Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
Új hozzászólás Aktív témák
-
neumanki
tag
sziasztok!
Ma voltam az applecornerban. Hát mit mondjak, szerelem első látásra
Már csak azt nem tudom, h a minit szeressem, vagy a 20 gigásat. Igazából mondva a 20 gigásba zúgtam bele, mert annál volt olyan érzésem a fogásánál, h hu, hát ez tényleg nem egy ''100 forintból összerakják a japánok, és 90e-ért eladják a hülye magyarnak'' gyártmány. Persze, a mini se ilyen, de valahogy a nagy....olyan ékszer stílusu, nagyon szép 
Persze megint előállt a ''kedves vásároló 100% többet tud a termékről mint az eladó'' szituácó, de azért tudtak valamiket válaszogatni. De pl vicces volt, amikor az eladó csodálkozott, h ebbe tényleg 25 perc rázkodásvédelem van
Mind2-t a kezembe fogtam, és a nagyot ki is probáltam (saját fülessel). A hangja nagyon szép, a kinézete gyönyörű, beraktam zsebbe a nagyot, és még úgy se éreztem soknak, meg nagynak. Viszont volt 1 bajom. Ebbe tényleg benne van az eus hangkorlátozás (Erről se tudtak egy szót se az eladók, h mi ez
), 80%-ra már azt mondtam, h jó, de a 100%-ra se mondtam volna, h rohadt hangos, szóval sehol sem volt az a 30+30mW kimenő teljesítmény, amiről kedvenc tesztoldalamon beszéltek, meg, h itt a fórumon írta valaki, h 40%nál tök jó....
SZÓVAL VALAKI ÍRJA MEG, H LEHET-E, ÉS HA IGEN, HOGYAN KELL KISZEDNI A HANGKORLÁTOZÁST BELŐLE, és hogy elveszik-e tőle a gari, vagy van-e bármi veszéje...
Új hozzászólás Aktív témák
- Crucial 8GB DDR4 3200MHz Laptop RAM (SODIMM), hibátlan állapotban
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad P14s Gen2. Ryzen 5 Pro-5650u/16GBRAM/512GBSSD/FULLHD IPS
- SAMSUNG Odyssey G4 LS27BG400EUXEN + INGYEN SZÁLLÍTÁS
- Apple iPhone 14 Pro Max - 256GB / Space Gray / 83% + Spigen tokok
- Logitech Trueforce G923 kormány és pedál szett váltóval, break moddal
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Lenovo Legion Y540 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7 9750H - 16GB - 256GB SSD+1TB HDD - Win11 - GTX 1660 Ti
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Silverblue 6.9 120 Hz Dynamic AMOLED, 200 MP kamera, S Pen,
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Már csak azt nem tudom, h a minit szeressem, vagy a 20 gigásat. Igazából mondva a 20 gigásba zúgtam bele, mert annál volt olyan érzésem a fogásánál, h hu, hát ez tényleg nem egy ''100 forintból összerakják a japánok, és 90e-ért eladják a hülye magyarnak'' gyártmány. Persze, a mini se ilyen, de valahogy a nagy....olyan ékszer stílusu, nagyon szép