- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
guppy
őstag
Audeze EL-8 nyitotthoz volt már valakinek innen szerencséje ? Szívesen olvasnék róla véleményeket.
Ez már majdnem egyenes sztem
K1000
-
guppy
őstag
válasz
#56474624 #39127 üzenetére
Pont ugyan annyi, illetve az, h elmondhatod magadról, tiéd a világ legjobb fejhallgatója.
Én se venném meg, max ha megnyerném a lottót, mert ha vmi tönkremegy rajta, jószerivel kuka, bár úgy tudom a sennheiser még mindig szervizeli őket, legalább is pár éve még biztosan. Mellesleg az AKG is szervizelte jó 10évig gyártás leállítása után a K1000-ret, itt, bécsben, de pár éve ők is leálltak, mert elfogyott a driverük.
-
guppy
őstag
válasz
vodkaboy22 #38937 üzenetére
A változatosság gyönyörködtet
Emlékszem amikor két külön erősítő volt a két fejesemhez, mert egyikhez az egyik, másikhoz a másik passzolt jól, vicces idők voltak.
A HD600 elég más világ, meg tudom érteni, h nem tetszett, más megközelítés a kettő. De mindig is lesz olyan stílus ami a HD600nak jobban áll mint pl a Beyernek. Meg persze van amiben a Grado verhetetlen
-
guppy
őstag
Sok év után bővült a család
DT880 (600ohm) az új szerzemény
Röviden tömören, K1000 még mindig aláz, de a beyer és a seni felveszik egymással a versenyt.
-
guppy
őstag
válasz
vodkaboy22 #38795 üzenetére
Megvan még, többnyire a dobozában pihen, ritkán veszem elő. Még mindig nincs hozzávaló erősítőm, most Pityu c2k-ját fogom majd meghallgatni, ha lesz rá lehetőségem és időm (diplomaírás...), Bkercso-változatát már hallottam az egyik talin, az passzolt is, tehát bizakodó vagyok. Ami még passzolt hozzá a Krell ksa5 klón, de ahhoz meg kevés volt a kis mytek sajnos
meg ami még passzolt hozzá hangképben! sztem! az az O2 ezzel is használom A Beyer inkább a HD600 és a grado mellé (talán helyett) kéne, a 32ohmos változatával már sokszor barátkoztam talikon, csak ott sok volt és fárasztó a magas számomra.
-
guppy
őstag
A 600ohm-os DT880-as beyerből jól emlékszem h csak 1 változat létezett ? Nem kell majd aggódnom amiatt h épp melyik az ? (gondolok itt az edition meg mindenféle változatokra)
Jóárasított ODAC-ot is keresek
-
guppy
őstag
válasz
sting2 #37384 üzenetére
azok közül egyiket se halottam, de mivel mind3 kapható itthon nem tűnik lehetetlen feladatnak otthon egymás mellett kipróbálni őket
a zero USB-je elég gyengus, kell neki egy jó spdif forrás, és ha jól emlékszem a fejes erősítője se a legjobb.
Bodz és Vodkaboy22 véleményére adok, nem 1,2 dolgot halottak már, bár Bodz néha túlzásokba esik
, de ha van rá lehetőséged hallgasd meg otthon vmelyik másik mellett, és fogod hallani mekkora a különbség
-
guppy
őstag
válasz
vodkaboy22 #19854 üzenetére
utána raksz egy jó kis erősítőt, jó lesz alacsony impedanciásokhoz is
(#19958) ntomka - nagyon kíváncsi lennék egy zárt gradora, első hallásra kicsit ijesztő, szegény RS1i még mindig a must get listámon van, lehetne olcsóbb is
-
guppy
őstag
válasz
vodkaboy22 #19483 üzenetére
Érdekes, mert H580 jubilee (majdnem u az mint a hd 600, fémrács megegyezik) és régi típusú HD600 között nekem sikerült, és az 580 tulajdonosának is különbséget találni, igaz nem és ég föld. (gyári kábel mind 2 esetben)
(#19487) baluka26 - nekem emlékszem nagyon nem tetszett
, igaz csak pár percig volt a fejemen
-
guppy
őstag
Találtam végre még egy jó minőségű Prosectura albumot, és ilyenkor mindig elmeditálok rajta, miért nem sokkal jobb minőségűek ezek a punk albumok, mennyivel sokkal népszerűbb lenne ez a stílus
-
guppy
őstag
válasz
vodkaboy22 #16404 üzenetére
mondjuk tényleg jól néznek ki, legalább azt sikerült összehozniuk
UI: nagyon jól áll a reggae a HD600-nak szvsz
-
guppy
őstag
válasz
fattyu #15120 üzenetére
egyre inkább arra jövök rá ahogy olvasgatni szoktam, h egy olcsóbb (60-80k) de hangban passzoló sztereo erősítővel úsznám meg leginkább a dolgot, de ehhez nagyon sok mindent végig kéne próbálnom, ahhoz meg nincs kedvem, h az eladók lakását járjam a fejesemmel azután a bizonyos után kutatva ...(mármint erősítő)
-
guppy
őstag
válasz
fattyu #15111 üzenetére
volt róla szó, de nem keretél meg
, amúgy champ nagyon nem passzol hozzá, minőségre jó, csak a hangkaraktere elmászik valamiért, sosem fogom megérteni miért produkálja, szeszélyes szegény
(#15118) chrisnagy13 - nekem is volt benne valami kis zavaró dolog amit nem tudtam megfogni micsoda, de annak ellenére tetszett, azért a pénzélt jól szól sztem!, lcd2-nek meg hiányoltam magasait (én), de a HE 500-ra azért én is kíváncsi lennék mit tud, régebben néztem is, de most Grado RS1 a kiszemeletem, miután lecseréltem az O2-t. (jövőre valamikor, ez a félév elég húzós lesz ...)
-
guppy
őstag
válasz
jonnyjoker01 #14448 üzenetére
Igen, ebben az árkategóriában kiemelkedő teljesítmény nyújt.
-
guppy
őstag
válasz
adammkaa #14311 üzenetére
azért azt ne felejtsd el, h egészen más meghallgatni egy hi-end fülest, és együtt élni vele, nincs frusztrálóbb a hibáknál amiket kihallani ezekkel a fejesekkel, aminek azaz eredménye, h a kollekciód töredékét tudod csak rajtuk hallgatni, sztem ez a fő váló ok, és a kihasználatlanság, egy ilyen fejesen nem háttérzenét szokás hallgatni
-
guppy
őstag
válasz
matyi012345 #14269 üzenetére
sztem a 240-nek doboz hangja van
(#14270) Blackhole13 - a Gradoknak nincs épp széles terük, persze egy próbát azért megér
-
guppy
őstag
válasz
matyi012345 #14266 üzenetére
mivel a 240-es is fenn van a listán, így ajánlanám a 440-et is használtan, úgy pont belefér a keretbe, 555-nél jobb választás lesz számodra sztem, persze hallgatózni mindig ajánlott vásárlás előtt.
-
guppy
őstag
válasz
#71562240 #13517 üzenetére
nem akarok több oldalnyi flamet, és vitát, (veled amúgy sem szeretek vitatkozni
) , csak megjegyezném h semmilyen hivatkozást nem tartalmaz hozzászólásod, csak kijelented h ez u az mint az eddig használt BT technológia, és csak a név más, pedig nekem ez alapján nagyon úgy tűnik saját fejlesztés, vagyis inkább tovább fejlesztés, mert az eddigi vezeték nélküli technológiákra épül
annyiban viszont egyet értek h a linkelt terméknél csak marketinges okokból szerepel, mivel nem az a szűk keresztmetszet, 320-as bitrátából azért elég sokat ki lehet hozni, tudtommal a BT ennyi tud.
a válasz akár pm-ben is jöhet, h ne ide szemeteljünk, de csak röviden, tömören, a lényeget pls.
-
guppy
őstag
-
-
guppy
őstag
remélem más is együtt érez
-
guppy
őstag
válasz
Blackhole13 #11647 üzenetére
személytől függ, én egy albumot simám végighallgatok az sr225-el, 2 után már kezd kényelmetlen lenni, ami előnye h a szorítóerő kicsi, és könnyű a fejes, párnák ami kényelmetlen
-
guppy
őstag
válasz
vodkaboy22 #11532 üzenetére
a HD800 jelenleg a dinamikusok csúcsa és "flagship" modell is, valamint egyedülálló pl a driver kialakítása is, biztos nem volt olcsó vagy egyszerű kifejleszteni, talán ilyen okokból kerül annyiba, amennyibe
-
guppy
őstag
válasz
BomiBoogie #11491 üzenetére
"Ez a topik kizárólag zenehallgatáshoz való, vezetékes, sztereó fejhallgatókkal foglalkozik, ha 5.1-es vagy egyéb gamer, illetve mikrofonos fejhallgatót keresel, kattints ide" - csak ezért mondtam, amúgy a shure srh440 +1 szavazat, ha van lehetőséged menj el meghallgatni, illetve keress itt vissza, nemrég szépen össze lett gyűjtve egy csomó ajánlható fejes 30k-ig
(#11493) BomiBoogie - akkor 440 +2 mert az zárt is.
-
guppy
őstag
válasz
BomiBoogie #11489 üzenetére
olvasd el az 1 hsz, mert a hszodból nem derült ki h elolvastad e vna.
-
guppy
őstag
válasz
baluka26 #11456 üzenetére
anyaghasználata, meg kialakítása, tapintás kényelme tetszett, de külsőre a HD800 sokkal jobban tetszik
(#11460) Dorien - a wikis cikk is azzal kezdi h ezt az 1940 években találták ki, megkülönböztetésre (kicsit úgy mint mostanában az audiophile kifejezést), de manapság már inkább a dögös, tetszetős hangzásra használják (legalább is az ""irodalomban"" így használják)
-
guppy
őstag
válasz
RetepNyaraB #11450 üzenetére
szvsz egyik legszebb darab sztem a HD600 után (élőben, nem képről)
-
guppy
őstag
válasz
bajnokpityu #10845 üzenetére
Elkelt, valakinek innen sikerült megszerezni ?
-
guppy
őstag
válasz
vodkaboy22 #10896 üzenetére
hol a vélemény ?, én nem találtam
-
guppy
őstag
válasz
vodkaboy22 #10882 üzenetére
egy párszor írtam már a hd600 vs h580 jubilee-ről, azért van különbség, nem és és föld, de a hd 600-ból az énekhangok szebbek voltak, kb annyi, azt h mennyiben különbözik az 580 jubilee a simától, arról nincs tapasztalatom, elvileg sokban
fattyu - lehet ideje egyet berendelned
, amúgy tényleg kellemes meglepetés volt az a fejes
(#10886) Blackhole13 - CONUS
-
guppy
őstag
válasz
Leonard #10874 üzenetére
általában fél évente, Őrsvezértér környékén volt az elmúlt 2-3 alkalommal, tavasszal és ősszel szokott lenni kb [ez] a topikja, visszakeresheted a pontos dátumokat, közben olvashatsz egy csomó véleményt is, ezek általában kevésbé elfogult vélemények, mert nem saját szerzeményről kell beszámolni, nem reklám céllal születnek, ha valami tetszik, akkor az tényleg tetszik ha valami nem, akkor az tényleg nem
-
guppy
őstag
válasz
Leonard #10848 üzenetére
Nekem is van egy belépő/középszintű Gradóm, ha klasszikus zenét akarnék hallgatni azt csak is a K1000-en tenném, gradók nem jeleskednek a térrel, komolyzenéhez meg ugye nem árt, de ahogy fórumokon olvastam a komolyabb grado modelleket szokták szeretni komolyzenével is
egy kis olvasni való [link] (angolul), egész jó elképzelésed lehet innen az álltalunk ajánlott modellekről
szerk: ha komolyan gondolod a fejesezést, sztem ruházz be majd egy fejes-erősítőre is, általában az olcsóbb példányok is jobban muzsikálnak a beépített vackoknál, dacoknál tudtommal meg lehet osztani a kimenet több erősítő között is, amíg ezek eredő ellenállása megfelelően nagy.
-
guppy
őstag
válasz
chrisnagy13 #10305 üzenetére
a másik topikban nemrég volt szó ESI hangkártyákról, elvileg sokat hoz alaplapihoz képest, lehet megérne egy próbát
-
guppy
őstag
válasz
chrisnagy13 #10298 üzenetére
nekem inkább olyan 250$-rémlik, bár nyilván a 200 a jó vétel, a találkozón tetszett az sr225 h a nagy-testvérén gondolkozol
?
-
guppy
őstag
válasz
ntomka #10056 üzenetére
Head-fin nem találsz vmi szakit aki már csinált ilyet, tőle kérhetnél tanácsot h csináld károsodás nélkül ha esetleg még1x nekiugranál
, mit fogsz a gyári helyett használni ?
(#10061) pokrarc - sztem olyan kialakítású fülest nézz mit a shure-ok, hallójáratba helyezhető, fül fölött kell elvezetni és hátul össze lehet fogni, olvasottak alapján ez a legstabilabb kialakítás, nem véletlenül szokták előadók is használni gondolom.
-
guppy
őstag
válasz
fecoka44444 #10038 üzenetére
a HD25 könnyen hajtható, bevált darab, megvétel előtt azért hallgasd meg ha tudod h tetszik e hangja, amúgy elektronikushoz sztem megy, azt h melyik változatot érdemes belőle venni majd más megaszondja, vagy keress vissza a fórumban, volt már róla szó
-
guppy
őstag
én olyan hangerőn hallgatom amitől még órák után se fárad el annyira a fülem, általában úgy lövöm be h az a határ amit még pont nem érzek halknak. Számszerűleg elvileg 85 dB alatt kéne maradni, de még olyan hangerőn se okos ötlet egész nap zenét hallgatni.
koncertekre meg használj ilyen zajvédelmi fülhallgatót, azt a szivacsosat ami hallójáratba helyezhető, és akkor pogó közben sem fog kiesni
, amikor voltam Bécsben koncerten nagyon sok fiatal fülében láttam, ez már elég off, de elgondolkodtató volt mennyivel kulturáltabban viselkedett a közönség, a mozgássérültek számára fenntartott pódiumra pl senki nem ment fel akinek nem szabadott volna, a pogó is sokkal visszafogottabb volt, nem ököllel meg könyökkel oldották meg
-
guppy
őstag
válasz
baluka26 #9850 üzenetére
Nem az anyacégre gondoltam, hanem inkább lelkes, ügyes kisvállalkozókra, akik IC-kkel meg hasonlókkal is foglalkoznak
(#9851) chrisnagy13 - sztem inkább esztétikai eredetű a probléma, mintsem műszaki, én is tervezem a Grado újrakábelezését, remélhetőleg nálam könnyebben fog menni a szétszedés
-
guppy
őstag
válasz
chrisnagy13 #9689 üzenetére
S a nagy közönség mikor tudja meg
-
guppy
őstag
válasz
baluka26 #9649 üzenetére
70-évekkel egyet értek, még pont becsúszott vna egy kis Doors is
drogos témához még annyit, h drogok nélkül nem is lett vna ennyi jó zene, sztem igen is szerepet játszott, legalább is életrajzi filmekből, meg hasonlókból nekem az jött le, persze attól függetlenül egy elítélendő és rossz dolog !
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- PlayStation 5
- Házimozi haladó szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ilyen lesz a Gothic Remake
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- HP ProDesk 400 G5 DM Mini PC, Intel Core i5-9500T Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD Win 11, Számla, 2
- HP Z240 PC, Intel Core i7-6700 Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V51 - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Dell Precision 5540, Workstation, mobil munkaállomás, 15,6" FHD IPS , Xeon E-2276M , 16GB DDR4, 256G
- HP Pavilion 14-dv0xxx, 14 FHD IPS, I5-1135G7 CPU, 20GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, Számla, 1 év garanci
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest