- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-igu-
veterán
-
r0by
addikt
válasz
Vikthor #16809 üzenetére
Fémtégelyes Sheba (premium) nem a legolcsóbb de mikor kinyitom, nekem is megcsordul a nyálam - különösen a kék (tonhalas) láttán, és sokszor elgondolkozok azon, hogy most ezt adjam oda neki, olyan jól néz ki
Erre reagálva nálunk most ugyan ez a helyzet a Felix Sensationnal. Elég sok variációban van, és ránézve, de még sokszor illatra én is megingok egy picit, hogy de király hamit fog kapni a kis dög
Vettünk 4 doboz 24 darab alutasakos kiszerelést a hétvégén Auchanban. A 24 daraba 1990 Ft volt.
Ott helyben meg tudna enni egyszerre 3 darabot is -
-
-
-
-
-
choco01
addikt
válasz
Vikthor #16191 üzenetére
Nyáron reggel, délben nedves este száraz, ilyenkor meg inkább reggel este száraz délben nedves..
Nem szoktam "büdös konzerveket" venni, szempont a változatosság, rossmann és dm kis konzervei elég változatosak, azokból is a deluxeot(azt hiszem deluxe, arany szinű) szoktam venni, de én álatlában nem hiszek ezekben a hús tartalmakban, minden héten főzök neki csirkemell-rizs-esetleg kicsi répa és kicsi máj, ezt összenyomkodom(néha megy rá az íz miatt egy kis húsleves lé), megsózom és akkor ebben tutira van hús..
A lényeg hogy ne legyen tartósított, cukrozott, színezett, ízesítőszeres stb.. ezeket elvileg a német üzletláncok termékei tudják.. nagykonzervből is olyat szeretek venni ami minimum 30-40% húst látott, fressnapfba van 300-500ft között néha ilyen sajátmárkás.. meg van amikor kap olcsóbból lild-s marhás kaját is, teszteket anno jól szerepeltek..
Meg próbálok szárazból is jobb minőségűt venni, 3-4-5 ezer mg taurin, sok mg vitamin, 30-40% hús minimum meg fehérje is.. meg szoktam kiegészítő vitamint tablettát, vagy pasztát adni neki..
-
bul07
nagyúr
válasz
Vikthor #16090 üzenetére
Mi kénytelenek voltunk fogamzásgátlót adni mert minden két három hétbe rajta volt és elég hangosan kereste a kandúrokat
Na meg a fő gond az volt hogy egy periódus alatt képes volt fél kilót fogyniMa voltam a Debrecen Mikepércsi úti Tesco-ba, volt akciós whiskas 12x100g (ez a fajta), 749Ft-os akciós cimke volt , mondom azért csak megnézem egy vonalkód olvasóval
És ez lett az eredménye(ennyit találtam a polcon)Tudom tudom minősége olyan na de ennyiért
-
-
MPeter87
őstag
válasz
Vikthor #16086 üzenetére
Majd megtudod milyen, mikor a nagylány elkezd ordítani a kandúrokért.
Én is sajnáltam őt, nagyon is, pláne akkor, mikor a doki elaltatta (utána már nem voltunk ott), kifejezetten rossz érzés volt, de előtte párszor átéltük, hogy milyen, amikor tüzel. Macskánként változó, de a miénk 1-2 hetente újra kezdte és 3-4 napig nyomta, éjjel-nappal, idegőrlő volt.. Aztán úgy döntöttünk, hogy egyszer legyen neki cicája és utána ivartalanítás. -
-
Mezga Aladár
veterán
válasz
Vikthor #16084 üzenetére
Ha lakásban tartod akkor sajnos kell. Kandúr: akkor megy a bunyó, kiszökik akkor is ha nem akarod, jelöl a lakásban és az igen büdös. Lány: akkor meg jönnek a kiscicák, még akkor is ha a cica az 5. emeleten él
. A kandúrnál utána urinári tápot kell adni hogy ne duguljon el az output.
-
-
-
Jhonny06
veterán
válasz
Vikthor #15610 üzenetére
Nem tudom pontosan mennyibe kerülnek a Royal Canin cuccok, de ha jól emlékszem elég drágák. Hangsúlyozom, hogy menhelynek menne, nagyobb tételben, tehát nyilván nem lehet olyan, amiből egy alutasak 1000ft-ba kerül.
Szart én se akarok vinni, olyanra gondolok, amit a felsorolt áruházakban kapni lehet normális áron és jóízzel megeszik az állatok.
-
válasz
Vikthor #15397 üzenetére
A vidéki cicáim ki tudták nyitni az ajtót, mert volt egy kis párkány szerűség amiről rá tudtak lépni a kilincsre
Okos jószágok. Ordítós Cucu még nem olyan okos, de már tudja, hogy hol nyílnak a szekrények meg a szemetes és állandóan azokat kaparássza. Ha nyitva felejtem a ruhásszekrényt, már bele is költözött. Igaz neki nem hullik a szőre szerencsére
-
válasz
Vikthor #15395 üzenetére
Legalább alszik!!!44!4!!! Én minden éjjel felkelek 3 és 4 között mert ordít. Ha beengedem a hálóba akkor meg rágja a hajunkat. Ha megsimogatom és kizárom megint csak ordít meg kaparja az ajtót ami kurva hangos. Kint kell vele aludni, mert semmi mást nem akar csak társaságot. Kimegyek és oda alszik mellém. Ja meg állandóan mosdat
-
-
-
Katsu
aktív tag
válasz
Vikthor #15324 üzenetére
Nem erre a dagasztásra értettem az elvárásokat. Kicsit félreérthető voltam. Azt értettem, hogy csak kérdezted, én inkább kiegészítésnek, tapasztalatnak írtam le a többit. Sajnos a páromnak voltak elvárásai és mostanra már nem is szereti úgy, mint korábban. Ő nem tudta elfogadni, hogy a mi cicánk ilyen. Pusztán emiatt írtam le.
Jó ciciázást mindenkinek!
-
-
Katsu
aktív tag
válasz
Vikthor #15321 üzenetére
Szia,
Cicája válogatja. Nem mindegyik csinálja. Az enyém talált cica. És mivel kis korában nem volt emberekhez szokva, így annyira nem is ragaszkodó. Nem jön az ölembe vagy a mellkasomra dorombolni. Ettől függetlenül mindig a közelünkben van, csak nem kifejezetten ölcica. Dagasztani meg sosem dagasztott. De ez nem baj.
Persze biztos aranyosabb lenne, ha csinálná. Szerintem fogadd el olyannak amilyen és ne legyenek elvárásaid vele szemben. Nekem ez vált be. Így nincs rossz érzésem.Üdv: Katsu
-
-
Louro
őstag
válasz
Vikthor #15284 üzenetére
SZeretet jele. Bár szerintem a tulajdonát is hasonlóképp jelöli meg
A konkurens cicák nem csapjanak le rád.
Mirr Murr: A táska szerintem pont nem jobb. EGy pléddel kibélelt hordozó SZERINTEM azért jobb, mert stabilabb az alja. Míg a táskánál meg mintha vízágyon lenne. Nem tudom próbáltál-e trambulinon vagy vízágyon járkálni, de nagyon nem kényelmes.
-
blu79
addikt
válasz
Vikthor #15284 üzenetére
A miénk mindig ezt csinálja miután eszreveszi hogy megébredtem.... legyen az delelottos delutanos vagy ejjeles muszakban.... barmikor... ha alszok es eszreveszi hogy megebredtem egybol jon oda es dorgolodik hizeleg... dorombol ... stb... es sokszor napkozben is ha pihizek az agyon ... jon hizelegni... de azt hogy miutan felebredek es odajon nagyon rég csinálja
. És ha meghallja hogy szól az ébresztő akkor nyávogva fut hozzám mintha ébreszteni akarna
-
-
sfefe
addikt
válasz
Vikthor #15264 üzenetére
Csirkemellet mi is szoktunk adni ha eppen grillezunk ( nekik naturban). Majast biztos nem adok mert abban van adalekanyag, nitrit, tartositoszer stb hiaba emberi kajanak hivod. Fustolt sonka meg amiben nincs nitrit vagy vmi hasonlo josag az megint nem 2 forint...
De ettol persze mindenki azt ad a cicanak amit akar En leirtam mi mit adunk..
-
-
-
-
Louro
őstag
válasz
Vikthor #15187 üzenetére
Szia,
nálunk hárman vannak, de a két idősebb letojja, de a büdös kölök élvezettel rág mindent. A TV és a hálózati kábelnek már látszik az árnyékolója. Pedig befújta már mindenféle kencével, hogy ne szeresse.
Ami még bejött, bár kicsit zajos:
[link]Nem drága és fura, de tetszik nekik. Bár lehet ezzel csak edzem a rágóizmait, hogy jobban elrágja a kábeleket.
Jah és a kábeleket igyekszem eldugni minél lehetetlenebb helyekre, csak valahogy mégis kicibálja azokat. -
wertigo1984
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Dualtron Popular - 52V 20Ah dupla motor elektromos roller
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Siguro AC-C140W Cool 9 Mobil klíma, mobilklíma + ajándék
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest