- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Apple Watch
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 17 - alap
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Igazán stílusos lett a Realme 15 Pro GoT Limited Edition
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
neumanki
tag
ja, azt akartam kérdezni, h akkor most az Zen Micro-nak, vagy az iPodnak van jobb hangja.
Én például azon csodálkoztam régen, amikor az iriver diskman-em volt, hogy mindenki dicsérte már akkor is, hogy milyen jó a hangjuk. Viszont szerintem nulla basszusa nem volt, kiemelője nem volt, cska equalizer, az meg nem nagyon segített a dolgon...nem tudom, h azóta ez megváltozott-e vagy még mindig ilyen. Meg hogy a többi mp3 lejátszók hogy állnak ehez a basszus témához. Én csak arra emlékszem, h 5-6 évvel ezelőtt a 20-es panasonic wlakman-embe ezek nem ilyen kamu dolgok voltak, ha ott bekapcsoltam a basszuskiemelést, akkor annak tényleg volt is basszusa...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Linux haladóknak
- Egérpad topik
- PlayStation 5
- Apple Watch
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Gaming notebook topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Apple iPhone 17 Pro Deep Blue 120 Hz ProMotion, 8 optikai-minőségű zoom 100% akku ,3 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest