Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunbeast87
senior tag
Valóban új vagyok, de láttam olyat is tőle, amit nem szóltak meg! GamersGate-s olcsóbb játékok vásárlása esetén például többször is felajánlotta a segítségét!
Nem lehet mindenki tökéletes..nekem is vannak hibáim, neki is. Ha neki minden hurka, hát legyen!!
(megsúgok valamit..a COD:Ghost,na az volt hurka!
) -
maddionmax
senior tag
Bontsuk szét:
A jogügylet (vásárlás) a Humble felületől, tehát közvetlenül tőlük történik és velük állok jogviszonyban Az hogy én felhasználom-e a Steam-en vagy megy a kukába az az én magánügyem. Ezt Humble nem szabályozhatja, márpedig most pont ezt teszi. Még szerencse, hogy a beaktiváláson túl nem akarja helyettem végigjátszani.
A jogügylet pedig akármennyit is boncolom, adásvétel és nem adományozás, hiszen csak egy bizonyos százalékát kapják meg a rászoruló szervezetek. (Külön beavatkozást igényel, hogy mindet ők kapják.)
Ez olyan mint a mosópor vagy a joghurt a boltban. Attól, hogy minden megvásárolt termék árából 10 Ftot adományoznak rászorulóknak,még a bolti vásárlás nem adományozás.Szvsz Humble hibázott, a lépésüket megértem,de rossz utat választottak.Jogilag támadhatóak.
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Horgász topik
- iPhone topik
- LEGO klub
- Minden, ami hőszivattyú
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Milyen TV-t vegyek?
- Battlefield 6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Immár PC-n is megteheted
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- További aktív témák...
- Újszerű 10 magos Lenovo X13 Yoga G3 (12.gen Core I7 16Gb 512Gb SSD) laptopom eladó!
- Eladó Sony 55-210mm f/4.5-6.3 E OSS
- AORUS B450 ELITE 5800X3D 32GB DDR4 2 SSD RTX 4070S 12GB GAMER PC
- HP DL380p Gen8 12LFF - 4x4TB SAS 2x E5-2650L v2 96GB ECC 2x10Gbit
- Újszerű Samsung Galaxy TAB S9 5G 8GB/128GB - TAB S11 5G 12GB/128GB
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest