- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
donpe
aktív tag
válasz
baluka26 #19444 üzenetére
Nah kénytelen leszek már én is bedugni valami normális rendszerbe, szerintem sosem kapott jobb forrást mint egy ipad2, lehet azért nem fogott meg igazán.
Nekem kicsit mosott, brumimaci hangja volt, így én nem is nagyon használom. Mindenesetre ma visszaszerzem az asszonytól!
-
contaxg
veterán
válasz
baluka26 #19390 üzenetére
Az Edition DT770 szerintem sokkal jobb mint a PRO DT770, bár az Anniversary kiadást még nem próbáltam.
Lassan nekilátok táksztárolni
(#19392) sheratan
Inkább ennyire jó az AK120A kínaiak teljesen mást hallanak jónak mint mi. Imádják a számunkra vékony és agyonrészletezett hangot...
-
vodkaboy22
addikt
válasz
baluka26 #19372 üzenetére
Az beyer egy igen jó darab
Viszont érdekes módon nekem a nexus7-ről brummi maci lett. (Kezdek arra gyanakodni, hogy az N7 csak nagyobb impedanciásokkal barátkozik... SHure440-re barátnőm panaszkodott hogy mosott és fátyolos lesz az N7-től. )
T70-et próbáltad? (Bár nekem kevésbé tetszik mint amit most választottál.) -
vodkaboy22
addikt
válasz
baluka26 #18595 üzenetére
Hehe engem kezd olyan érzés elfogni, hogy a zárt fejhallgatók terén már csak hátra kell dőlnöm és hallgatóznom. Egyszerűen nem tudom megunni a dt770LE-t , HD580-at azóta nem is nagyon vettem elő...
Mindenkinek t70-et vagy dt770 editiontHD650 tényleg lehet hasonlóan jó, hogy csak hátradőlsz és hallgatod a zenét.
-
contaxg
veterán
válasz
baluka26 #15865 üzenetére
Az igazán az a durva, hogy a AT képviseletek szerintem drágábban kapják meg a motyót mint egy japán vásárló pl. Amazonról.
Most jöhetne az a kérdés, hogy ezt miért vállalják fel? Nos azért mert ez csak a konzumer vonalra igaz, a PRO vonalon nincs ilyen gond (vagy nem ennyire durva). Viszont a teljes termékpalettát kell, hogy képviseljék.
-
contaxg
veterán
-
fattyu
veterán
válasz
baluka26 #12666 üzenetére
én nem várok sokat senkitől. Már az indexelésen sem akadok fent annyira.
De hogy fogalma sincs róla mi a fenét csinál mert az ölében nyomkodja a telefont az vérlázító. Meg az ha azért nem indexel mert abban a kezében a telefon van.
Síok tőlük. A jobbra tartás pedig egy olyan elvont idea lett mint a kommunizmus.Vodkaboy: Pedig iszonyuan ezt kéne.
Ha a fegyvertartásra az a válasz hogy mert nem alkalmas rá az ember hogy felelősséggel használja/nehasználja akkor a telefonra ez hatványozottan igaz.
-
fattyu
veterán
válasz
baluka26 #12664 üzenetére
vázolom.
tegnap dózsa pirosnál csordogál a sor. én motoron motorossávon.
Előttem zöld hatchback. Sodródik sréhen a vonal felé. meghúzom a gázt. semmi. duda mepöccint semmi. tenyerelek a dudán meg leszabályzásig üvölt a kipufogó SEMMI.
Helyet ad a másik sávban az ember benézek az ablakon.fülhallgató a fejében. bal kézzel tartja az ÖLÉBEN lent levő telefont jobbal nyomkodja. Az autó meg haladt. miközben nézte az ölét. Ha nem siettem volna abból tettlegesség lesz.... A vezetés közben telefonálásra kéne rámenni nem a gyorshajtásra 12 miliárdért....
-
dudika10
veterán
válasz
baluka26 #12443 üzenetére
Egyáltalán nem zárkózom el, és nem is foglaltam állást, mint általában, most is csak az emberi naivitást pedzegettem, miszerint "amit hallok, az biztos úgy is van".
És most se értem hogy hm74 kolléga, azok után, hogy beismerte, hogy a saját láncában is hatalmas különbségeket vél felfedezni hangulatától függően, miért állítja, hogy biztosan van különbség, hiszen hallotta.
De lehet, hogy ez csak számomra ellentmondás.(#12441) Ear001: a témában ismételten állást nem foglalva:
UFO-kat is láttak már sokan. Ha látták, akkor biztos, hogy léteznek és biztos, hogy meglátogattak már bennünket? Vagy elképzelhető akár az a forgatókönyv is, hogy az agy játszott csak csúnya játékot?
Az összes embert elrabolták aki azt állítja, hogy elrabolták? Vagy lehet, hogy valójában csak a felét rabolták el?
Idióta hasonlat vége, remélem nem lesz félremagyarázva, szerencsére még nincs itt a hifi topik teljes közönsége. -
maszekember
aktív tag
válasz
baluka26 #12227 üzenetére
Nem,sokan szeretik emelni itt-ott a dolgokat használni a JetEffectet... Én személy szerint nem szoktam,de aki igen,az nyilván azért,mert jobban szereti így a hangot mint a`la naturale. Ettő csak számodra lesz rosszabb a hangminőség,másnak nem. Ha vki így szereti élvezni a muzsikát,hajrá,és portableként erre igenis a Cowon termékei a legjobbak
-
-
dudika10
veterán
-
whYz
őstag
válasz
baluka26 #11974 üzenetére
Nem rossz, errol mit erdemes tudni? Meg nem hallottam a markarol.
40mm hangszorok nem kicsik? Ennyiert mar erdemes lenne valami 50mm-es nem?dudika10: Mert szeretem az eros basszust.
Kinezet meg sajnos szubjektiv, de olyat keresek amit nyugodt szivvel felvehetek utcara is, nem tulcsicsazott stb... Pl ez a Noontec Zoro tetszik -
dudika10
veterán
válasz
baluka26 #11974 üzenetére
És a koncepció saját magának tesz keresztbe, mivel sajnos elég gyér a szigetelés.
(#11973) whYz: miért kell telefon mellé erős basszus?
Definiálhatnád a "jól kinéző"-t, hogy ne random kelljen tippelgetni, mi az ami neked tetszik.
Meg végigolvashatnád akkor már az első hozzászólást, és megnézhetnéd az ajánlott listát is. -
kolosanyi
veterán
válasz
baluka26 #11820 üzenetére
Közlekedtél már a Fogaskerekűvel? Na az valami iszonyat...
dragon11
Véleményem szerint kezdésnek ezzel az összeállítással jársz a legjobban. Túl sokat nem áldozol rá, de hatalmasat ugrasz előre mégis hangminőségen az eddigiekhez képest. Ha viszont valamilyen oknál fogva nem tetszik az egész, legalább nem buksz rajta százezreket. Ez is megeshet, volt már példa a topiclakók között, akinek nem tetszett pl az E10 hangja. A többség szerint teljesen jó azért az árért, szerintem is, nekem is egy ilyenem van jelenleg. Belépő kategória, de ahhoz képest kifejezetten korrekt a hangja.
Egyébként abban igaza van kammerernek, hogy látatlanban ne vásárolj. Mivel nincs tapasztalatod, nem tudod mihez viszonyítani az egészet, nem tudod magadnak belőni, hogy mire számits. Mindenképp hallgasd meg az adott láncot vásárlás előtt. Lehet, hogy a Beyer nem fog tetszeni, vagy pl az E10-ről számodra nincs jó hangja, de egy másik DAC/AMP-ról meg baromira bejön. Ugyanez igaz lehet minden komponensre (még a kábel is számít, bár ezt félve jegyzem meg, mert erről vitáznak a fórumban). A Youtubeot meg tényleg felejtsd el. Hiába állítasz össze egy jó láncot, ha ilyen hanganyagot szólaltatsz meg róla. Ehhez teljesen felesleges ennyit költeni, egy 6 ezer forintos Maxell Retro DJ is jobb hangot produkál annál, hogy ilyen tré minőséget hallgass. Akkor inkább vegyél olyat, ha azon nem változtatsz, komolyan.Reagálva a lentebbire is: igen, szar lesz alaplapiról. Ha sikerül kiválasztani egy erősítésigényes fejhallgatót, akkor jó esetben csak szarul szól, rosszabb esetben halkan is, extrémebb fejesek meg sehogy se. Ideiglenes megoldásnak, rövid ideig elmegy, de ha semmiképp nem akarsz forrásra költeni, akkor tényleg felesleges a drágább hangkeltő. Pláne youtubeos zenékhez.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
baluka26 #11601 üzenetére
50ért most nem adnám. Igazából nem sok új fejes van,amire értékrendem szerint le tudnám cserélni. ATből 3000 alatt egyre se, zárt shure-k se jobbak. Schawo egyedi t70-ese az,ami izlés dolga. hd650 szintén inkább más,mint jobb.
Ennyire igazmondó fejes talán nincs is a mai dinamikusok között.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Formula-1
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- Nintendo Switch 2
- Filmvilág
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- Zealot s79 100w 1hónapos eladó kíváloan szól jó mélyek az ár fix !!!!!
- Playstation Pulse 3D
- Asus Vivobook Oled 15.6 ryzen i5 5600h 16gb 1tbm2 ssd 3050 4gb video kari az ár fix !!!!
- Eladó/Asus P1504F /I5-8265U/12GB DDR4/Win 11Pro/15,6" FHD/256GB M.2 Sata!!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- HP EliteBook 830 G5 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm E-sim / Gyári Garancia 2026.10.22-ig
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest