- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Google Pixel topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gV
őstag
válasz
Shkiz0 #13372 üzenetére
bocs, de nem jó
az l3 nekem nem tetszik
lassabb mint irásban és másolásban a memoria, én ilyen everest tesztet még nem láttam Core i7-el
Neked 2x sikerült, szal érdekel a téma
megtennéd h 3200-ra veszed az uncoret, mert ha megnézed lara everestjét [link] neki majdnem az a konfigja mint neked csak az uncore frekije más a mem időzitéseken kivül és ami a legfontosabb "jók" a mb-ok ns-k l3-nál
(zárójelben álljon itt az enyém is [link])
-
laragirl83
őstag
válasz
Shkiz0 #13126 üzenetére
Hát nem egy arany db sajnos
19*200-ba kerek 1.200V-on 25ös LinX menetből 18-nál befulladt.
Szvsz ezt a 3.8GHz-et olyan 1.25V környékén lehetne stabilizálni. Mindenképpen bőven 1.3V alatt, de én azért sokkal jobb képességekben reménykedtem.
Mind1, nem szórakozom vele, marad alapon, ha majd nem lesz elég akkor OC -
szacsee
nagyúr
válasz
Shkiz0 #13023 üzenetére
Rájöttem mi kell neked.
1 az 1-ben csere az én fostalicska C0-s procimra. A Tiedben semmi kihívás, hamar megunod... bla-bla-bla... na ezzel szórakozhatnál rendesen.
- Hogy hűtöm le?
- Mi kő neki 220V 4Ghz-hez?
- Kulcstartónak ideális...
Na.. na..? Ha érdekel csak írj egy Pü-t. -
Zájec
veterán
válasz
Shkiz0 #13020 üzenetére
tehát abszolut, meg se nyikkan ? az szép.. legalább egy kicsit müködne..
a borda csavarozva van , két félböl áll és a szélén a 1 - 1 csavar..
hogy-hogy szétjött, ezt nem értem....még ha OCZ paltinum lenne akkor aztmondom,, mert azon nincs egy darab csavar sem , csak ragasztva van... de egy kingmax amiben csavar van hogy jön szét ?
-
Sárpac
nagyúr
-
-
katt777
félisten
válasz
Shkiz0 #12944 üzenetére
Hát nekem rendre 381, 457, 533, 610MHz van CPU-Z-ben, és még az időzítések is mások, mersze csak jedec 1-4 van, XMP nincs.
#12968: Ember, mit akarsz 1247MB teszttel?
Az l.fasz, persze, hogy lefut hiba nélkül.
Nálam teljesen OK a 200x20=4GHz!
laragirl83: Ne aggódj, ez távolról sem stabil.
Uzmany: Z600. Nem véletlenül hagyják ki a tesztekből, máskülönben ezt venné mindenki, és akkor ki fizet jutalékot a többi után?
Az összes mai foglalat közül az LGA1366 lesz a leghosszabb életű.
Cyberpunk: Igen, sztem is 1.3V az, amin már stabilnak tekinthető 4GHz.
Zájec: 6GB RAM-nál max. 4GB-ot enged használni a LynX, utána nálam 5120MB lenne, de 5117 van szabadon, ezért az már nem fut le.
-
Szatesz
őstag
válasz
Shkiz0 #12988 üzenetére
Igen XS en van valami rola, de nem olvastam bele...Az én tapasztalatom szerint jobban megy 21 es szorzaval illetve 19 essel mint 20 assal...Nemtudom miért de masoknal is hasonlo tapasztalatok vannak..Igen westlakenel volt hogy ugyan ugy ment de masik procinal nala is mutatkozott a különbség ugy emléxem...Egy próbát meg ér a részedröl...Ha a legkisebb fesszel akarod beallitani...
-
Zájec
veterán
válasz
Shkiz0 #12975 üzenetére
hogy miért, nem tudom.. te montad hogy már nem érdekel...
nem kifejezetten csak fix 4ghz-röl van szó... lehet tesztelni akár 3.8ghz-n vagy 4.2ghz-n is , szabadon választott, nincs elöirás ....
az hogy most ki milyen beállitást állit be magának 24/7-re az egyéni meglátás...
-
törölt tag
válasz
Shkiz0 #12975 üzenetére
nézd meg nekem mennyi a gflops. adj egy kis feszt a prockónak, mert ez így elég lassú.
mondjuk lehet közrejátszik, hogy nem triple channel-be megy a ram-od. vagy nem tudom miért, de nézd meg hogy nekem mennyi a gflops. ennyit 3.6 ghz-el csinálok, nem 4-el.ja, még azt megírom, hogy miért is 4500 mb a max. azért, mert ha affelé nyomom, akkor közbe nem tudok semmit sem csinálni, sőt, van, hogy le is fagy az egész a francba, és 5 évig kell várnom, mire megnyílik a feladatkezelő.
-
Zájec
veterán
válasz
Shkiz0 #12949 üzenetére
mostmár belefér az "elég jó" kategoriába, de ha nem birod lejebb vinni a feszt akkor nem lesz belöle "nagyon jó" proci..... hacsak a 4.2ghz-t megcsinálja 1.25v alatt..
igy ment az elözö procim.. fpo:3849.... :: 4ghz , 1.200v
(#12958) Uzmany :: kérlek , szivesen
-
Zájec
veterán
válasz
Shkiz0 #12927 üzenetére
alakul
pont ilyen volt az elözö procim... 4-n ment 1.2v-al...
ha tényleg nagyon szar akkor 4.2ghz-t kell mennie 1.20v-1.23v-n...
de azét enged el jobban a prime.ot, ne csak 15 percet.. 1óra, akkor már jó lehet..
Lauda:: mi van veled , nagyon csendben vagy.. mizu az új procidal?
-
Zájec
veterán
válasz
Shkiz0 #12916 üzenetére
alakul...
ez kb a "jó /elég jó" között van..
nekem is pont igy megy a procim meg Keldor papa-é is ilyen....
ha átléped a 4ghz / 1.200v -t akor "elégjó / nagyonjó-nak" számit a proci....
volt ilyen procim is csak azt eladtam....(#12919) Shkiz0 ::
annyit mindenképp, már bonthatód is ki az örömpiát
(sör ,bor ,pálinka
)
ez volt almaspece fórumtárs procija, töle vetted?
két fpo-ja volt..( 1. 3903a467 2. 3910a606 ) 41-ért árulta... -
katt777
félisten
válasz
Shkiz0 #12908 üzenetére
HAL-opciót ne aktiváld, az már a 2001. Űrodisszeiában sem hozott szerencsét...
BR4D: Ezt a képlinkelést még gyakorolni kéne, esetleg egy kis képpel, vagy szimpla linkkel, hogy ne tolja szét a fórumot, és ne generálja az adatforgalmat a magamfajta szerencsétlen mobilnetezőknek.
-
válasz
Shkiz0 #12890 üzenetére
Ne aggodj, egyszeru mint a pofon. Kingmaxok nemtom mennyit kernek, de a memoknak max 1.65v, (ez nalunk dram bus voltage) aztan mar csak a cpu voltaget meg a qpi/dram core voltaget kell cseszegetni tuningnal. qpi link maradhat auton, az uclk freki lesz az uncore freki, ha elakadsz ugyis segitunk.
-------------
El is feljettem mondani, szereztem egy uj steppinget, olyan mint lara-e, 3924A346. Megprobaljuk milyen, bar kezdem unni a tunyingot, jobban izgat most az uj kormanyom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Vivaldi (böngésző)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Google Pixel topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- BestBuy topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest