- iPhone topik
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen GPS-t vegyek?
- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
cinkoxid #40267 üzenetére
Ez a DC koncepció tetszik nekem.
(azért a 10%-ért minek a TC ha a cpu fesz egyébként csökkenthető, talán a használat nem is inkodolná)Új szlogen: DC-re fel!
Ha kell a ram sávszél akkor ott az x79, egyébként meg harcra fel, legyőzzük a 1150-55-56-osokat.
Hajrá 1366-osok, megcsináljuk!! -
-
-
-
-
-
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
cinkoxid #40197 üzenetére
szinte ugyanaz az architektura? csak a csíkszélesség, a magok száma, az órajel és a cache mérete eltérő. gyakorlatilag a socket egyezik csak, de még az is csak jóindulattal mert ez nem desktopba szánt cpu, más kérdés h a legtobb 1366 lapban mennek megfelelo bios-al.
vilagos h magadnak csinalsz osszehasonlítást, de attol még irrelevans a ket eredmeny mivel nincs azonos komponens.
es ez nem kotekedes akar lenni. -
Achill3uS
nagyúr
válasz
cinkoxid #40194 üzenetére
engem is erdekelnek az eredmenyeid a westmere-el de ad1 tanuljunk mar meg kepet kivagni, ad2 ez miért nem a xeon topicban van, miért a bloomfield-ben? ad3 ha szintetikus tesztet futtatsz (3dmark pl) összehasonlítás céljából legalább azonos körülmények között tedd pl vga-k tekintetében, mert így semmi értelme.
megjegyzés vége. -
-
-
-
-
válasz
cinkoxid #40161 üzenetére
Ha az egyik kicsit kockább, mint amit az ízlésed elviselne, én szívesen látnám
Egyébként nem hülyeség, +10k ráfordítással nekem is lehetne 6 magos Xeon-m, utánanézek mik a kommerszek a piacon és, hogy mit mennek tuningban, de sanszosan a 4 GHz környéke inkább az 50k-sak területe.
-
válasz
cinkoxid #40146 üzenetére
Abban a reményben nem adom el a HP-t, hogy egy-két éven belül nekem is lehet ilyen "mázlim".
Mármint 2db 5675 vagy esetleg 5677 formájában.HP-t (duál lapot) ne vegyél mert a HP csak "önmagát" szereti. (ház-táp-cpu hűtő)
Ha megvan a lapod meghívlak egy keresésre.
Tárgya: 8 vagy 12 fizikai magot, hogyan lehet emulálni 4 magra, úgy hogy minden fizikai mag 100%-n megy.Persze előbb bele kell "fáradnod" a tuningolható 1366-s lapokba, mert ez csak utána alternatíva, ha nem akarod elhagyni a 1366 platformot.
-
ViZion
félisten
válasz
cinkoxid #40042 üzenetére
Ez noormális, ha pl. a VGA hűtés hangja zavaró, akkor egy ilyen konfiggal a probléma megszűnik. Vagy olyan dolgot futtat, ami csak a VGA-t terheli... Esetleg olyan helyen dolgozik (VGA-gyár, nagyker, etc.), hogy a leejtett VGA-t hazavitte... és még kicsit jó
Ne ítéljétek el, ki tudja mi van a háttérben! -
-
-
válasz
cinkoxid #39997 üzenetére
Egy infó lemaradt.
Azért a lap állít be mindent mert HP Z800-ról van.
( állítanám én a feszt is frekit is dehát szerver az istenadta)
A ram 1333mhz megy az uncoret 2666 ra állította.Xeon, de 5500-s, 4 magos, kell a 2X szorzó.
(az x5650 procik ami nálam megpihent, alap tulajhoz került vissza)
tehát ez egy 4 magos kis tesó
-
kpal
nagyúr
-
-
-
Shokkolo
addikt
válasz
cinkoxid #39893 üzenetére
az volt az eghyetlen VGA-m amit a csereberék során újonnan vettem, (akkor még az 5638 mellé)
és egyúttal az volt az a VGA amivel soha nem játszottam, mert gyárihibás volt
másfél hónapig szivatott az ipon, majd nme kaptam új kártyát, hanem "levásárolhatom"...
kösszlegalább jól muzsikál?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest