- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
X-metal
tag
Egészen màs, mint a Pit Boss...
Puhàbb a szàra, meg gumizva is van. Az orrnyeregnél is. Viszont kicsit szükre vannak véve a szárak, ahhoz képest, hogy nagyon szélesek (mig a Pit boss-ba, vagy az R1-be simàn lehet Split Jacket vagy Jawbone lencsét vàgatni, addig a C-Six mellé téve a Jawbone lencse 3-4mm-el keskenyebb... Ezt onnan tudom, hogy Ice függő vagyok és az első utam a Lab-ba vezetett, hogy megnézzük miből lehet vàgatni bele... Egyedül a radar XL lencse adnà ki, de abból lehetettlen Ice-ot talàlni...) a lencséi.
Nekem pont jó a szélesége, plussz mintha a fejemre öntötték volna, de pl Harryls-nak már szük volt.
Ha ennyire nem kényelmes neked a Pit Boss, szivesen visszavàsàrolnám, vagy cserélném!!! -
Tobb oras viselesnel meg a ch titan is tud kenyelmetlen lenni...
Beneztem opticworldbe, ezek az uj modellek te joeg, mint vmi bazari 3palcas hulladek, ha nem ott latom a.vitrinben azt mondom vmi gagyi fake. Szaraban made in italy felirat diszeleg, csodas...Persol lesz a kovetkezo szemum ez mar biztos, O evek ota nem tud.kihozni egy epkezlab modellt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E756 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" HD I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest