- iPhone topik
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Collos23
tag
Vasárnap megrendeltem a tabot és ma felhívtam őket, hogy mikor is érkezne meg. Erre azt a választ kaptam, hogy legkorábban a hónap végén
És megkérdeztem, hogy a 3G stick is jár-e hozzá. Arra pedig azt mondták, hogy az jár hozzá
-
Collos23
tag
Amikor felraktam a töltőre onnan kezdődtek a nem kívánatos hibák:
- lapozna az ember jobbra, akkor balra ugrik a képernyő
- megnyomom a böngészőt, erre előugrik a beállítás menü, aminek az ikonja jóval odébb van
- a böngészés sokkal lassabb
- van, amikor ha nem is érinted meg, akkor is nyílnak meg és ugranak elő dolgok.Itt ugye ezt írták. És mivel hasonló gondok léptek fel ott is, ezért kérdeztem meg.
-
Collos23
tag
válasz
pusihusi #611 üzenetére
Mert igazság szerint az összes leírt hibából ez zavar legjobban. Természetesen a hangrecsegés és az erős kijelző bevilágítást figyelmen kívűl hagyva. Mert, hogy töltés közben nem lehet kikapcsolni, ez szerintem nem zavaró. De, hogy naponta kell tölteni úgy hogy hozzá sem nyúlok, hát az már bosszantó. De ha az igaz lesz amit Tobika1 mondott, hogy google mapsot le kell törölni és jó lesz akkor rootolom a kütyüt
-
Collos23
tag
Hello!
Megrendeltem vasárnap a tabot, de még nem kaptam meg és érdeklődnék, hogy még mindig fenn áll az akkus probléma? Mármint, hogy nagyon gyorsan merül alvó állapotban is? És olvastam már olyat is, hogy kikapcsolt állapotban is merül. Ez igaz?
-
Collos23
tag
Hello!
Most találtam egy újabb tesztet a gépről. Gondoltam megosztom veletek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- iPhone topik
- Linux kezdőknek
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Cyberpunk 2077
- Mobil flották
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest