- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szumoo
senior tag
válasz
Agostino #1442 üzenetére
Márton csak nyáron nagy melegben hajlandó elviselni a komolyabb vízmennyiséget!
Mint írtam régebben, hogy a csapból veszi magához a szükséges vízmennyiséget, és ha netán rácseppen egy csepp víz is azonnal felvesz egy másik már ''biztonságosabb'' pózt!
Nyáron simán meglehet fürdetni, de akkor kb. 2 órára kifekszik az erkélyre és napozik, míg majd meggyullad!Egyszer megnéztem mennyire sikerült felmelegednie és forró volt a macska, nemhiába feküdt is ki a folyóra!
Üdv.: Szumoo -
AlBundy
aktív tag
válasz
Agostino #1342 üzenetére
2 emberes a művelet.
Az egyik ember lefogja finoman a cicust, a másik pedig egyik kézzel szétnyitja a cica száját a másik kézzel pedig hüvelykujjal lenyomja a cica torkán a gyógyszert.
Célszerű így beadni, mert egy idő után sehogy máshogy nem veszik be a gyógyszert.
Cicának jobbulást. Neked meg hajrá
[Szerkesztve] -
mr.ki
aktív tag
-
tildy
nagyúr
válasz
Agostino #884 üzenetére
Hát én sem értem. Mancs Banderas (az eltűnt szürke) kedvenc foglalatossága volt például végigmászkálni a billentyűzeten, közben a monitorhoz dörgölődve persze. Amikor épp ügyes volt, akkor mindezt olyankro tette , mikor épp valakivel messengereztem, szerintem gondosan ügyelt arra, hogy a keszekusza billenytűlépkedések után gondosan az enterre is rátaposson, ezzel szegény messengertársamnak nem kis fejtörést okozva.
-
isapeti
aktív tag
válasz
Agostino #429 üzenetére
Hi!
Hát csak olyat tudok javallani, amit magadtól is kitaláltál sztem: türelmesen próbálkozni. Ne vegyétek fel ill. menjetek utána, hanem próbáljátok odacsalogatni vmivel, és dumáljatok sokat hozzá. No és frankó kaja!Persze sejtem, hogy nem sok újat mondtam, de nincs nagyon más ötim... Szerencsére nekem nem voltak ilyen gondjaim egyik cicámmal sem.
nRu3: valóban nem biztos, de mivel lecsökken a felségterület-igénye, van rá esély. A bunyó - az én tapasztalataim szerint - ivartalanított cica esetében általában másképp is fest, játékosabb. Persze lehet kivétel, és rögtön +változik a helyzet, ha egy nem ivartalanított kandúrral akad össze, aki verekedést kezdeményez, de sztem ô maga nemigen fog agresszorkodni.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- BestBuy ruhás topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest