- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Témákat hoz a Google a Pixelekre
- One mobilszolgáltatások
- Garmin topik
- Úgy tűnik, végleg kiszervezte telefongyártását a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
LógaGéza
veterán
Üdv,
Van egy B460M Aorus Pro alaplapom, benne egy i5-10400-as procival, és valami nem stimmel az USBvel. Pendrive, billenyűzet/egér és hasonló dolgok mennek jól, viszont webkamera nem. Konkrétan Logitech C930e-t próbáltam, több darabot is, de ugyanaz a hiba - ha ki van kapcsolva a kamerakép, akkor a hang megy, de mihelyst bekapcsolom, azonnal egy széteső képet kapok, és kis idő múlva le is csatlakozik a kamera. Ez a helyzet Win11 és Ubuntu alatt is. Más gépen jól működik a kamera.
Valamint próbáltam USB-C-n csatlakoztatni monitort, de az se lett az igazi. Egy LG folyamatosan le-, majd újracsatlakozik, de képet nem ad, egy másik Lenovo pedig csatlakozik, de nincs kép.
Valaki találkozott már esetleg ilyen hibákkal, esetleg van valami solution itthonra, vagy marad a garancia - bár utóbbi esetben biztos az lesz, hogy elhajtanak azzal, hogy náluk nem jelentkezett a hiba...
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte MJ11-EC1 AMD EPYC 3151 4c8t, 4xDDR4, 8xSATA, NvME, Mini-ITX, 2xGbE LAN, szervermenedzsment
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Fedezd fel az erőt és stabilitást, ami forradalmasítja a PC világát!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest