-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
radio100jozs
őstag
válasz
Viktor77 #47871 üzenetére
Van különbség egy router és egy mobiltelefonos netezés között, nem értem ezen mit nem értesz?
Amúgy meg az UPC mobil is évek óta szorul szóra ez a feltétel, érdekes, még sem hőbörög senki ott.
Adott A B C feltétel, te D-t akarsz, akkor így jártál, a világ már csak ilyen, mindig vannak/lesznek D-t akaró emberek is, és bocsánat, de még sem kapják meg, hiába írják le 100-szor.
-
asdf_
veterán
válasz
Viktor77 #47859 üzenetére
IMEI alapjan siman megkoszonhetik a reszvetelt, ha stickezik az ember, ha meg telorol fekteti 24/24-ben a cellat az ember, akkor meg ugye lehet ki lehet rakni parkolopalyara a 2 megabit/sec-es korlattal, mint aszf-ben garantalt sebesseggel. Ez utobbit persze a nem telefonnal netezoknel is bevethetik.
-
Bferibörs
addikt
válasz
Viktor77 #47859 üzenetére
ok,okoskodhatunk itt, majd a gyakorlat meghozza az eredményt
emlékezz, régi korlátlan net - aztán apróbetűs rész, ha napi 150 MB-nál többet forgalmazol 7 napra lelassítják a netet, ha 7 nap használat után nem forgalmazol túl vissza kapod az eredeti sebességet - nem szünteti meg a szolgáltatást csak áttesz a "számodra" megfelelő díjcsomagba
-
Bferibörs
addikt
-
tomp
félisten
-
Thusor
őstag
válasz
Viktor77 #44194 üzenetére
Huawei e5577s és e5186s között vacillálok. Igazából nem lenne rossz ha tudnám hurcolni a routert és utazás közben is lenne netem. Csak az a baj, hogy a neten sok fórumban azt írták, hogy ezek a hordozható routerek nem olyan erősek, és mondjuk játékkonzolokhoz nem igazán elég jók.
-
Louis
tag
válasz
Viktor77 #44161 üzenetére
Én is szívok. Pár hónapja 1-1 hétre ugyanazt tapasztalom amit Te. Nem az igazi sajnos ez a net. Van itthon telekomos is azza nincs ilyen gond, pedig elvileg ugyanaz a torony, mert ahogy olvastam megosztják egymás között.
Én már kó pár bejelentésen túl vagyok de sajnos nem sok hasznos dolog történt. -
tomp
félisten
válasz
Viktor77 #44161 üzenetére
Borsodban konkrétan Kazincbarcikán sokszor kihagy a hanghívás és a net is megáll 0-ra. Van amikor a 3G+LTE térerő is elmegy egy pár mp-re. A térerő amúgy nem gyenge. Folyamatosan maximumon van aztán egyszer csak semmi. Nem tudom, hogy a 30+centi hó okozza e a gondot...
-
bepken
veterán
válasz
Viktor77 #43759 üzenetére
de ez a fent említett pakk is jogosult lesz majd erre a kedvezményre?
illetve még tényleg annyi infot kérnék, hogy az adatkeret elhasználás után lassítás vagy túlforgalmazás van?
(#43760) Viktor0610! nekem ezt az ezrest most még meg is érné
(sajnos melóban senyvedek majd mindhárom nap, meló meg várhatóan nem lesz....szóval
)
-
-
darvinya
titán
válasz
Viktor77 #43366 üzenetére
Viktor0610
Ez van Telenor hálózaton.
Sőt ez a képet is harmadszorra és turbó kikapcsolva tudtam feltölteni, mert mindig szerver hibát írt.
Utóbbi időben figyeltem fel arra, hogy bizonyos dolgok egyszerűen nem megy ráadásul adatforgalom van, de értelmes adat nincs és egyszer csak leáll a net. -
taip
senior tag
válasz
Viktor77 #43084 üzenetére
Szerintem a D-link DWM-222 van egyetlen lehetőségként, célszerűen Hipernet Praktikummal.
Mikor én pár hónappal ezelőtt vettem, akkor üzletben le akartak húzni, hogy 14e a stick és töltsem fel 3e-rel. Ehhez képest megrendeltem neten és másnapra a kezemben volt 11e-ért. -
wetomi
aktív tag
válasz
Viktor77 #42455 üzenetére
De legalább nem egy beláthatatlan ideig tartó akcióhoz kötött a használat, hanem beépített szolgáltatás.
Az 500 MB mymusic elsőre valóban nem sok, másodjára sem, mert jó minőség mellett gyorsan el lehet pörkölni azt az adatkeretet, főleg a mindenféle power userek által. Kezdésnek és átlagos felhasználás mellett viszont jó lehetőség. Normál minődés mellett nem fogyaszt sokat egy deezer.
-
válasz
Viktor77 #41667 üzenetére
Évekkel ezelőtt, még a hordozósdi elején elhoztuk az egész céget a telenortól. Egyik legjobb döntésünk volt. Azóta nincs gond a mobilszolgáltatóval. Egy gonddal kevesebb. Amikor bejött a hordozás, akkor is csak azért vártunk, mert az aktuális hűség akkor járt le a díjcsomagra. Ahogy lejárt, vittük. Felmondtuk volna korábban is, csak sajnáltuk volna az évek alatt bejáratott céges számokat.
Engem ma már csak az előhívóm emlékeztet rá hogy valaha telenoros (korábban pannonos) voltam. -
-
válasz
Viktor77 #41407 üzenetére
Én ezt elhiszem, félre ne érts, nem abban nem bíztam, amit ti írtatok be. Én a szolgáltatóban nem bízok, hogy ha az van az ÁSZF-ben, ami van, akkor nem gondolják úgy pár hónap múlva, amikor már megvan a kellő számú előfizető, hogy akkor most érvényesítik, ami eddig is tudni való volt.
De ha szerződésben nem írnak szolgáltatás helyét, akkor az elég jónak hangzik. Akkor szívesen elvitatkozgatok velük esetleg, ha nem akar működni a czucc -
Viktor77
titán
válasz
Viktor77 #40778 üzenetére
Azért 130Ft gigánként az már elég erős ajánlat (a középcső csomagot nézem, ez 6500Ft), ráadásul a kedvezménykeretbe (2500Ft) belefér az éjszakai 100GB meg egy tv alapcsomag. 10 eszközös wifi routert adnak (ha olyat kérsz), ami akkubankként is funkciónál, tölti a telefont.
-
cigam
titán
válasz
Viktor77 #39659 üzenetére
Nem az enyém, csak megnéztem. Amúgy nekem is 512-es teló van, és nem szoktam nézegetni mennyi szabad, vagy foglalt. (Mondjuk nem játszom, és csak 3-4 programot használok)
Viszont most rákukkantottam, és 79MB-ot mutat szabadnak az enyém. Amúgy nem azért van benne hogy (ki)használja? -
wetomi
aktív tag
válasz
Viktor77 #39571 üzenetére
Nálunk is szokott ennyit változni a térerő kiejlzés és néha belassulni a forgalom, fix 4G-re van állítva a router. Gyanítom, hogy inkább valamilyen hálózati forgalom szabályozási dolog kavarhat be, igaz mi nagyjából cella határon vagyunk, ritkábban lakott környéken, ahol 28-32 Mbit/s körüli tempót tudunk kisajtolni a rendszerből.
(Huawei e5186s) -
-
-
törölt tag
válasz
Viktor77 #38594 üzenetére
HITELTELEN. Ha egy független szervezet, hatóság mér azonos körülmények között dokumentáltan, akkor más a helyzet, de itt egy mobilapp által szolgáltatott ki tudja milyen minőségű adatokból lett egy fércmű, ráadásul pl Szlovákiánál csak 2 szolgáltató szerepel a 4 helyett a listában, Ausztriában 5ből 3 és így tovább.
Vicc az egész. -
ghostie
tag
válasz
Viktor77 #38270 üzenetére
Köszönöm szépen a hozzászólásokat és infokat számhordozás ügyében! Úgy látszik a kérdés még bonyolultabb mint elsőre gondoltam. Arra például nem is gondoltam, hogy kötbért számlázhatnak ha még a hűség előtt indítom a hordozást (azt hittem ilyenkor csak simán elutasítják). Valószínűleg kivárom a plusz hónapot, így lesz a legegyszerűbb.
-
-
Atesz 666
aktív tag
válasz
Viktor77 #37900 üzenetére
"Nagyon komolyan kérdezem, szerinted egy itteni fórumozó (kétlem, hogy lenne itt a vezetőségből akárki) hogy tudna erre érdemben választ adni?"
-Igen,én Viktor0610-re gondoltam.
-Időnként felhívnak a Telenor-tól,hogy vásároljak tabletet,de ha nincs választék akkor miből válasszak?
-
Bingoo
tag
válasz
Viktor77 #37079 üzenetére
Igen, ma voltam is bent náluk a MOM Parkban, ahol azt az infót kaptam, hogy a HomeNet sajnos megszűnt. (Bár nem értem, hogy akkor miért van fent a honlapjukon...)
Routerek közül akkor pedig gondolom vagy a [HUAWEI E5180S-22 LTE ROUTER] vagy pedig a [HUAWEI E5377T ROUTER] , amiket a Telenornál lehet kapni. (Sok különbséget nem látok, csak azt, hogy az egyiken van LAN port a másikon pedig van USB, bár nem tudom melyik a jobb.. ha Wifi van, akkor szerintem majdnem mindegy, nem?)
Köszi a válaszokat!
-
törölt tag
válasz
Viktor77 #36976 üzenetére
Pedig egyszerű. Minden relatív. Az önmagában kevés, hogy valami (pl. egy szolgáltatás) jó, vagy rossz, olcsó, vagy drága. A reális kép kialakításához az is kell, hogy mihez viszonyított a megállapítás. Pl. a fizetésemhez képest drága, vagy egy másik szolgáltató ajánlatához képest.
-
Sayuar
senior tag
válasz
Viktor77 #36976 üzenetére
na szóval: most vagyok túl egy beszélgetésen a 1270-el.
Bárki igényelheti a csomagot, bárhol lehet használni, csak az igénylés van az adott boltokra korlátozva.Szeretem a gondolkodó, tudatos embereket, fő a tájékoztatás: minek beleugrani 2 év hűséggel egy olyan dologba, amit 30%-al olcsóbban, és hűség nélkül is megkapsz?!
Miért kerül ide a telenor topikba?
Ha a telenornál lenne valami olcsóbban, akkor a vodás fórumba írnám mindezt.
De ha nem tetszik ki lehet törölni/moderálni: ezt is megértem. -
Sayuar
senior tag
válasz
Viktor77 #36974 üzenetére
Az van leírva, hogy hol lehet igényelni: a közleményben egy szó se nem esik a lakcímkártyára korlátozott igénylésről.
De ha gondolod felhívom az ügyfélszolgálatot: ha tévedek azt be szoktam ismerni!
Remélem, te is így vagy ezzel, és beismered azt, hogy MEGINT FERDÍTETTÉL egyet: azt állítottam, hogy 4990 Ft a csomag, és ez így is van. ÉS nem csak family-vel igényelhető, mint ahogy állítod! Egy szóval nem említettem a family-s 3990 Ft-os árat, csak a listaárat. Az is lehet, hogy olyan gyorsan be akartál szólni nekem (megint, sokadjára), hogy nem volt időd a sorok gyors átfutása mellett meg is érteni az olvasott szöveget... -
-
zseko
veterán
válasz
Viktor77 #35925 üzenetére
Ha keveset beszélsz nem igazán éri meg számlásnak lenni. 60 perc beszéddel így kártyásként is már ~2500-at spórolok (az eddigi díjcsomagomhoz nézve), ha voipot használok akkor 5500-at. És ugyanúgy van 2GB netem, valamint deezerem. Ez már elég jelentős összeg ahhoz, hogy csak úgy 'elajándékozzam'.
De érdekelne a te megoldásod, mennyi net van benne, mennyi lebeszélhető perc, és legfőképp mennyibe kerül.
-
törölt tag
válasz
Viktor77 #35925 üzenetére
Ami a kényelmet illeti, nincs különbség, ugyanúgy fizethetem fotelből. Pont azért trükközhetek, mert kártyás vagyok. Ha számlás lennék, akkor nem lennének ilyen lehetőségeim. Ami az összeget illeti, olvasgass vissza a topikban! Userek sérelmezik, hogy 500Ft -tal emelkedett a havidíjuk, megszűnt a lassítós net, meg az igazán kis adatcsomagok. Ehhez képest, amin én trükközök, az 1500Ft/hó, vagy, ha úgy tetszik, akkor +/-1GB. Szerencsére, nem vágna földhöz ez az összeg, de nem vagyok olyan nexusban a Telenorral, hogy havonta ajándékba adjam neki. Ha havonta 3rugóval kevesebbet fizethetek ugyanazért, akkor biztos nem a Telenort fogom a különbözettel szponzorálni. Két év alatt, az 72000Ft. 76 -ért vettem egy felső-közép kategóriás képességű telót. Lehet, hogy önzőségnek tűnik, de a havi 3 rugós Telenor ajándék helyett, inkább magamat ajándékozom meg két évente egy új, kártyafüggetlen telóval, szolgáltatós béklyó nélkül.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Viktor77 #35510 üzenetére
Ertem, szóval tenyszeruen nem szamit hogy igaza van-e.
És szapulás lett az igazsag leirasa.
Legutobb ha jól emlekszem, kibuktam a svéd árakra a magyarokkal osszehasonlitva. Meg az olcsobb roaming sms-re mint ami orszaghataron belul kuldok. Ez szapulás? Itt van az összes hsz-em. Nem latom a mintát.
De mind1, legyen igazad. Folyamatosan szapulom mert ujabb es ujabb lehuzasan húzom fel magam.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Viktor77 #35507 üzenetére
Allandoan ra van szólva arra aki negativat ír... vegulis direktbe nem szukseges...
Zichie: praktikum+net tarifacsomag leirasaban is benne van, hogy nem vehető igenybe vele a Mobil Online Start, aztan megis neked kell letiltani mert automatikusan be van aktívalva...
A tarifacsomaggal nem vehetőek igénybe az alábbi szolgáltatások: a Praktikum Hálózaton belüli csomag; Praktikum Csúcsidőn kívüli csomag; Mobile Online Start; Mobil Online Napijegy, Mobil Online Flexi, MMS hétvége; Páratlanszám; PluszNulla, Praktikum Hétvége; Szomszédhívó; WAP 45.
-
-
törölt tag
válasz
Viktor77 #35304 üzenetére
és Viktor0610:
Alapvetően igazat adok neked, de sztem látható, hogy Sayuar belátta néhány korábbi tévedését és változtatott a stílusán. Nemrég volt egy szösszenetem wwenigma -val, amire a "régi" Sayuar azonnal rákontrázott volna, de épp az ellenkezője történt. Sztem fontos, hogy észrevegyük a pozitív dolgokat és tudjunk "megbocsájtani", mert ha nincs pozitív visszajelzés, csak a régi labdákat dobáljuk vissza, abból nem lesz "béke". -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Viktor77 #35163 üzenetére
Nem, azert nem cafolsz, mert nem tudsz. Szapulas ha valaki leir valamit es en vagy barki mas erre reflektal az igazsággal? Nem hinnem. Bar ugy latszik, nem igy gondolod.
Ha valaki olyat ir ami nem igaz, tovabbra is le fogom irni hol a hiba az allitasaban... ez nem utkozik a pH! szabalyaiba, de ha nagyon akarod, huzd rá a bomlasztast. Jogod van ra.
Mivel ez mar offtopik, offba raktam. Ha barkit zavar az igazsag, PM-ben elér, szivesen venném ha raebresztene hogy nincs igazam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Swift programozási nyelv
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Hálózati / IP kamera
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest