Új hozzászólás Aktív témák
-
Husky
aktív tag
válasz
tropheus #122 üzenetére
Szoftveres hangerőproblémára én általában hardveres megoldást szoktam javasolni.
A papírja szerint a Koss-féle ''The Plug'' 112dB SPL hangerőt gyárt 1 mW-ból.
Szerintem nem ilyen hangos, de tud fájni.
De ezt már írtam csak elsikkadt, így ígérem bedugulok, nem reklámozom többet... -
Husky
aktív tag
No azér' nem ilyen vészes a helyzet, a hordozható lejátszókat hordozásra találták ki, így kis sétától nem makkan meg. És a kocogást is bírnia kellene.
Régen láttam egy topikot assz'em a beszeljukmac.com-on, ott egy srác hegyi bicajozás közben lendítette neki az iPodját egy nagyobb kavicsnak, ahogy kiesett a zsebéből. Állítólag azóta is vígan szól, épp csak karcos lett ''kicsit''.
Ezen az oldalon meg bicikliről/kocsiból dobáltak ki iPod-okat, hogy megnézzék, mikor döglenek meg. bicikliről 40 km/h-t még kibírt, az 50 km/h autóból viszont már válóok volt --- Bővebben: link -
Husky
aktív tag
Vagy nem merik felvállalni, vagy egy átlagos kocogás során a beépített hdd saját cache-se is elbír annyit amíg adathoz tud jutni a fej (egy microdrive/laptophdd jóval jobban tűri a bulit mint egy hajlékony és nagy cd lemez)... szóval ha nem légkalapács-operátor vagy, nem biztos hogy egy merevlemezes lejátszónál sokat számít a rázkódásvédelem...
-
Husky
aktív tag
Tipp: Bővebben: link
-
Husky
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Synology NAS
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED monitor topik
- Kuponkunyeráló
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- OLCSÓ MONITOROK
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest