- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirpi
senior tag
válasz
KaiotEch #2497 üzenetére
Tegnap este szüttyögtem mind a 4 játékkal az egy dodós pakkból (a kártyák miatt is), és tök jó mind. A swappernek a grafikája is állat, meg a klónozás érdekes lehetőségeket is rejt. A másik 3-at nem sorolom fel, de azok is szerintem bőven megérték az árukat (főleg, hogy az 1 dollárból visszajön kb. 60 eurócent a kártyák miatt, számold ki, mennyibe kerül így a csomag
)
-
-
VoidXs
nagyúr
válasz
KaiotEch #1256 üzenetére
Attól még négy játék egy dodóért...Persze néhányra én is így tekintek, akkor le is vagyok oltva alaposan. Pedig nem azzal van a bajom, ha négy béna játékot adnak, akkor megveszem, mint ezt is megvettem, hanem az idegesít, amikor nem is játék (Comedy Bundle), vagy majdnem játék (amikor azok a Windows Media Player vizualizáció-szerű akármik voltak), vagy mobil, főleg hogy Android, amiktől a hozzájutás sebességével szabadulok meg (ja, S4 eladó).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- iPhone topik
- Óra topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Path of Exile (ARPG)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Okos Otthon / Smart Home
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged