- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
arcsin
senior tag
-
arcsin
senior tag
Nálunk a furminátor vált be, főleg a téli időszakban. Sok éve én talán a pepcoban vagy a kikben vettem egy koppintását, de az eredeti is jó persze
-
radi8tor
MODERÁTOR
Immunrendszer-függő dolog.
A mi cicánk úgy lett rühes, hogy bolhás lett egy vidéki szálláson. Azt mondta a doki, hogy a bolha legyengíti az állat immundenrszerét, hogy nyugodtan élősködhessen rajta. Ennek hatására lett rühes.
Szerencsére könnyen gyógyítható, de orvos kell hozzá. -
baloghgabor
aktív tag
Esélyes, hogy jó lesz minden közöttük. Most anyacica változik, de nyugodtabb lesz, és a kicsi is lassul majd, és ha jól megy, közelít a kettő egymáshoz majd. Nem ritka, hogy később lesznek anyai ösztönei majd, de a kicsi is újra kicsinek képzeli magát. Ez is természetes náluk. 😽 Kicsi dagaszthat, szophat később is (persze eredmény nélkül), de anya cica is nyalogathatja a kölyköt. Érdekes helyzet, de hagyni kell. 😼
-
-
baloghgabor
aktív tag
-
Astroboy
őstag
Akkor hagyjátok a pékbe, ha nem tépkedi mosakodás közben akkor felesleges.
Ha mégse hagyja békén a varrtot, ez még lehet rá megoldás:
Miénk is ilyet kapott miután 1 nap alatt bekattant a tölcsértől. Ezt nem tudja leszedni magáról, raktok egy vékony kis gézlapot a varratra és ezt ráhúzzátok.hint: Emlékszem könnyesre röhögtük magunkat mikor elöször ráadtuk, úgy tipegett benne mint egy négylábú szőrös flamingó.
-
erzol
őstag
Nálunk ez vált be 4 cicán is évek óta.
Bravecto plus -
Agostino
addikt
Hello.
Van valami folyadék, amit pici fiolákban árulnak. Le kell törni a végét, és bekenni vele a cica nyakát, ugy hogy ne tudja elérni. Megmondom őszintén a nevét nem ismerem, de holnapra megkérdezhetem. Azt tudom csak hogy piszkosul drága. 4db van egy csomagban, és valami 3500ft az ára asszem. De azt garantálhatom hogy hatásos. 2-3 nap alatt megszabadította a mi oroszlánjainkat a bolháktól. -
-
Bagoly
senior tag
A por olcsó, cserébe kb annyit ér a bolhák ellen, mintha bepúdereznéd a macskát.....Felejtős. Az igazán hatásos szer a nyakszirtre önthető folyadék. Nem olcsó (kb 1600 Ft volt, amikor én vettem utoljára), de ez kb. 6 hónapig valóban megakadályozza a macska bebolhásodását. Beszívódik a macska bőrébe és a bohlák számára mérgezővé teszi azt. Garantált hatás hidd el, én poroztam is már macskát a folyadék elött.....az egy rossz vicc.
-
-
Surv
tag
Hm. Erre nem gondoltunk. Mondjuk előtte nem tartottunk macskát, illetve csak 15-20 éve gyerekként. Valahogy azt gondoltam, hogy a legtöbb macska ilyen ragaszkodó. Nem akarunk neki traumát, mert nyilván neki is lelke van. Csak gondoltuk ne unatkozzon egész nap, amíg dolgozunk.
-
Surv
tag
Tulajdonképpen én igazából amiatt aggódom, hogy egy bp-i belvárosi lakásban mennyire fér el két macska, ha összesen a mozgásterük az esti órákban már csak a konyhára, előszobára és wc-re korlátozódik. Mondjuk most a kanmacskánk meg van veszve (már ivartalanítottuk). Állandóan velünk akar lenni, a közelünkben. Olyan, mint egy kisgyerek. Viszont mivel felfalja a virágokat nem nagyon akarjuk beengedni a szobába, csak ha tudunk rá külön is figyelni.
Szóval nem is annyira a természete aggaszt, hanem a mozgástér hiánya.
[Szerkesztve] -
hehehehe
tag
az én cicám most 16 éves
szegény már köhög meg soványka de azért jol megvan még.azt viszont tökre birom hogy ha kitesszük nekik a kaját akkor a másik két fiatalabb macska megvárja amig szépen az öreg elnyammog a kaján és ha végzett félreáll.csak ekkor kezdenek el enni a többiek...ez szerintem tök jofej dolog tölük.másoknál is csinálnak ilyet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Elektromos autók - motorok
- Eredeti játékok OFF topik
- Háztartási gépek
- PlayStation 5
- Formula-1
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- iPhone topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- iScooter i9 2022 használt (olvass leírást!)
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- Ikea mittzon íróasztal, 140x60
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest