- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A karcsúság ára
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mpierre
veterán
Főleg a giga lapok hajlamosak erre. Olyan ismerősek ezen gondolatok.
A rammal kapcsolatban némi plusz feszt igényel pár részegység, de nem lehetetlen, ha 6 modul van bent. Sőt! Kapacitásban sem kell egyformának lennie. (Értsd pl: 3×2GB + 3×1GB) Elsőre a 3 modul simaliba.
Thom95: Küldd meg az 5700XT-vel. Marad bent pár fps, de tuning kelleni fog.
-
Jégtörő
aktív tag
rendszeresen újra van pasztázva hőfokokkal semmi gond, se kiolvasott értékkel, se hőkamera által nézett értékekkel. Ennél a lapnál az északi híd légterelője leszedhető, és került rá egy hőcsöves torony, procin meg Noctua van 12 centis. Gépház meg egy CM HAF X, szellőzik rendesen. 1,19V-ról indultunk most 1,21V.
Memóriát is néztem már, nem találtam hibát.
Alaplapi kondenzátorok száradására tudok még gondolni, szemmel látható púposodás stb nincs.
Illetve érdekesség szinte sosem nagyobb terhelésnél, játék vagy bármilyen teszt esetén jön elő. -
jokeph
nagyúr
Dee, ez ajándék ár, pláne ha hibátlan is a lap.
Ezt ne az új cuccokhoz mérd, más a mérőszám (csakúgy mint X58 él főleg X99 esetén).
Ezek a lapok jellemzően a fenti ár közel 3 szorosáért szoktak menni, mondhatni gyanúsan occsó'.
És ha EU-n kívül van, akkor +27% ÁFA + Vám is jön még rá. -
razor03
aktív tag
De igen, most látom 3 fájlt csomagol ki (FLASHSPI.EXE, autoexec.bat, EX58EX.13S). Jól gondolom hogy ehhez valamelyik segéd program fog kelleni?
Mivel az utóbbi időben csak ASUS lapokat frissítettem megoldható volt BIOS-ból, viszont itt nem látok külön opciót.
Ehhez mire van szükség? Pendrive + afudos?
-
Auratech
őstag
Nem vagyok semmi jónak elrontója..
Ha bírja, mehet addig, amíg jól esik neki. Egy stabil, nem túlfeszelt háromfél Környéke elegendő, ami a ramot engedi kifutni. Amit architektúrálisan is rendben elbír és ahol a ramok is a legjobb szinkronban elketyegnek..
Régen tuningoltam ám már saját masinát. Asszem egy celeron d 2.4-est 4.3ra, levegővel, saját "fejlesztésű" hűtővel. A vr-zone-n fenn is voltam pár hétig..a cerkás/levegős tuning eredmények elején..
Most kicsit Időnként eljátszogatok a biosban, amíg el nem rontom.. -
Pferi
senior tag
-
Pferi
senior tag
Köszönöm mindkettőtöknek a válasz
Egy P6T Deluxe alaplapról van szó I7-920-as cpu-val. Egy barátomtól kaptam kb. ingyen, kíváncsi vagyok hogy mennyire lesz használható FullHD-ban, nem ez lenne a fő gépem, az az aláírásomban szerepel.
Az Asus oldalán a támogatott cpu-k között nincs Xeon proci egyébként, de rég nem volt Inteles gépem, majd utánaolvasok a lehetőségeknek -
-
Laraxior
titán
-
-
HSM
félisten
Adatlapot néztem, ott 920 volt.
Az X5650 sokkal barátságosabb állatfajta.
(#42531) winhate: Distance to Tjmax mezőket nézd a DTS szenzornál. Az ne nagyon menjen 15 alá full terhelésen.
1,376V?
Sosem szoktam egynál több smiley-t használni, de nekem 1,33V-on 4300-at megy.
"Picikét" sok, ha ezt LLc-vel odaadtad neki.
Nekem 4Ghz-en drop után 1,27V kell neki, és azért ahhoz sem árt némi hűtés....
-
HSM
félisten
Nem mindegy, hogy 4 vagy 6 foglalat van a lapon....
De amúgy nem tenném ráa fejem, hogy 24 a maximum....Volt már rá példa, hogy "beragadt" a specifikációba a rendszer megjelenésekor elérhető legnagyobb tesztelhető memóriamodulból jövő limit, de időközben jöttek ki nagyobb modulok, amikkel szintén jól működött a rendszer...
-
Racecam
nagyúr
Majdnem ugyanazt linkeltem, de akkor még egy: [link]
A fogyasztása lényegesen jobb a Xeon-nak és szerintem emiatt jobban is hűthető léggel, pláne tuningolva.DigitXT: ahogy az árakat néztem, én is biztosan eladtam volna, de helyette most is x5660-at, vagy x5670-et vennék.
Új hozzászólás Aktív témák
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- iPhone topik
- Gyúrósok ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Death Stranding (PS4)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- PlayStation 3
- Politika
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest