- Mobil flották
- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szia,
az AF-S 50mm 1.8G az ugye FX-es, az AF-S 50mm 1.8G-ből van DX és FX is.
Feltéve, hogy te most a DX-es 35mm-re gondoltál, gyakorlatilag "annyi" az összes előnye - sőt, esetleg még annyi hátránya is lehet, hogy a DX 35-nek kicsit zavaróbb a háttérelmosása amikor csúcsfények is vannak a háttérben. Ha nincs az, hogy nagyon kellene az 1.8 de mondjuk beltérben egyszerűen nincs már hová hátrébb lépni, akkor én nem feltétlenül foglalkoznék azzal az obival.
(Pláne, hogy ha jól látom a DX még most is ~50k körül megy használtan, újonnan meg 70 amiből majdnem egy használt FX-es verzió is kijöhet ami azért más kategória...)
-
HThomas
őstag
Próbáld ki mindkettőt valami statikus témán, állvánnyal, olyan rekeszen, amit tipikusan használsz és nézd össze őket. Ha nálad van mindkettő, akkor ez a legkönnyebb módszer
Nekem pl az f3.5-ös verzió volt a Sigmából, és az azért kinyitva nem volt túl acélos, meg az enyém enyhén decenteres is volt. 18-55-öm nem volt, csak 18-105-öm... de nekem beltérre a megoldás a 16-80 f2.8-4 lett...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest