Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
neumanki
tag
sziasztok!
Ma voltam az applecornerban. Hát mit mondjak, szerelem első látásraMár csak azt nem tudom, h a minit szeressem, vagy a 20 gigásat. Igazából mondva a 20 gigásba zúgtam bele, mert annál volt olyan érzésem a fogásánál, h hu, hát ez tényleg nem egy ''100 forintból összerakják a japánok, és 90e-ért eladják a hülye magyarnak'' gyártmány. Persze, a mini se ilyen, de valahogy a nagy....olyan ékszer stílusu, nagyon szép
Persze megint előállt a ''kedves vásároló 100% többet tud a termékről mint az eladó'' szituácó, de azért tudtak valamiket válaszogatni. De pl vicces volt, amikor az eladó csodálkozott, h ebbe tényleg 25 perc rázkodásvédelem van
Mind2-t a kezembe fogtam, és a nagyot ki is probáltam (saját fülessel). A hangja nagyon szép, a kinézete gyönyörű, beraktam zsebbe a nagyot, és még úgy se éreztem soknak, meg nagynak. Viszont volt 1 bajom. Ebbe tényleg benne van az eus hangkorlátozás (Erről se tudtak egy szót se az eladók, h mi ez), 80%-ra már azt mondtam, h jó, de a 100%-ra se mondtam volna, h rohadt hangos, szóval sehol sem volt az a 30+30mW kimenő teljesítmény, amiről kedvenc tesztoldalamon beszéltek, meg, h itt a fórumon írta valaki, h 40%nál tök jó....
SZÓVAL VALAKI ÍRJA MEG, H LEHET-E, ÉS HA IGEN, HOGYAN KELL KISZEDNI A HANGKORLÁTOZÁST BELŐLE, és hogy elveszik-e tőle a gari, vagy van-e bármi veszéje...
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3410, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch SE 2020 ezüst, 44mm // Számla // Garancia // Válaszható szíj //
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman N5 MF ADATA 600W
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest