- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Nem lesz iPhone 19
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rastafari86
csendes tag
Mi van senki se ír semmit? Jaa azt a Skint az Europarki Saturnban vettem. Nagyon hasznos. Már vagy 2-szer elejtettem és semmi baja nem lett. Most szeretnék venni egy utángyártott távirányítót. 5 ezer Ft-ért jobb mint a gyári...
Azon is gondolkodtam, hogy lecserélem a Minimet egy Nanora de:
-A Mini fém házához képest a Nano müanyag háza.. GÁZ (na jó a hátlapja nem)
-A Nano kijelzője hamar karcolódik (állítólag még mindíg nem javították ki a hibát)
-Felesleges nekem a színes kijelző ( az akksit jobban szívja)
-Igaz a Nano NAGYON kicsi, de a Mini se egy féltégla...
-A Nano teljes erőbedobással is csak 12 órát bír, mig a Mini nálam tartja a 16-ot
-A Nano flash memóriás és igy nem ''ugrik'' meg a lejátszás. Nekem a Microdrive-os minim egyszer se csinált ilyet.
Összegezve: Teljesen felesleges lecserélni. Meg vagyok vele elégedve így is, hogy nem tud fényképet nézegetni!
(Remélem el fogok indítani valami vitát és sokan fognak már irni ide, mert mostanában valahogy kihalt a topic)

[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Xioami Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- (Használt/Used) Huawei Mate 20 Pro - 128 GB - Midnight Blue (Unlocked/Kártyafüggetlen)
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI Pulse 17 FHD IPS 144Hz i7-13700H 5.0Ghz 14mag 16GB 1TB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő