Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• SpeciCanyon

tag

na végre lett időm foglalkozni az újonnan érkezőkkel :)

decembertől-májusig több eladó artist/limitált szemüveget láttam az aprós/facebookos oldalakon mint előtte kb 3 év alatt...
    az egyik fb-s csoportban tett fel egy német srác 10-12 szemüveget, java artist volt, az ilyenekre mindig rákérdezek, azt írta, már nem foglalkozik az oakley-val és eladja, nem hordott, dobozban állt szemüvegek.. mikor rátértünk az árra 120€/db-ot írt, de ha viszek többet akkor ad "kedvezményt", felsoroltam azt a 8at ami érdekelt, erre írja hogy 100€/db? :DDD mondom okés :DDD

az a jó, hogy meglehet beszélni velük azt hogy részletekben fizetve is jó nekik, ez nekem is jó mert nem egyben kellett most pl 800€-t kifizetnem, még előnye, hogy biztos az enyém a szajré, közben marad pénz a kasszában is a fel-fel tűnő jó áras szemüvegekre.

gondoltam, hogy valami csavar lesz a dologban, mert 100€-ért eladni ezeket, érdekes számomra, persze biztos, hogy nem kenyérre kell neki, meg ha valaki 7-8éve megvett úgy szemüvegeket, hogy nem is gyűjti, csak mert megtetszettek neki....

aztán mikor elindult, láttam a nyom.köv-ön, hogy zweibrücken a település...
    lehet másnak is mond valamit :) egy oakley outlet van itt, 2014-ben egy komolyabb oakley gyűjtő találkozó volt itt [link]

szóval az a bizonyos jó annak aki közel van a tűzhöz... több szemüveg dobozán van ez a matrica, mint itt az art chantry-n

199ről -> 139 majd -> 99€! volt az ára...

A mambo és a kozik tartogat még érdekességet

a mambo figura elvan 2 helyen törve, de meglett ragasztva, a dobozban van egy számla, nincs rajta konkrét megnevezés, csak egy sor O eyewear second cho 35€
    szerintetek létezhet, hogy a figura sérülése miatt leárazták az outlet boltban ennyire a mambot?? próbáltam fotózni, de 2010es blokk, nagyon halvány..

kozik

anno x-metal kolléga írta, hogy horvátországban bentragadt szemüvegek kerültek vissza bp-re.
    [link]
    lehetséges, hogy ez a kozik hasonló utat járt meg, csak itthonról került a zweibrückeni outletbe? a dobozán, tollal írt 53 700 .- található, erős a gyanúm, hogy ez FT-ban volt értendő,

a will barras montefrio nagyon szépre sikerült szemüveg, kicsit megmosolyogtam, remélem értitek ti is a poént. harryls és head88 "nézeteltérése" jutott eszembe.. ugyanis a szemüvegen egy férfi egy levágott fejet(head :DD) tart a kezében :DDD lehet nekem vicces csak :DD

maradék képet

ezek csehországból jöttek, a racing jacket az egy 2014-es BP ironman kiadás

ma érkezett egy ilyen.... meg sikerült szereznem egy black amber lencsés monster dogot

Új hozzászólás Aktív témák