- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fenyolori
csendes tag
A fake gascan ókliról annyit még elmondanék, hogy teljesen olyan mint az eredeti, csak éppen az anyaga még az éghető kategóriába sem tartozik. Sajna annó belefutottam egybe, igaz csak egy üzlet kapcsán pluszban kaptam, így pénzembe nem került. Azért bosszantó volt, hogy kb fél év múlva a szó szoros értelmében ketté tört a kerete.
Ami még bosszantó volt, hogy bár napszemüvegként van hirdetve, de napra nem lehet menni benne, mert a sugarakat valahogy úgy töri meg, hogy semmit nem látni. Árnyékban kiválóan használható, de amint napra mégy vele olyan mintha a napsugarak függönyt játszanának és azon keresztül néznél.
Azóta akit tudok óva intek ettől a fake óklitól. A papírjai rendben voltak, de hát ilyet én is tudok itthon nyomtatni.
Most rendeltem anyámnak egy Dartot. Lassan az egész család ókliban fog járni, hiába a hülyeségem ragadós lett
. Ha megjön majd teszek fel róla képet.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Ukrajnai háború
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Melyik tápegységet vegyem?
- Filmvilág
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB CM MasterBox NR600 650W
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest