Hirdetés
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Távozik az Apple vezérigazgatója
-
Mobilarena
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
_az
senior tag
csak a kedvedért:
Bővebben: link

amúgy nem tudom, minek a hegesztett varrat hétköznapi használatra mindegy... mindenesetre asszem meggyőztük integrát, hogy van azért pár dzseki a piacon
szerk: extreme cold winter parka: -50 fokig
na ez már cucc, mit nekem sandstone meg a többi biszbasz, ezek kipróbált cuccok 
[Szerkesztve] -
Janesz
őstag
válasz
ronaldo
üzenetére
amúgy megyeget a biznic...attól,hogy nem ott rendelik meg a topicban vannak rendelések mailben és msn-en....pl most rendelés alatt van valakinek: ducati juliet, romeo2 polarized, splice , XX ruby, és még egy magnesium switch is...eddig is hoztam már párat amit már át is vettek...
-
_az
senior tag
válasz
Integra
üzenetére
1. van elég nagy columbia választék, lásd a zoldalukat
2. van pár zsír oakley dzseki, igaz drágák
3. twinlife? nekem nagyon bevált
4. ha igazi cuccot akarsz, rendelsz egy renes ruszki hadseregi tundra-kabátot, vmi -40-ig bírja
ez miért lenne rikító? jó, nem titan széria
[Szerkesztve] -
Integra
titán
azokat én már meg se veszem

most gondban is leszek milyen téli kabátot vegyek, mert valami kell, lehet hogy maradok a lafumánál, bár egy columbia titan se vóna rossz, de utóbbi annyira rikító színősszeállításokban kapható csak annyi felirattal, hogy lehet hogy leteszek róla
-
KMan
őstag
válasz
Integra
üzenetére
Persze h rarakja a sajat logojat, de ez minden ceggel igy van. Ha bemesz egy Adidas boltba siman van olyan polo, aminek mindket oldalán kibaszott nagy oldschool logo van. Nike-nel ugyanez, 75 centis pipak. Ezt be kell nyelni, ez van.
Ja és ha mar mountex, akkor pl a teli dzsekiken is hatalmas markajelzesek vannak, legjobb pelda erre a Sandstone regi logoja, kb 10cm magassagu betukkel...
-
ronaldo
őstag
olyan jó
szombatra meg lett dumálva egy mukival a biznic(pda) természetesen nem postolt a fórumba, mer majd mailben jó, há mondom jó. erre péntek este óta nem elérhető. hát bekaphatja
max. leadom a telefonom azt abból megrendelem. legalább én tartsam a szavam 
-
Janesz
őstag
nekem van egy oakley bicajos kesztyűm és szét se lehet kúrni még ha akarod akkor sem...
nagyon jól meg van csinálva...
ilyen karbon bütyökvédő van rajta mint a crossmotoros kesztyűkön...és fasza kevlárerősítéses a tenyere és pont ott ahol ha buksz tuti leér ...bár gecidrága volt ...vagy 4 éve volt 13k de én szerencsére olcsóbban vettem...(pont akkor volt a lurdyházban az x-factorban 1 napos 30%-os kedvezmény és az oakley cuccokra is vonatkozott..!!) -
joe69
senior tag
lab meddig vagyon ma nyitva markatarsak?

-
Janesz
őstag
válasz
kicsikorcz
üzenetére
hát igazságszerint ruházattal nem szivesen foglalkozok...ugyanannyira jön ki mint itt....esetleg akkor éri meg hozatni valamit velem ha itthon nem kapsz méretben vagy színben...
-
Janesz
őstag
válasz
kicsikorcz
üzenetére
keress meg engem....nagy általánosságban mindent be tudok szerezni...régebbi cuccokat is amit már rég nem gyártanak...
-
kicsikorcz
csendes tag
Hello!
Nem tudtok itthon egy Oakley outletet? Vagy ami legközeleb van az Parndorf?
-
K1992
csendes tag
elkészültek a ruhák is a honlapon!!! JÓ böngészést!!!!

-
neongorack
senior tag
Lenne egy nagyon hülye kérdésem: Honnan lehet megállapítani egy Oakley cuccról teszem azt egy pólóról, hogy mi a neve vagy nemtom hogy mondják típusa....mert van két Oakley pólóm és nem találok rajta semmi típus-t vagy lehet hogy rossz helyen nézem?

-
joe69
senior tag
kesztyuk felkerultek az oldalra
Bővebben: link -
Janesz
őstag
jólvan látom baromira értesz tényleg az oakley-hoz...

leírtam,hogy ez egy limitált darab , csak és kizárólag versenyzők kaptak ilyet...én az angol országúti válogatott egyik tagjáét vettem meg, haver meg egy amcsi bicajosét...ezek a modellek nem konkrét lencsével vannak hiszen csak a keretet gyártják le és olyan lencsével kapják a versenyzők amivel kérik...(az enyém vr28-cal haveré meg H.I. persimonnal érkezett neki)..
leírtam továbbá azt is,hogy az enyém úgy sérült meg,hogy lencsecsere közben a vented (lyukacsos) lencse éles sarkai lekarcolták a bevonatot....
szal nekem egy ugyanilyen keretre lenne szükségem...bármilyen más full metal keretet kaphatnék érte de nekem ilyen kellene...(ehhez hasonló a dark chrome keret de ez sokkal jobban tetszik..)
Hallottam,hogy Gulyás Misinek (Downhilles,Fourcrossos srác) terepszínű Halfjacketét is ki tudtátok valahogy cseréltetni pedig az is hasonlóan limitált darab..
Szal nagyraértékelném ha faternak a képemet megmutatva megkérdenéd tud -e valamit tenni az ügyemben.. -
K1992
csendes tag
Na szóval:
-a képen látható kép egy water jacket, mert lyukak vannak a lencsén, mármint amit te belinkeltél!
Ez egy water jacket:![[kép] [kép]](http://mi.oakley.com/site/media/cache/42212e60f1417.jpg_242_0_0.jpg)
Ez meg egy racing jacket:
Nézd a lencsét!!!
És a jelek szerint nem hagyták abba a gyártást a racin jacket pro-ból, úgyhogy megnézem, hogy mit tehetek!
[Szerkesztve] -
Integra
titán
ez megfordult nekem is a fejemben, de azért az apja sem lehet ennyire hülye, hogy egy internet oldalt bízzon egy ovisra..
vagy úgy tele van pénzzel és pont nem érdekli, meg a kölyök addíg sem őt baszogatja a hülyeségeivel, amit az itt olvasottak stílusából következtetve elképzelhetőnek tartok
-
Janesz
őstag
viszont nekem segíthetnél ha már olyan közel ülsz a tűzhöz...
van nekem egy limitált szériás racing jacket szemcsim és miközben cseréltem a lencsét benne lejött a bevonat róla...
namost ez engem kurvára zavar...havernak van egy ugyanilyen (ez a 2 van az országban belőle) ő meg leesett vele egy konténer tetejéről bicajjal és neki meg el is repedt és le is jött nagyon a bevonat a jobb lencse fölött...
namost gondolom ti egy kicsit gyakrabban jártok oakley ügyben rendezvényekre mint én ,és ott á
llítólag foglalkoznak az ilyen versenyzőknek kiadott limitált dolgokkal is...
így néz ki amúgy a szemcsi:Bővebben: link
és nagyon a szívemhez nőtt nekem is meg havernak is....
a színe amúgy olyan mint a dark chrome csak bordóban... -
K1992
csendes tag
válasz
Integra
üzenetére
Én nem nyomom most az igét! Én csak szóltam, hogy van egy kibirhatóbb módja annak, hogy megosszam oakley tudásomat másokkal.... ez az, hogy én csinálok egy honlapot és nem írok a fórumba, hanem mást kérek meg. ez esetben joe69 fog válaszolni, mert szépen megkértem!!!
így hát nem vagyok elviselhetettlen, de azért átadom amit tudok! 
Na csá!
U.I.: ja és kösz a kedves megjegyzést az oldalról PH! nagyurként én is így baszogatnálak, mint te engem!
-
K1992
csendes tag
Bocs! Csak lusta voltam megnézni a válaszom az, hogy már csak egy Racing-et gyártanak és az sincs fönt a honlapon, és így nem tudom föltenni. Ami racing van az oakley.com-on az meg más és arról nincs áram! Bocs!
Neked csak a szemüvegrésze nem teszik? Mert az előzőn, igaz, hogy jobb volt a szemüvegrész, mint az enyémen, de ott nem volt más, csak szemüveg!
Bye
-
K1992
csendes tag
Én most egyenlőre örülök, hogy van egyáltalán honlap, amin meg lehet nézni és szerintem viszonylag jó. amint elküldik az irodából a ruhák árat, akkor elkezdem tölteni a ruhákat is. És szerintem jobb ez az új honlap, mert a régin nem voltak mx ill. sí google-k (csak kettő), nem voltak thump-ok, Órák, Stretch Line-ok, Optikai keretek... és most azt tervezem, hogy online optikai szemüvegrendelés legyen-e. És a pro series-nél valószínűleg azéret nincs ár, meg kép, meg semmi, mert nem rendeltek belőle!!!

-
Janesz
őstag
ne kúrj...azt hittem magánakció ez az oldal...ahhoz képest,hogy ennyi ideig készült a finggal van egyszinten...

főleg,hogy a képek is csak trumbnail formában nézhetők meg stb...
szal ettől még a régi is jobb volt...
mod:
racingekből sincs fennt csak a pro series (abból is a dark grey/vented g30 tuti nem annyi mert a legalapabb bevonat nélküli nem vented lencsés 38k)
simákból még ár sincs...meg 1 tipus van csak...
splicenál sincs se az összes szín se ár...
[Szerkesztve] -
K1992
csendes tag
Bocs, hogy beszólok, de elkészült a mofo.hu a termékek menüpont... de sajna még csask az oakley van fönt és ott sincsenek még a ruhák, de ha rajtam múlik és mivel rajtam múlik ezért pár héten belül az is meglesz. Köszi, hogy meghalgattatok!!!

-
_az
senior tag
nézzétek má' meg... ez normális???
úgy értem miért árulnának féláron új keretet? tudna erre valaki magyarázatot? nem vagyok valami nagy ebay szakértő...
-
aDM|RaL^
őstag
egy oakley why 4ra fájna így a fogam szemüveg gyanánt... csakhát, hol lehetne legolcsóbban megkapni?

-
rOwLeY
őstag

[Szerkesztve] -
miniman2
újonc
Hallo! Találtam egy oldalt! Király! A ruhák még nincsenek kész, sőt ott az árak még nem jók, meg a cipőknél is ez van, de ami más van oakley ban az ott van: szemcsik, mx googlek, sí googlék, thump, órák.....minden más ! melegen ajánlom!!!!!
Bővebben: link fasza!! már bocs!!

-
joe69
senior tag
oszi/teli kollekcio megtalalhato az oakley.com-on!
Janesz
őstag
senki nem tud válaszolni?
-
Janesz
őstag
mofo oldal mikortól működik majd nem tudja valaki?
-
ronaldo
őstag
cipoert tizezer nem sok. akcijosan se. gondolj bele, ha tizezerert adnanak neked egy nike vagy adidas cipot, furcsallanad.
en is jobban erzem szinte ha 20 egy cipo, legalább nem rohad le alattam 
-
_az
senior tag
namost érdeklődnék, hogy kinek van tapasztalata O CIPŐKKEL.
Mármint hosszas használat után. csak mert a Lurdy házban az X-factorban egy rahedli cipőt 10ért adnak akcijósan...
-
KMan
őstag
válasz
ronaldo
üzenetére
Van a minute bol egyebkent olyan, aminek a szaran csillagvan, vagy langnyelvek, nekem mondjuk azok se jonnek be, de a viragnal picit jobb

itt nezz szet:
ronaldo
őstag
ha most menteni próbálnám a szemcsi irháját akkor azt mondanám, a képen nem a szemcsiből fakad majd a melegség
vitzet félretéve(ami egyébként elég önromboló volt) a icipici rózsa szemből nem is látszik annyira. oldalról is csak jó megvizslatás után derül ki hogy az ott egy virágmotívum. azért jön be mert van benn élet, nem olyan üres, hogy egy ezüstszínű elipszis van az oldalán és kész 
-
Janesz
őstag
válasz
ronaldo
üzenetére
de a kék is virágos...Bővebben: link
-
ronaldo
őstag
egyébként itt a méretek hogy vannak? errefelé nem érik egymást az oakley boltok, szóval nem tudom mekkora méret lenne jó. Janesz te már láttál, kb. mekkora kellene? nincs egy tüdő fejem az szent

-
Janesz
őstag
válasz
ronaldo
üzenetére
keress meg engem itt:Bővebben: link én segítek szerezni olcsóbban mint a boltban...
-
válasz
ronaldo
üzenetére
Minute - Tangerine w/Flower/VR28 Bővebben: link
-
ronaldo
őstag
egy tudortól kérem ennek a szemügének a beazonosítását:
Minute asszem, de a színre lennék kíváncsi(no nem vagyok vak
) csak kitudja mi a hivatalos neve. és hogy hol lehet ilyet beszerezni. -
joe69
senior tag
thump 2
nem sokat gondolkodtak a design-on
-
Janesz
őstag
állítólag létezik valami japán oldal amit mindig frissítenek és jó korán minden újdonság szerepel rajta...nomeg persze a márka eddigi teljes palettája...
ismeri ezt valaki? -
Janesz
őstag
na akkor itt nyitottam egy kis bazárt...
ha kell vkinek valami szóljon bátran...
Janesz
őstag
válasz
tr00p3r
üzenetére
nos akkor a fekete ''oakley'' felíratos keret +black irridium lencse+ oakley fém tok együtt 25k
illetve van egy teljesen zsír új FMJ copper/black irridium TOPCOAT szemcsim 20k-ért ha kell valakinek...(ehhez már alkatrész nincs!! de az eye jackethez sincs mégis népszerű még mindig!!) Soha nem volt még a lencse sem törölve!!de ez inkább nagy fejűekre jó!!
de csinálok mindjárt egy topicot az eladó szemcsiknek... -
Janesz
őstag
minute most a következő kombinációval eladó!!
Jet Black keret de abból is a képen látható változat ami az oldszkúl oakley felírat miatt full metal áron van (tehát ez a fekete keret egy árban van a fémes hatású keretekkel amit full metalnak hívnak)
a lencse az pedig egy black irridium lencse...
így lesz egy olyan szemcsid ami a katalógus szerint nem létezik ..
Bővebben: link és így 22k az ára...boltban 38k viszont a lencsén van egy pici tűszúrásra emlékeztető nyom de belülről egyáltalán nem látható és én jelentéktelennek tekintem pedig és aztán hárklis vagyok az ilyesmire... -
tildy
nagyúr
Bar nekem nem oakley keretem van, de meg tudnatok mondani, hogy sima, sport, muanyag keretbe hol merre erdemes muanyag dioptrias napszemuveglencset csinaltatni? Mintha valaki irt volna mar ilyesmirol itt a topikban

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- NBA és kosárlabda topic
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Diablo IV
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Arena Breakout: Infinite
- iPhone topik
- A Ubisoft lerántja a leplet az Assassin’s Creed IV: Black Flag remake-ről
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Gold Szép állapot 100% akkumulátor
- HP ProBook x360 435 G8 Ryzen 5 5600U Refurbished - Garancia
- LG UltraGear 27GR95QE-B 240 Hz OLED 2560x1440 Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Gyári DELL, HP, LENOVO,Asus,Fujitsu laptop töltők, 27% ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)