- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Netfone
- MIUI / HyperOS topik
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Kapható a Nothing Ear (3)
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
GP-Sz
senior tag
válasz
Rastafari86 #1072 üzenetére
Én lecseréltem a minit nanora, kb 20ezrembe került a dolog és elégedett vagyok.
-a nano eddig (3 hét) nem karcolódott, de tény, hogy a mini fél év alatt sem, ebből a szempontból elég jól meg volt csinálva
-sokkal kisebb a nano, eszméletlen vékonyka és könnyű lett, ami nekem fontos, főleg ezért lett a csere (én a minit nem éreztem azért annyira kicsinek)
-az nem hat meg különösebben, hogy színes, de a kijelző egyszerűen király a minihez képest: sokkal olvashatóbb és a címek görgetése is sokkal jobb lett (a miniét épphogy csak el lehetett olvasni görgetés közben)
-az akkuidő tényleg kevesebb, de hát valamivel fizetni kell a méretért és a tömegért -
Taybor
tag
válasz
Rastafari86 #1072 üzenetére
A nano műanyag boritása egyáltalán nem gáz szerintem tök normális. A kijelzője nálam egyáltalán nem karcolodik szerencsére, de a hátlapjáról ez mondjuk nem mondható el. A színes kijelzője meg gyönyörű szerintem sokkal szebb egy ilyet nézni
A dizájnjban meg azért veri a minit, a flash memo kártya meg fejlettebb technika. Sokkal kisebb és könnyebb, persze a fénykép nézegetés nem dob sokat a latba de azért egy 130X172 felbontású kijelzőn szépek a képek is.
-
Maddox
csendes tag
válasz
Rastafari86 #1047 üzenetére
melyik saturnban van 1600 ért???????????,,,
-
szijartg
őstag
válasz
Rastafari86 #1047 üzenetére
miért lenne?
-
GP-Sz
senior tag
válasz
Rastafari86 #1045 üzenetére
-
leewi
aktív tag
válasz
Rastafari86 #846 üzenetére
távol áljon tőlem, hogy meggyőzni akarjalak..
nagyjából mindent progit kipróbáltam amit csak találtam anapod; ephod; ipod agent...stb.
nekem pusztán egy gondom volt velük azon kívűl, hogy az agentel még RSS cuccokat is le lehet tölteni-ez nagyon tetszett..
szóval egyszer zenéket is raktam fel valamelyikkel s valmiért valahogyan ''belenyúlt'' a fájlrendszerbe s utána az itunes valami hibát jelzett vgayis, hogy megváltozott a fáklrendszer s jött a leformázás s újra minden..én nem szeretem ha belenyulkálnak a dolgaimba
de tényleg vannak hátrányai az iTunes-nak..mindamellett viszont SZÉP -
kukac7
tag
válasz
Rastafari86 #841 üzenetére
en is az EphPod progit hasznalom.
tenyleg jo, konnyebben kezelheto, mint az itunes.
Bővebben: link
leewi: en iJoe-nal fogdostam meg a nanot, mikor a miniert mentem vasarnap este.
tenyleg elkepeszto az a masina. -
leewi
aktív tag
válasz
Rastafari86 #841 üzenetére
hasonló gondom volt. s kb. 4-5 munkanap alatt cserélték..ők hívtak, hogy megjött s mehetek érte..
nekem P3 800 van 512-vel sima intel alappal + alapi vid.-el s nem lassúlt a gép az iTunes-tól..így ha ennél nem ''rosszabb'' a géped a hiba benned mint készülékben van -
szijartg
őstag
válasz
Rastafari86 #733 üzenetére
visszavehetnél egy kicsit....
akkormeg írjátok le normálisan amit akartok. nem olyanokkal jöni hogy melegszik. hogyan melegedne már? jóhogy le nem égeti a füled!
asszem ha úgy beviszed és mondod ott hogy mikor már bemelegedett a füles akkor recseg, úgy ki fognak röhögni mint annak a rendje -
Jared
aktív tag
válasz
Rastafari86 #727 üzenetére
Szvsz a fülest biztosan fogják cserélni.Az akksival csináltam tesztet:Bővebben: linkCirka 8 óra, de háttérvilágítás nélkül ez kitolható 14-15 órára is.
A generációk tisztázására:Bővebben: link -
szijartg
őstag
válasz
Rastafari86 #727 üzenetére
Ha bemelegedik, akkor a bal fülhalgató elkezd recsegni.
szerinted a fülhallgató az be tud melegedni? érdekes lenne...
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Sorozatok
- Assetto Corsa Competizione
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Le Mans Ultimate
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 9th ,14" ,i7-1185G7 ,16GB RAM ,512GB SSD, magyar bill, 1 év garancia
- Dell Latitude 5350 2-in-1 ,13.3" ,Intel Ultra 5 135U ,16GB RAM ,512GB SSD ,magyar ,gar 2029.08.02
- iPhone 14 Pro 256 GB Újszerű karcmentes kártyafüggetlen - jó vétel
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 10th 27% ÁFA ,14" ,i5-1240P ,16GB RAM ,512GB SSD,magyar bill 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest