Új hozzászólás Aktív témák
-
agabe
addikt
De ugye a rom merete maradt 16 GB ?
Szolni kene a myaudio supportnak, hogy a 32gigas verziobol is szitaztathatnanak paratElobb veletlenul priviben kuldtem el ugyanezt, mert felrenyomtam
...sot ahogy latom duplan is
Van itt 32gigas verzio is nem dragabban...csak arra nincs itthon gari ami azert eleg nyero lehet alkalom adtan, ezert anelkul nem olyan jo vetel.
Ja es ugy latszik nem veleteln a gt-9000 a product nevnel...igy kompatibisnek latja tobb play-es progi ami addig nem...ezt a romot vajon alapbol kinaban faragtak, vagy mashol? Mindegy vegulis, mert ha jol mukodik akkor szuper.
-
hdman
őstag
Kb. 10 perces tapasztalatom van vele. Voltam 3 boltban, egyikben nem volt matrica, a másikban csak átlátszó (ami nem jó, mert nekem fekete alapon fehér betű kell), a harmadikban pedig pont elfogyott (
), de a csávó mutatott egy demodarabot, hogy milyen lesz ha megjön. (pénteken).
Képet nemsokára teszek fel.
Megvettem hozzá az external keyboard progit (~500ft), és igy tökéletes.
-
Hobbbyt
őstag
na Fiúk, erre adjatok nekem magyarázatot.
Ha a tab normál állapotában van rádugva a gépre, akkor felismeri... ( A frissítő progrtamban az a kis rublika rózsaszín)
viszont ha recovery módban dugom rá a gépre, akkor nem ismeri fel, és nem is tudok neki olyan drivert adni amit elfogadna.. -
zseko
veterán
Kipróbáltam, rádugtam, és lőn... sötétség. Ám, az előzőből okosodva adtam neki delejt
és visszakapcsolt a kép
Kihúztam, kivettem a telefonomból a sim kártyát, bedugdostam mindent oda ahova kell ahogy illik
és már szaladt is a net
igaz nem észveszejtően, de a szobámban nincs full térerő.
Ott látni a sarokban a lényeget.
-
Loituma69
őstag
Lentebb leírtam mik a gondok a kütyüvel az új rommal sajnos nincs minden rendben! De jól használható! Ezen kívül (képernyő bekapcsolódás) még egy hiba van nálam az akkumulátor tőltéskor bekapcsolja a kütyüt bekapcsolt kütyünél meg nem lehet kikapcsolni, de ezzel én együtt tudok élni ennél nagyobb hibája sose legyen! Igaz mint már lentebb írtam párszor én a 3. darabot hoztam el a boltból mire jó lett minden!
pusihusi
Csak készenléti módban! -
Loituma69
őstag
Nem ír ki semmit sd kártya leválasztás semmi ilyet nem ír ki csak bekapcsol a képernyő 1 másodpercre ennyi. Ha használom a kütyüt és bent van a gépben az sd kártya akkor tökéletesen működik és akkor sem írja ki, hogy sd kártya leválasztása! Remélem most már érted? Értesítések be vannak kapcsolva!
-
Loituma69
őstag
Nem azt írtam, hogy dobálja az sd kártyát, hanem ha bent van a gépben akkor készenléti módban bekapcsol a képernyő, ha nincs sd kártya a gépben akkor nem kapcsolgat be a képernyő! De semmit nem ír ki csak bekapcsolódik a képernyő 1 secre utána elsötétül ezt ismételgeti véletlen szerűen!
Nálam ezt írja ki teljesenfeltőltve és valóban teljesen feltőlti!
Most töltőttem le a real racing 2, 920mb és hiba nélkül lejött közel 1mb/s átlaggal!pusihusi
Éjszakára készenléti módban van és természetesen wifi kikapcsolva, minek is lenne bekapcsolva, 3 másodperc és csatlakozik, ha használni akarom csak akkor kapcsolom be, mivel éjjel alszom ezért ki van kapcsolva a wifi sőt még a router is! -
Collos23
tag
Amikor felraktam a töltőre onnan kezdődtek a nem kívánatos hibák:
- lapozna az ember jobbra, akkor balra ugrik a képernyő
- megnyomom a böngészőt, erre előugrik a beállítás menü, aminek az ikonja jóval odébb van
- a böngészés sokkal lassabb
- van, amikor ha nem is érinted meg, akkor is nyílnak meg és ugranak elő dolgok.Itt ugye ezt írták. És mivel hasonló gondok léptek fel ott is, ezért kérdeztem meg.
-
hdman
őstag
Még nem láttam, hogy leválasztódott volna az sd. Ha pl filmnézés v net közven eljátssza, akkor rögtön látnám a status baron, meg amugy is megállna a film
Használaton kivül még nem nagyon nézegettem, de majd ide teszem magam mellé
Pukkanás nincs, de nekem az összes hang ki van kapcsolva: érintési hang és kijelzőfeloldás is.
-
zseko
veterán
olyanról sem hallottam h nem lehet kikapcsolni, max az volt h ha kikapcsolt állapotban rádugod a töltőt akkor bekapcsol(szerintem ez nem hiba)
szerintem meg az... Eddig bármilyen eszközöm is volt, mindet fel lehetett tölteni kikapcsolt állapotban, vagy talán neked bekapcsol a telefonod is még ha ki is kapcsoltad, töltés közben? Kikapcsolt állapotban jobban fel lehet tölteni az aksit, telefonjaimon legalábbis ezt tapasztaltam.
-
Prof
addikt
Nagyon durva hibákról van szó nem arról, hogy nem fut jól xy játék.
Bevilágítás, szétfagy, nem lehet kikapcsolni, lemerül mint a vasmacska stb.Jönnek fél évente a 2x-es teljesítményű modellek, az emberek cserélgetik az ilyen sokféle hibás/problémás androidos tableteket ezerrel. A support se lesz erős max fél-1évig, aztán ah kint az új modell azt nyomják.
Egy idő után megunják a sok "limitációt", nem vagy nem jól működő programot/featuret és vesznek valami komolyabbat.Na szóval aki már nem bír vele segítek, szívesen átveszem tőle 1-2éves tartós tesztre ingyen és bérmentve
-
XDModesty
aktív tag
Mit szopnánk már a nem létező supporttal szerinted?
Még így magyar suppportal is alig tudjuk a gondokat megoldatni.
Egyébként ja, 'készelnlétiben' van a tab, aztán random bekapcsol a kijelző az 'sd kártya leválasztásra került' értesítéssel, majd megint alszik tovább. A hang nem recseg, de nekem a régi rom van fent, nem mertem felrakni az újat a tapasztalataitok alapján. habár ennek köszönhetően az aksim ugye kalap szar, legalábbis amikor nem használom majdnem ugyanúgy merül mint használat közben. De a supportos arc azt mondta szerinte ezt megoldja a rom frissítés, amit ugye nem merek. Patthelyzet.
-
badly85
csendes tag
Már nincsen 3G stick a tab mellé, úgyhogy lehet menni az MM-be, 70k-ért megvenni és megtapizni.
Egyébként az ilyen stick 5000 Ft, szóval ha a honlapról rendelsz rosszul jársz, mert többet is fizetsz és nem kapsz mellé semmit.
Simán megveszed MM-ben és veszel mellé 5000-ért stick-et, jobban jársz.
Egyébként csak annyit a nagy akciójukról, h simán kifizettették az emberrel a sticket is, a sok "hüle" meg örült h ajándék.
-
Tobika1
senior tag
A tab hardver azonosítójával rákerestem a googleban és találtam egy kínai/japán oldalt amiben van egy nagyon hasonló tab (PIPO U1 ) annak a root-olása le van írva, google translate-el lefordítottam az oldalt és megcsináltam ami a leírásban van. Elsőként be kell szurni a megadott sorokat a driver inf fájlába majd felrakni az eszközkezelőben a t101-es eszközhöz, utána meg le kell szedni egy Cube root ICS 4.0.3.zip -et majd elindítani az adb.exe-t, utána meg a !root.exe-t. ezután nekem lefagyott a tab de újraindítottam és már fent is volt a superuser és a progik is működnek.
ja és kínai nyelvre állítódott a tab de nagy nehezen megtaláltam a nyelvbeállítást és visszaraktam magyarraitt az oldal:
-
fulopr
csendes tag
Adb drivert tudsz csinálni is ;-)
Egy korábban működő Androidos driver .ini fájljában kell lecserélni a vendor és a device azonosítót a tab-éra. Azt meg onnan tudod hogy usb hibakeresés módban megnézed win alatt az ismeretlen eszköz hardver azonosítóját ;-)
Linuxon meg az lsusb kiírja..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Környezetvédelem
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Villanyszerelés
- Konzol Screenshot
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen2 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest