- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zolka78 #14406 üzenetére
A legelső rendszervakum.
YN-465. Potom áron beszerezhető.
Van TTL és 7 fokozatú manuális mód, HSS nincs, nem zoom-os, viszont dönthető és forgatható a fej, valamint van rajta derítőlap + lehajtható nagylátó-előtét.
Írtam, a legelső vakum volt, de még mindig megvan tartaléknak.
D60-200-90-7000-rel használtam, minddel működött megfelelően.Egy cikk, amiben benne van: [link]
-
m3ss
veterán
válasz
zolka78 #14402 üzenetére
565 ex? vagy 568 ex II ha kell hss? esetleg 468 II? utobbi kettovel nekem jo tapasztalataim vannak. bar lehet 468 II-ot mar nem eri meg venni, vannak nagyobbak hasonlo aron...mondjuk eleg nehez kiigazodni a yn kinalaton, van egy halom ttl-es vakujuk...most h rakerestem vmi 510-et is latok...
-
imyourfriend
őstag
válasz
zolka78 #11507 üzenetére
Érdekes e tesztben hogy 17mm centernél photozone 200-al többet ad tamronnak mint sigmának közbe meg nincs jóformán eltérés. Ha szerinted baromság akkor gondold úgy, nekem sokat számít az OS főleg kevés fénynél hogy értelmes záridőt kapjak és ne kelljen felcsavarni 3200-ig az iso-t. Én még egy éve vettem, de megérkezett az újabb pajtás a piacra így átszeretné venni a helyét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest