Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Integra

titán

válasz Janesz #2004 üzenetére

nah, voltam az andrássyban.
    most marad a sima gold lencse, nem cserélik be mert már egy hónapnál idősebb a lencsém és egy hajszál karc van benne, amit én észre se vettem soha.. na mindegy, amúgy 24rugó a polarizált gold lencse párja a szemcsómba. vagyis kb 9ezerrel több kb mint a sima.
    meg jól az idegeire mentem a leányzónak míg megnéztem az rx kereteket.
    sajnos nem tudok titán keretet venni, mert nem elég stabilak a fejemen, marad a c5, ebből kettőre szűkítettem a kört.
    az egyik a box spring 4.0 rust - 51ezerért,[link]
    a másik meg a straight line 2.0 toast - 42ezerért [link]
    ezek kis keretek és borzalmasan masszívak a penge fejűeken is. a straight line 2.0 annyira szoros volt, hogy hiába kurva jó, az első gondolat amikor felvettem, az az volt, hogy ez hosszú távon fájhat.. a box spring 4.0 viszont stabilan kényelmes, és csak minimálisan volt lazább, de még így is az egyik legstabilabb volt.
    volt még egy titán keret is, az 58ezer volt, de sajnos az lazább volt, így letettem róla.
    a rugós szárúak sajnos az én fejemen lögyögenk szinte kivétel nélkül.
    szóval jelenleg a box springre szavazok, rust színben. nem akarok arany színű keretet megint, tartaléknak továbbra is megmarad a jó öreg square wire 1.0, de ebbe sima lencsét rakatok, attól a japó optikai cégtől amelyikkel most szerződésük van.
    az rx lencsék meg most 50 és 70 ezer között vannak, színárnyalattól és polarizáltságtól függően. a teljesen átlátszó nem színezett lencse is alapból anti reflex, de nem lehet polarizált. ez kb asszem 55-58ezer lesz, a párja.
    úgyhogy asszem leadom egyben a rendelést, és az usa-ból már keretbe szerelve jön majd meg, kb 2, de szerintem 3 hét lesz mire megjön.

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák