- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
-
Mobilarena
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alx.Mercer
aktív tag
válasz
DM-Fan #28651 üzenetére
Nálam a 70D-hez van egy 18-55 STM. Nekem mindig kevés az 55mm.. Mindig tekerném egy kicsit tovább. És nem azért mert lusta vagyok közelebb menni, hanem mert jobban szeretem a nagyobb gyújtótávolságok által adott perspektívát. Ráadásul a nagyobb gyújtótávolsággal a témát is könnyebb "leválasztani" a háttérről. (én erre egy 70-200-at használok)
Mindenképpen a 18-135 STM-et javaslom. Egyszer a fenti okok miatt, másrészt, mert a 18-135-nek fémből van a bajonett csatlakozása, harmadrészt pedig a nagyobb átfogás ellenére szerintem a képminősége jobb, mint a 18-55 STM-nek,
Ha pedig kevés a 135mm, akkor később meg lehet toldani az 55-250 STM-el (ebből csak az újabb STM-et ajánlanám, mert nevetséges áron nyújt nagyon jó képminőséget. SOKKAL jobb, mint a sima IS verzió!)Ha pedig a 18mm alá is szeretnél menni, akkor arra meg ott van a szintén nagyon jó ár/érték arányú 10-18 STM.
Új hozzászólás Aktív témák
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Posta, csomagküldés
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- E-roller topik
- Autós topik
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest