- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- 8849 Tank 4 Pro - interpol-álom
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skot78
tag
Hat igazabol a gyro csak komolyabb vagy igenyesebb cuccokban szokott lenni, de a magneses szenzor hianya kicsit bosszanto, nem vegzetes, de idegesito...
Szetnyomkodtam az enyemet, egyet sajnos vissza is kellett vinnem (brick) es a kovetkezokre jutottam:
- root, CMW recovery mode megvan
- rom flashelese megvan de meg keves a rom, es kinai kutyuknel, folleg hogy ilyen sokfele van, nem is biztos hogy lesz marha sok...sajat rom keszitese?!?!?!
- a 4.2.1 meg nem jo a kutyun...Kekfog, GPS szarul vagy nem mukszik....4.1.2-n ez mind jo!
- A magneses szenzortol eltekintve amugy elegedett vagyok vele...gyors sokaig birja, szep a kepe, stb...Ar ertekben verhetetlen!
Bar most jonnek a full hd ugyanilyen chipes keszulekek...lehet meg kellett volna varni...
- elonye a magyar szervizhalozat...folleg mert tudnak cserelni ha gond van...Amugy a kinai gyarto az eletere eskuszik hogy van benne magneses meg gyro szenzor, de az igazsag csak akkor derulne ki ha egyet szetnyitnank es megneznenk a chipeket...de az enyemet nem fogom
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest