedig a jelszót tudtam én is, szóval azon már túljutottunk). Semmi értelmét nem látom ennek. Ráadásul elővette az új sim kártyát, és az már a világoskék színű volt, nekem még a sötétkékes van, ha az számít valamit.
-
Dave1984
őstag
válasz
Viktor0610 #40130 üzenetére
Kar,akkor meg a vegen vigyaznom is kene ra
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Viktor0610 #40130 üzenetére
Igen, láttam a különleges hívószámok árazását. Ha jól láttam, ha 4 különböző számjegy szerepel benne, akkor az már csak egyedi, de nem különleges.
Az egyedi ellentmondó árazására voltam kíváncsi.
Köszönöm a választ! -
Soká
senior tag
válasz
Viktor0610 #40063 üzenetére
Hát, egy mobil kommunikációs iparban egy számsor kiköönyörgésére nem tudom miért kell várni napokat, heteket. Még a telefonra sincs szükség. A szerviz meg miért lenne atyaúristen egy mobil szolgáltatóval szemben? Ez egyszerűen csak arról szól, hogy annak az ügyfél nek már nem akarunk készségesen szolgáltatni aki függetlenedni akar tőlünk. Ez tisztán üzletpolitika. Én nem látom technikailag, szoftveresen a kivitelezhetetlenségét annak, hogy ezt az egészet egy fiókon belül akár magam elintézhessem. Ez hozzáállás kérdése.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Viktor0610 #40063 üzenetére
Nekem is volt függetlenítésem, de nem volt 1 teljes hét, pedig ott is a gyártótól kellett kérni a kódot.
Igaz az LG volt. -
darvinya
titán
válasz
Viktor0610 #40016 üzenetére
Hát 25kbps-hez képest már 100kbps is 4x sebesség.
Böngészéskor észrevehető, YT/letöltéskor persze nem nagy, de nem is arra használom.Amúgy mikor lesz sebesség alapú tarifa, mostani adatmennyiség helyett?
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Viktor0610 #40016 üzenetére
Akinek kevés a netes kerete, annak fontos lehet a korlátozott sebesség.
-
hallerlaller
addikt
válasz
Viktor0610 #40012 üzenetére
Ezt már ismerem, ráutaló magatartás, hallgatás beleegyezés stb. Mindegy nem szeretnénk ilyen szolgáltatóknál maradni aki gyk azt csinál amit akar, mi van ha holnap 500 huf lesz a percdíj meg 100k huf a havidíj? Megteheti? Meg, max kapnak büntit nmhhtól, de attól nekem nem lesz jobb.
Nekem is vannak jogaim, élni is fogok a számhordozás jogával.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- TCL LCD és LED TV-k
- Politika
- Óra topik
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L13 - Gen2 - I3- 1115G4 (11. gen) 8 GB Ram -- 256GB SSD - HD Kijelző
- Samsung s25 ultra bőrtok
- DELL Latitude 7400 - I7-8665U / 16GB / 256GB SSD / 14" FHD Szép állapot, jó akku
- Intel Core i5 10500T 6-Core 2.3GHz LGA1200 Processzor
- Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 /11gen / 16GB / 256GB SSD / 13" érintőkijelzős / Magyar billentyűzet
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest