- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudu5130
őstag
válasz
Petyyyyy #23590 üzenetére
Profi munka felügyelők. Tegnap a kocsi beallo tető szerkezetet buvoltem a létrán mire mennék le az alattam lévő fokon meg volt valaki... Még szerencsénk, hogy nem lett baja én mondjuk leestem...(Csak vicc volt
) Nem volt kellemes két fokot lepni lefelé mert ő nagysága nem volt hajlandó lemenni.
-
-
Novics
senior tag
válasz
Petyyyyy #16218 üzenetére
Nálunk este van ez. 10-kor van takarodó, és nagyon látszik, hogy tudja mi a rend, mert ha sokáig fent vagyok, akkor 10 után dinka. Amúgy egész nap le sem tojja a fejemet, nem jön oda - csak néha farol oda a lábamhoz - de este ha megyek fel, már rohan utánam. Fel az ágyra, és pár kör erre-arra, majd jobb kéznél elfekszik, és mehet a pocaksimi - szintén fülsiketítő dorombolás mellett - amíg el nem alszunk.
Reggel viszont sosem ébreszt, mindig megvárja, amíg felkelek.Apuéknál a kis foltos az meg állandóan megy fel apuhoz a kanapéra tévézni, el sem lehet zavarni. Meg mosdatja az embert.
-
Dhampir
félisten
válasz
Petyyyyy #15094 üzenetére
Igen, és már együtt alszik a befogadójával, még puszit is ad neki. Nagyon szelíd, a kutyáktól azonban bevadul, ha jól értettem.
Állítólag kopott(?) a mancstalpa, régóta lehetett úton.
Amennyiben valóban vemhes (nem kérdeztem meg, hogy állatorvoshoz elvitték-e azóta), akkor még nehezebb lesz gazdát találni számára, habár esélyes, hogy gyönyörű kiscicái születnek, ámbátor az még "zsákbamacska".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest