- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
maszekember
aktív tag
válasz
#71562240 #12264 üzenetére
"Mitől lenne az emberek többségének jó az ízlése? Az emberek többsége sohasem fejleszti az ízlését, akkor mitől lenne jó neki? Senki sem születik jó ízléssel, azt ki kell alakítani, az emberek zöme azonban nyilvánvalóan nem foglalkozik ezzel, ez objektív tény". - Gondolom neked jó ízlésed van,legalábbis Te annak látod - _- . Mivel az ízlés szubjektív, nem mondhatod meg,kinek van jó ízlése,kinek nincs.
-
maszekember
aktív tag
válasz
szakibá... #12259 üzenetére
Nos,ez igen nagy öngól,tényleg igazad van. Mondjuk szerencsére a mondanivaló evidens. De köszönöm
-
maszekember
aktív tag
"...és olvass (már ha nem azzal leszel elfoglalva,hogy az általad sosem próbált dolgokról mondjál véleményt ) ." Ez már virtigli trollkodás részedről. Amellett hogy nagyon naív vagy, és a naivitásodat egyre jobban erőszakolod másokra." -Használtad éltedben vagy halálodban a JetEffectet?Nem? Akkor meg mi a trollkodás,ez csak a tényállás. És nem látom be,mi a naivság abban,hogy az emberek hadd hallgassák úgy a zenéjüket,ahogy akarják. Technikailag valóban romlik a hangminőség,teljesen igazad van,de azért,mert vmi technikailag romlik,szubjektíve még történhetett javulás (legalábbis abban,amiről beszélünk) .
"az emberek egy jelentős részének rossz az ízlése, egmég nagyobb részének pedig nincs ízlése, és csak egy kisebbségnek jó az ízlése" - nem tudom,hogy PH!-n olvastam-e ennél keményebbet,de egyelőre ez viszi a pálmát
"akinek hozzáértő füle van, az hallja, hogy a manipuláció nem csak elvileg, hanem hallhatóan is káros a zenei hangminőségre." - Sok zenész barátom van,Én magam is 13 éve zongorázom.Abból a társaságból egyedül Én hallgatom normálisabb forrás - füles kombóról a zenét, Ők a telójukról (és nem,nem egy normálisabb, Wolfson chipes telefon) , gagyi lejátszókról,álltalában a stock earbuddal jammelnek. De attól még ugyan úgy élvezik azt hallgatni,amit szeretnek,mert a zene a lényeg,így vagy úgy. A többit meg lesz#rják.
contaxg :
A JetEffect DSP-s.
-
maszekember
aktív tag
Tanuljatok headfi-tól (de csk most kivételesen) : "but anyways for you if the sound quality is good then its good. ultimately its their own ears who decide if they like the sound quality or not"
-
maszekember
aktív tag
válasz
#71562240 #12248 üzenetére
Ugye most szívatsz,hogy megmondod,hogyan élvezzék az emeberek a zenéjüket
Ezt légyszíves magyarázd el nekik is,hogy "fiúk,Ti bizony rosszul hallgatjátok a zenéteket,nem élvezhetitek azt EQ mellett fújj! " .
Am.Én nem használok semmiféle EQ-t,de ettő függetlenül más még szeretheti.
A zene úgy jó,ahogy Te szereted,bár ez inkább filozófiai,mintsem technikai kérdés.
-
maszekember
aktív tag
válasz
schawo #12245 üzenetére
cowon.com,ott katt felül a BBE- feliratra,és olvass (már ha nem azzal leszel elfoglalva,hogy az általad sosem próbált dolgokról mondjál véleményt ) .
Btw., headfi-abi-iaudiophile-on sok ember tör pálcát a JetEffectek mellett. Nekem csk ez a vélemény volt elmentve,nem is szól sokat az effectekről,de több,int a semmi.
-
maszekember
aktív tag
válasz
baluka26 #12227 üzenetére
Nem,sokan szeretik emelni itt-ott a dolgokat használni a JetEffectet... Én személy szerint nem szoktam,de aki igen,az nyilván azért,mert jobban szereti így a hangot mint a`la naturale. Ettő csak számodra lesz rosszabb a hangminőség,másnak nem. Ha vki így szereti élvezni a muzsikát,hajrá,és portableként erre igenis a Cowon termékei a legjobbak
-
maszekember
aktív tag
Bocsi srácok,de szerintem ebben mindannyian örömünket leljük.
Nyitottam egy kizárólag képes topikot,ahová -reményeim szerint- zajkeltőink képei érkeznek majd :idegyertek .
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest