- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Nem lesz iPhone 19
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valaki járt már úgy, hogy a Humble egy Bundle-ért nem annyit vont le amennyit kellett volna ?
Big Brain Bundle 1 eurós tételét vettem meg tegnap este, ma megnéztem a SmartBank-ot és látom, hogy csak 170 forintot vont le az 1 euró helyett. Nem mintha baj lenne, csak fura, mert ilyen még nem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- ASUS ROG Phone 8 gamer telefon (Snapdragon 8 Gen 3, 165Hz, IP68, 256GB), bontatlan,garanciális
- Eladó Samsung Galaxy s23( ha ma elviszed nincs postaköltség)
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó AMD RX 580 8GB Videokártya
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- RÉSZLETRE , KAMATMENTES , BANKMENTES Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK3 FZ-55G6601BG Notebook
- AKCIÓ - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN T7 FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Big Brain Bundle 1 eurós tételét vettem meg tegnap este, ma megnéztem a SmartBank-ot és látom, hogy csak 170 forintot vont le az 1 euró helyett. Nem mintha baj lenne, csak fura, mert ilyen még nem volt.