- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Abból, hogy úgy tűnik van egy szem háziállat, amelyhez ennyire ragaszkodnak, és városiasan gondolkodik.Én. pl. nem tartanék egy panelben kutyát, macskát stb.Nem oda való.Az ott lakó embereknek viszont sajna nincs más lehetőségük lekötni a figyelmüket, vagy bármi, így marad az egy szem háziállat, a család szemefénye.Az ilyen emberek szerint a macskát folyamatosan oltatni kell, vizsgálatra vinni, stb.Amolyan ''steril'' élet.
Ezt veszem ki abból is, hogy jaj szegény macs, akármi történik vele az utcán.
Den talán pont te írtad egy másik topicbanermészetes kiválasztódás, az ember csak végszükség esetén avatkozzon be a természetbe.Mint mondtam, kaptunk kenőcsőt, a doki szerint is megmarad a macs, ha kenegetjüka lábát, és figyelünk rá, max kicsit biccegni fog.De én innét kintről semmit nem tudoka cicáról, hugom tudna többet mondani.
Jahm ezenkívűl van egy dalmatánk, még 2 macs (3 volt, de az egyik 15 évesen , nem olyan régen, eltávozott...), egy papagáj, egy galamb.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest