- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
blu79
addikt
Szia, én is hasonló képpen voltam... házba macska ne má ... mondtam az akkori barátnőmnek... nem tudtam volna elképzelni bár állatbarát voltam... de most nem is tudom hogy mi lenne a cica nélkül
... azóta a barátnőm elment de a cica maradt
. De ne aggódjatok azóta jött masik barátnő
-
blu79
addikt
válasz
Plazmacucci #15449 üzenetére
-
blu79
addikt
válasz
Vikthor #15284 üzenetére
A miénk mindig ezt csinálja miután eszreveszi hogy megébredtem.... legyen az delelottos delutanos vagy ejjeles muszakban.... barmikor... ha alszok es eszreveszi hogy megebredtem egybol jon oda es dorgolodik hizeleg... dorombol ... stb... es sokszor napkozben is ha pihizek az agyon ... jon hizelegni... de azt hogy miutan felebredek es odajon nagyon rég csinálja
. És ha meghallja hogy szól az ébresztő akkor nyávogva fut hozzám mintha ébreszteni akarna
-
blu79
addikt
válasz
wertigo1984 #15275 üzenetére
-
blu79
addikt
válasz
wertigo1984 #15203 üzenetére
-
blu79
addikt
válasz
wertigo1984 #15200 üzenetére
Szia, a kukoricát az én kandurom is szereti
de nagyon
. Annyira örül mikor adok neki , mindig fut utánam ha megette hogy adjak még... mert ugye nem adok egyszerre sokat nehogy ne egye meg , mert nekem még mindig fura hogy ennyire szereti
. Egyik évben mikor otthon voltunk erdélyben és kukoricát főztünk ... ettük az udvaron és odajött a 2 cirmi... nagyon nézték és gondoltam adok nekik megkostólni.. tőrtem is egy darabot az enyémből és láss csodát ... elkezdték enni
... hát nagyon meglepődtem mert eddig erről nem tudtam. Aztán mikor kukorica konzervet vettünk itt , attunk a cicának ... hát nagyon jóízüen ette... sőt nagyon szereti... azóta is mindig szoktunk adni
-
blu79
addikt
Sziasztok , nem tudom erről a filmről volt e már szó : [link] de biztos jó lehet
-
blu79
addikt
Sziasztok, latom tapokról van szó...
Melyik tápok ajánlottak , persze nem horror áron hanem normális aron. Száraz meg nedves is erdekel.
Most a Lidl tápot eszi nedvesbe... szárazat meg whiskas , emellett persze kap húst csontot stb... meg miegyéb mást -
blu79
addikt
-
blu79
addikt
válasz
Chesterfield #14962 üzenetére
A tescoba van most akcióba a whiskas. 2000 fellett vasarolsz whiskast es megkapod ezt. Kerámia nem műanyag
. Csak 100ft leptem tul a 2000ret. Amúgy 2000 lenne csak a tál ha megveszed... legalább is blokkon így szerepel. De nem a pénztarnal adják hanem meg kell keresni a tálat.
. Nagyon jó egyébként... nem gondoltam volna hogy keramiatalat adnak...
-
blu79
addikt
(#14711) sandró60 Sajnálom a Tomikát de ahogy előttem is írták az egy nagyon szép kór
(#14713) radi8tor hát a teraszon van a kaparóholmija azt nagyon szereti , mikor kimegy akkor oda megy legelőbb
Télen viszont inkább itt bent van így a kanapé a kaparófája, már eléggé szétkarmolta... de ez már csak neki van tartva
, de hamarosan kap bentre is egy kaparócuccot.
A fotózásról... hát már tudja mikor fotózok
... ha nem tudok jó fotót csinálni az első 1-2 percben utána már ritkán van lehetőség... mert elfordul... elmegy... mozog stb... nem szereti ha fotózom
... ha meglátja a telót hogy felé tartom... szinte már tudja... De szerintem azért mert néhányszor vakuztam a szemébe és ezért
Akkor még ... : -
blu79
addikt
válasz
Astroboy #14673 üzenetére
- házikó nagyon jó, jó minőségű, árához képest nagyon! Barátnőm is megjegyezte ezt
. A mi macskánk is különleges nagyon, ölbe pl nem nagyon szeret lenni, de van mikor felugrik magától, mikor kicsi volt nem nagyon szerette ha simogatjuk, csak amikor ő jött és akarta... de ahogy telt az idő főleg mostanába élég sokat jön bújni főleg reggel (kaja miatt is szerintem) , van egy különleges hízelgés módszere
, mindig jön valami újjal... hízelgés vagy játék... van egy különleges kéregetős módszere is amit levideóztam , ezt úgy kell elképzelni hogy ha nagyon szeretne valamit akkor odajön feláll 2 lábra majd az első mancsaival mintha tapsolna ... ezt többször is megcsinálja.... (mikor fürdök pl mindig odajön a kád szélére, és ha lezavarom onnan akkor ezt csinálja
, aztán persze visszaengedem...)
. Konyhába a sütővel szembe ül és a tükrön keresztül néz rám
, ha adok neki valamit rögtön megfordul és odajön
mintha tudná hogy tükör az
Na meg van a játékra egy különleges jelünk... ha meglássa tudja mi következik
, na meg ha valamelyikünk jön haza már percekkel előtte jelzi, szomszédokra nem reagál... de ha valamelyikünk jön haza már percekkel előtte izgul és megy az ajtóhoz
... szóval ő is különleges nagyon...
- van néhány kép itt fent keress rá a nevemre -
-
blu79
addikt
Kis érdekesség és talán okos egér? De nem sokáig
: [link]
-
blu79
addikt
válasz
fi:zi'k #12971 üzenetére
Nem , általában kaja után szokott almozni, mindig a teraszon van az alom , télen nyáron, ezért ha megyünk el itthonról mindig picit nyitvahagyuk a teraszajtót, mikor otthonvagyunk és be van csukva , kikéreszkedik. Eddig minden rendben van vele ilyen szempontból, kiskorában sem kellett alomra szoktatni mert amikor meglátta a homokot akkor már tudta mi van
-
blu79
addikt
válasz
Nimrod #12969 üzenetére
A mienkre is hajnalban tőr rá a kergetőzés, ő egyedűl van így hát csak ő tudja mit kerget, de amit lever az hihetetlen
, erkélyről be átugorja az ágyat ki az előszobába drift meg korcsolyázás a fűrdőajtóig , utána vissza az erkélyre, és így megy ez kb 1 órán keresztűl. Van amikor nappal is rátőr és akkor én is beszállok és utána eredek
, bírom nagyon mikor a laminálton driftel és egy helyben fut és végigcsúszik majd az előszobán a fürdőajtóig. A barátnőm elnevezte Turbocicának
-
blu79
addikt
- sziasztok, az alomhoz visszatérve , ki milyet használ? mire esküszik?
, mi pl a Fit+Fun Higiene-t használjuk ami nem csomósodik, nagyon bevált, szerintem jobb a silicon-nál mert kipróbáltuk azt is, hát nagyon nem jött be + az ára is magas, ez meg 1750Ft akcióban 30L, szinte szagmentes az alom, könnyű tisztítani a tálcát, nem ragad bele, tovább bírja stb.
-
blu79
addikt
Hát megfázni lehet nem fáznak meg de hogy berekednek az biztos, vagyis ha sokszór nagyon hideget kapnak berekednek, az enyémnek pl. be szoktam rakni a kaját a hűtőbe, és be szokott tőle rekedni, de mostanában inkább a spejzba rakom , ott is hideg marad neki de nem olyanhideg mint a hűtőben
-
blu79
addikt
válasz
Vasinger! #12800 üzenetére
Szia, a macskák többsége fél a víztől
, az enyém is, és ilyen melegbe vizes kézzel szoktam megsimogatni, fejét , nyakát , hátát, megvizezem a kezem és megsimogatom, majd feltupírozom a szőrét
, eleinte kicsit félt de már jól viseli, utána már élvezi
, megrázzamagát aztán akarja hogy játszunk
-
-
blu79
addikt
- sziasztok, csatlakoznék én is a cicámmal, akit Cilikének neveztünk el, bár kan macska
, 2012 novemberében hozták hozzánk, miután gazdit kerestek neki, jelentkeztünk, és nagyon örülök hogy őt választottuk, és hozzánk került. Amikor rátaláltak nagyon beteg volt, majdnem meghalt, és megvakult, de szerencsére megtalálták és helyre jött. Hozzánk kb 3 hónaposan került. Én nem szerettem volna társasházba macskát tartani, mert ugye nincs udvar( de tersz van) a volt barátnőm szeretett volna mindenképp macskát, kis idővel én is nagyon megszerettem , olyannyira hogy mikor barátnőmmel szakítottunk ő ment és a cica maradt
. Hát ő lenne az:
- amikor megtalálták:- decemberben 2012 és az első karácsony
:
- 2013 március :
- 2015 :
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Dell Optiplex 3020 SFF I5 4590
- Asus rog g751y elkelt
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest