- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
ATM_automata #16751 üzenetére
Szerintem sokmindenki sokmindent tud
, de én spec. el tudnék képzelni egy-két slukk tudattágítót a színkezelésről, profilokról, proofing, .. - monitortól egészen a nyomtatásig.
A Nikonhoz max annyiban kapcsolódik, hogy nekik van jelenleg a világ legnagyobb felbontású fullframe DSLR váza amit lehet többre is használni annál, mint hogy az ember összedobjon belőle egy web galériát 1-2 megapixelen..
Részemről ennyi (ami úgy komolyabban érdekelne pont a Nikontól, hmm.. inkább a jövőre vonatkozó kérdések, de ezekre a válasz csak pár modat lenne, nem pedig egy teljes workshop).
Szóval D800(E) tulajoknak jól jöhet a nyomtatás témaköre mint motiváció és az ehhez kapcsolódó helyes színkezelés, de amolyan mélyvizesen.
-
törölt tag
válasz
ATM_automata #16662 üzenetére
Nekem nincs 18-55-öm, nekem 24-70-em van, Tamron, nagyon szeretem, kis csinos, Hodooor !
-
nesa
veterán
válasz
ATM_automata #16662 üzenetére
Hugom kb 6 honapig hirdette a 18-55VR-t 20 k er, a kutya se kerdezte meg minek hirdeti, aztan vegul 17 er vittek el, keserves volt az eladasa.
-
törölt tag
válasz
ATM_automata #16638 üzenetére
De amúgy ezeket a hivatalos partnereit a Nikon Kft-nek végigcsekkolhatod (ár szempontból), itt meglesz stabilan a 3 éved, ha ezek egyikénél veszed: [link]
-
törölt tag
válasz
Annyival drágább lenne normális helyen, ami a Nikon Kft-n keresztül szerez be motyót ? [link]
-
imyourfriend
őstag
válasz
Az alapján szelektálnak, hogy megnézik hivatalos importőrtől vetted e a gépet vagy sem. Nekik van egy listájuk arról, hogy kik a hivatalos importőrök Magyarországon és annak fejében érvényesítik az 1 illetve 3 év garit+ egyebeket, hogy szerepel e a cég a hivatalos viszonteladók között. Ha nem szerepel akkor 1 év hazai garancia és "szürkeimport". Mindenesetre érdemes felhívni Nikon kft-t, majd utána megvenni a vázat ha nem vagy biztos benne és hazai beszerzésű vázat szeretnél venni.
-
m3ss
veterán
válasz
ATM_automata #16593 üzenetére
"- könnyebben kezelhetőek,"
es miert?d80 vs d5100 osszehasonliatsokat nem teljesen ertem...vagy csak en latom ugy hogy a d80 hasznaltpiaci ara fele annyi mint a d5100?
-
girhesfarkas
csendes tag
válasz
értem mire célzol és saját hülyeségemnek köszönhetően pont ezért választottam a d80 ast... nem szeretném automata módban nyüstölni... szeretném a gép adta lehetőségeket kihasználni de úgy ahogy nekem s nem az ő programjának tetszik... ha jól sejtem ez rengeteg tanulással, gyakorlással és szopással is jár de ezért is érdekel... ha hirtelen kell megörökíteni valamit nem őt használom úgyse, hisz zsebembe van akit közelre szeretek használni =]
így ezek után is ajánlott a 3k/5k? -
Mercutio_
félisten
válasz
Pana G3-at használok, ami ilyen képeket köpköd ki, használtan 50-ért megy a váz most, ez azért nem annyira drága
-
törölt tag
válasz
ATM_automata #16545 üzenetére
Ok thx, akkor ezek szerint sem az 5xxx széria Nikonban, sem a háromjegyű kanyonok nem tudják még. Vmi ilyesmit akartam csak tudni. Thx.
@ spanyi: Akkor tőlem is egy kis borult művészet: [link] - ez megvan vinyl-ben, összesen ha volt 3x tű alatt. Gigaultramegafapfapfap.
-
válasz
ATM_automata #16533 üzenetére
Én javítattam. Illetve a barátom. Kölcsönadtam neki az obit, és hát "pofára" esett. Vagy nemtudom mi lett vele, de bajonettet kellett cserélni....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest