Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- VoLTE/VoWiFi
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
-
Mobilarena
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mokka007
újonc
Hi Alll
Lenne egy eredeti Oakley A WIRE 2.0 spring Ice Iridium lencsével eladó,vagy más Oakley szemüvegre cserélhető(leginkább havas sportokhoz,mert nekem erre a célra ez a lencse és keret nem jó) -
joe69
senior tag
válasz
viktor1989
üzenetére
csak dizajn
azt javaslom h probald fel mind2 es az alapjan hozz dontest -
mennyi itthon egy straight jacket black flames fire iridium polarized?
kérem a ''menj be a westendbe'' tip. segitségektől kiméljetek, nem vagyok pesti.... ahol lakom, még oakley dealer sincs, nemhogy ilyenje legyen...
már régóta álmom egy ilyen szemüveg, és kiváncsi vagyok, mennyit kell félretenni ;) (voltam egy optikusnál ahol árulnak oakley-t, de azt mondták, nincsen. ellenben a honlapon még most is kinn van...) -
lajo
senior tag
válasz
viktor1989
üzenetére
Én csak azt látom hogy splice hamisítvány nagyon sok van.Tudom... nem érdekel mit gondolnak mások.De...azért én nem venném szívesen ha kiadnék ennyi pénzt szemüvegre és azt hinnék hogy a balcsin vettem 1500 forintért.Ha már...De a te döntésed én ezt gondolom!
-
Andris99
újonc
Egyébként Valve-re gondoltam
-
Andris99
újonc
Valaki meg tudja mondani hogyha külföldről rendelem meg a szemüveget akkor olcsóbb?
Mert az ár az olcsóbb csak nem tom hogy mennyi a szállítási költség -
_az
senior tag
válasz
viktor1989
üzenetére
inkább csak a dizájn, persze mivel nagyobb a splice, jobban bírhatja a törést...
amúgy meg valve, sőt inkább unknown
-
viktor1989
csendes tag
Hello joe69!!
Látom te otthon vagy ebben a témában. Nos a segítségedet kérem, mert 2 szemcsi között vacilálok.
Nos az egyik a Splice, aminek néztem 43 körül van az ára!
A másik a Valve aminek 32 körül van.
Te mit gondolsz??? Ez az ár különbség a lencsén jön ki, vagy a kerten valamiben, vagy csak a designon??
/Mínöségi különbségröl gondolom szó se lehet hisz Oakley!!
/
Kösszi Viktor -
lajo
senior tag
amik az oakley.com on vannak azok az árak mire hova érvényesek?
-
lajo
senior tag
amerikába vagy ausztráliába mennyivel olcsóbbak a szemcsik?
-
joe69
senior tag
tavaszi ruha kollekcio
[link] -
lajo
senior tag
Ja és még mindíg érdekelne olyan fejpánt ami a water jacketeken vban.Lehet e erre tenni, van e ilyen, lehet e külön kapni?

-
lajo
senior tag
Hy régen írtam ide még a 2 szemüveg közt nem tudás döntés(de vágom a magyart
) problémával.Azóta is hordom és nem nagyon béntam meg .(Mag switch /ice)Mondtátok azt a problémát...hát majd vigyázok rá.Még sportoláshoz nem próbáltam de utcán szuper volt. 
-
joe69
senior tag
small rolling duffel
[link]
pont akkora a merete hogy fel lehessen vinni kezipoggyaszkent repcsire, es az ara sem veszes -
KMan
őstag
tonkre is vagtam a topicot

-
Janesz
őstag
válasz
Integra
üzenetére
ne kúrj már...olyan pici fejed van,hogy a penny jó rá?
nekem volt mostanság egy pennym de nagyon pici...
amúgy pennyből akkor lesz custom modell vagy signature modell ha egy szponzorált nagymenő rámutat,hogy ezt akarom hordani ilyen és ilyen színkombinációban,vagy a nép egyhangúan követeli a színkominációt (lásd japán)...
és úgy tudom,hogy eddig a julieten kívül x-metalban még nincs signature series.. -
KMan
őstag
Huhh ezek az Ichiro Julietek nagyon szepek..
Ez az emeraldos lencses.. pff asszem szerelmes leszek
(Janesz a tied is kurva szep ne aggodj
)
Ezek a uj trendi noi ficsöörök meg... blaaah. milesz ebbol a cegbol...
Csak dobjak ki nyarra a juliet2-t, egy szavam se lesz az tuti.
-
Integra
titán
arany színű
gondolom c5 ez is, de akkoriban még nem volt rx keret, egyáltalán, akkor kezdődött csak el az egész optikai része az oakley-nak, nekem akkoriban még 120ezerért akarták megcsinálni at egy pár lencsét, és azt is hollandiában. ezért lett akkoriban zeiss
nemtom még mit fogok venni keretnek, de valszeg barna keretet veszek most -
lorcsi
veterán
Qurva yok ezek a szemüvegek, csak egy bajom van az egésszl h rettenetesen hamisítják
& a valódi elvész a sok gagyi közt
-
Integra
titán
-
joe69
senior tag
-
joe69
senior tag
[link]
nyami -
Integra
titán
60 rugó a fullos lencse párja
ehhez egy rx keret szintén 55-60 rugó
én 110-120ezer ft-tal számolok rá, idén megcsinálom.
a mostani oakleym már 10 éve hordom.
ha összeszámolom gyorsan mennyibe kerülne a kontaktlencse meg hozzá a lötty ennyi évre, már két év után megtérül a 120 rugós oakley.
meg nekem már a fejemre nőtt a szemüveg, hiányzik ha nincsen a fejemen
[Szerkesztve] -
_az
senior tag
válasz
Integra
üzenetére
naja, csak a hatchet wire sem új darab, csak új színek... az ára meg...

szal egyre okádékabb dolgokat ad ki a cég...
ja, nemtom érdekel-e valakit, de dopitriás napszem úgy műxik, hogy kb 60 rudi a lencse(de vajon darabja?) és hozzá + a keret, xx-nél pl 10-20 között vhogy...
szal rablás...
-
Janesz
őstag

-
Janesz
őstag
idén is az nyugi...
egy kis kedvcsináló a dioptriás napszemcsikhez az,hogy bármilyen színű kerethez bármilyen színű lencsét választhatsz..de sajnos dioptriai korlátai vannak a dolognak...nemtom pontosan mennyi de épp erről beszéltünk a multkor a lab-ben a srácokkal milyen szép kombókat összeraktak már így... -
Janesz
őstag
hát csak menj el egy csocsós szemcsiket áruló bazár előtt....
ice,emerald és fire,ruby ezekkel van tele az egész állvány..
és mivel az oakley hárklis már arra is,hogy nem ad gariban csak olyan keretet ami az adott lencsével gyártásra került...szal ha van egy ezüst/ice a-wire kereted és garira kerül sor akkor nem adhat csak olyan keretet ami az adott lencsével létezik...ugyanez a helyzet a műanyagoknál is...kivéve a sport szemcsiket..ott és az x-metálnál varriálhatsz a keretszínek és a lencsék közt... -
_az
senior tag
miért tűnnek el az emerald iridiumos cuccok? már csak a julietben látom a oldalukon...
ráadásul az a legdrágább is, de mééér? -
KMan
őstag
uhh, hát nekem ezek a ''laza trendis'' új fíícsörök nagyon nem jönnek be...

Juliet2-rül vmi friss esetleg?
-
joe69
senior tag
oil drum felkerult a hivatalos oldalra
[link] -
Janesz
őstag
leállt?

mondjuk elég népszerű modell szal alkatrészt tutti biztosítanak hozzá még pár évig...lehet bevásárolok a kopócuccokból (szárgumi,orrgumi) a többit úgysem cserélik hanem javítják (orrésznél a szegecseket,távtartó gumit)magát a keretet egyszerűen lehetetlen eltörni... -
joe69
senior tag
oil drum
[link] -
joe69
senior tag
nehany uj monsterdog szinkombo
whiskey/bronze
dark translucent olive/dark grey
cinder red/bl iridium
[link]
cinder red-rol a kep eleg ratyi -
Janesz
őstag
a postások bekaphatják!!
csak meglett álmaim szemcsije..

nagyon gyönyörű élőben....a képek nem igazán adják vissza azt a lilás foncsolt ami amúgy a lencsét jellemzi..
nos de a képek beszéljenek magukért..
[link]
[link]
[link]
lehet itt sok embernek ez nem mond semmit,de ez egy ichiro limited edition szemcsi ami még az ebayen is 500 dollár körül szokott elmenni...
-
joe69
senior tag
spike
[link]
[Szerkesztve] -
K1992
csendes tag
bocs nem na-t, hanem ne-t akartam írni..

-
K1992
csendes tag
őőőő...na kapjátok föl a vizet kérlekszépen titket, hogy itt vgayok, csak szólok, hogy van egy kisseb ''karácsony akció!'', aminek a részleteit a www.gportal.hu/oakley főldalán találtjátok.
Úgyhogy Kellemes Ünnepeket előre!!!
-
Janesz
őstag
bizony az..

kifigyel a bevonat alól a szép vajszínű jó öreg magnézium...
azt nemtom miért az o-lominum kereteket porlakkoztatják (vagy nemtom mit csinálnak mert olyan szinten tartós az a bevonat,hogy kész..)meg ugye nagyon sok minden készül manapság magnéziumból mert könnyebb mint az alu..pl. a teleszkópom is abból van meg a notim háza is... -
Janesz
őstag
nagyon rossz hírem van számodra...
a switch-et kivonták a forgalomból...és nem lesz túl sokáig gariscuccként sem...nálunk már a boltokból hívják vissza az összeset és raktározzák el gariba mert az oakley már nem is fog küldeni gariztatáshoz szemcsit (mert itt ugye a lencse bele van préselve a keretbe így egyben cserélik lencséstől az egészet..)
szar a bevonat a magnéziumon (kerámiabevonat van rajta egyébként) és kb 1 hónap után lekopik róla a bevonat és a magnézium a levegőn korrodálni kezd...
a műanyagról meg nemfoglekopni a bevonat főleg a full metal bevonat nagyon időtálló... -
_az
senior tag
na egy respect up az óklinak. most délelőtt a pofámba szakadt egy karnis mindenestül.
azt hiszem a karnis által végzett szemműtéttől a jackknife védett meg.
szóval megállította a jópár newtonnal érkező fémcsövet.
a szememnek semmi baja. a szemüvegnek semmi baja.

-
lajo
senior tag
Hoppá most láttam meg http://www.gportal.hu/portal/oakley/ ezen az oldalon egy olyat hogy xs five és 2600Ft. Lehet hogy ez az?
És az hogy van rögzítve? Akinek ilyen van írjon. Mert próbáltam már Racing Jacketet és nem láttam semmi különöset a szárán!
Jahh.... És ez arra jó hogy amikor leveszem a szememről akkor csak ezzel ott ''lóg'' a nyakamba? Vagy Rászoríthatom a fejemre és akkor nem esik le ? Mert ha a második akkor nekem sportoláshoz jó lenne! Meg én a képekből is ezt vettem ki!
[Szerkesztve] -
lajo
senior tag
Lenne még egy kérdésem: több helyen láttam racing jacketen meg water jacketen pántot. Nekem is kellene egy olyan (pánt) és érdekelne hátha tudja valaki hogy melyik modellekre lehet feltenni? Mag Switchre lehet? Kb mennyibe kerül?

-
KMan
őstag
Ne hulyeskedjel mar!!!
Dehogy jon le rola a festek! Az meg tokmind1 hogy ezust szinu-e.
Haverom x-treme es arcz, terepen cangazik ice splice-ban, bukott mar 1-2 szepet, es semmi!
De ha meg lenne kopása, az akkor is garis prob, szval...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ubuntu Linux
- iPhone topik
- Építő/felújító topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- World of Tanks - MMO
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- BestBuy topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- 27% - ASUS ROG Swift PG27AQDM OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms /
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4682
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4644
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) problémával.Azóta is hordom és nem nagyon béntam meg .(Mag switch /ice)Mondtátok azt a problémát...hát majd vigyázok rá.Még sportoláshoz nem próbáltam de utcán szuper volt. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

mondjuk már amelyiknek...
ha tudsz vmit ne habozz szolni