- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
-
Mobilarena
Ati Crossfire: [link] Ha régebbi kártyád van, akkor érdemes elolvasni!
AMD Crossfire:
Új hozzászólás Aktív témák
-
monosz
őstag
-
Laraxior
titán
nem tudom...de én wint telepitettem újra,gondoltam akkor már új driverrel teszem.
Azt hittem a ramok haltak meg,de hát mitől, bőven alapórajelük alatt járatom őket. Aztán eszembe jutott,hogy csak ez az egy új program van fennt a többi mind a megszokott. Uninstall,aztán vissza fel a 10.3a. és lám megszűnt a sok restart -
monosz
őstag
Volt eset,amikor hasonló problémát produkált nekem is,Catalyst telepítése után.
Én egyszerűen feltelepítettem mégegyszer a Catalys-et,és teljesen jó lett.(#2150) Sziszka_88: A konfigod alapján,elkéne hogy vigye,mivel a táp-od,nem egy gagyisztikus fajta.Ha netán 15 perc Furmark után nagyon ráindul a tápventi,abban az esetben gondolkodhatsz egy nagyobb teljesítményű tápon.De szerintem tutira elég a CFX renszeredhez.
-
XoZ
aktív tag
A lényeg az, hogy a kártya BIOS-ában és a CCC-ben lévő RAM órajelek megegyezzenek. Nálad ezt azért nehéz megoldani, mert a két kártyád eltérő órajeleken megy. Most csak az a megoldás jut eszembe, hogy a két kártya órajeleit BIOS szinten hozd azonosra, tehát ugyanazok az órajelek szerepeljenek mindkét kártya BIOS-ában. Egy másik lehetséges megoldás: elvileg ATT használatával meg lehet akadályozni a 2D órajel ugrálást, de nem tudom, hogy CF esetén is működik-e gond nélkül az ATT. Esetleg CCC profilokkal is lehet próbálkozni, de a CF annál is nehezíti a dolgokat, és egyébként is kényelmetlen megoldás, mert kézzel kell váltani a 2D és 3D módok között.
-
XoZ
aktív tag
Villódzás a GDDR5 memóriával szerelt 4xxx kártyákra akkor jellemző, ha a memória órajelváltás van. Ahogy említetted, a CCC 900/1000-re van állítva, miközben a kártya alapórajele 850/975, így tehát elképzelhető a memória órajel váltás 975 és 1000 MHz között. Ez 2D üzemmódban is megtörténhet, mert néha ilyenkor is felvált 3D módba a kártya, általában akkor, amikor nagyobb terhelés éri a GPU-t (pl. ablak mozgatás, video lejátszás).
-
Zsubi
őstag
Üdv!
Ha én cserélnék P45-re akkor a tuning miatt csak is UD3P-t vennék és a CF(2x8) is támogatja és ahogy a finest kolléga is írta 1920-as felbontás alatt nem veszed észre a különbséget a sávszél miatt
A Maximus II Formula sem egy rossz választás de arról nem tudok véleményt nyilvánítani, mert sohasem volt olyan lapom.
Ha tényleg ilyen szépen megy a Q6600 akkor szerintem kár lecserélni Q9550-re és az a 3.6Ghz én úgy gondolom hogy mindenhez elég -
TTomax
félisten
Q9550-re ne cserélj Q6600-ot főleg ha a Q6600 megy 3.6GHz-et stabilan.Az X38-as lapot meg el ne add ha CF-et akarsz.Csak és kizárólag I7-re érdemes cserélni jelenleg,már amennyire érdemes.A york topickban meg nem látnak már ki a pénegyevenöttöl,azért egy X38/48-as lapban is meg lehet stabilan fogni a yorkot 3.8Ghz-en.
Egyébként egy 4850CF-et semmiképpen egy 4870CF-et meg nagyon minimálisan foghat vissza a mostani procid. -
FRENK1988
veterán
A P45-be mindegy mit veszel Akár Maximus nemtudommennyi meg ha Giga UD3P a sávszál ugyanannyi
(de PCI-e 2.0 2x8 az = PCI-e 1.0 2x16) Ezeket a VGA-kat nem nagyon fogja vissza a sávszál (max 15%) A Q6600 az nagyon jól sikerült széria. A CF-el elzötyögne
De ha mindenképpen 9550-et akarsz akkor legyen de a q6600 simán elviszi (főleg olyan órajelen
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASRock RX 6600 8GB GDDR6 Challenger ITX Eladó!
- ASUS DUAL GeForce RTX 4060 Ti O8G OC Edition
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Garanciális BIOSTAR GeForce RTX 3060 TI 8GB GDDR6
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest