- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Nagynozi #13331 üzenetére
Hát ami best buy az a Scythe Mugen2 11-12kért baráti és elég jó (hanem a legjobb) a teljesítménye. Vagy a Cooler Master Hyper Z600 szintén ilyen árban. Esetleg Thermolab Baram ami szintén 12-13k bár ez nehezebben beszerezhető (én csak egy hónapot vártam rá).
Persze vannak olcsóbbak is, de ha tuning akkor én ezek közül választanák. De asszem van a Freezer Extreme ami nem rossz és olyan 7-8k körül mozog. De mindenképp ezeknél gyengébb. -
katt777
félisten
válasz
Nagynozi #11825 üzenetére
A C0-snál újabb. Leírás van róla PH-n, keress rá.
Skacok, úgy fest, az Everest az i7-tel csak felez, TDP-hez képest ugyanis annyit mutat full terhelésen, bár azt meg nehezen hiszem, hogy 4GHz-en csak 130W-ot fogyasztana, azt ugyanis a Z600-nak venti nélkül is le kellene kezelnie. Az biztos, hogy egy mérőkészülék nem kicsit jobb lenne az Everestnél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- Fotók, videók mobillal
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Sorozatok
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ingatlanos topic!
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest