Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Skot78

tag

válasz akva #16 üzenetére

Hat igazabol a gyro csak komolyabb vagy igenyesebb cuccokban szokott lenni, de a magneses szenzor hianya kicsit bosszanto, nem vegzetes, de idegesito...

Szetnyomkodtam az enyemet, egyet sajnos vissza is kellett vinnem (brick) es a kovetkezokre jutottam:

- root, CMW recovery mode megvan
    - rom flashelese megvan de meg keves a rom, es kinai kutyuknel, folleg hogy ilyen sokfele van, nem is biztos hogy lesz marha sok...sajat rom keszitese?!?!?!
    - a 4.2.1 meg nem jo a kutyun...Kekfog, GPS szarul vagy nem mukszik....4.1.2-n ez mind jo!
    - A magneses szenzortol eltekintve amugy elegedett vagyok vele...gyors sokaig birja, szep a kepe, stb...Ar ertekben verhetetlen!
    Bar most jonnek a full hd ugyanilyen chipes keszulekek...lehet meg kellett volna varni...
    - elonye a magyar szervizhalozat...folleg mert tudnak cserelni ha gond van...

Amugy a kinai gyarto az eletere eskuszik hogy van benne magneses meg gyro szenzor, de az igazsag csak akkor derulne ki ha egyet szetnyitnank es megneznenk a chipeket...de az enyemet nem fogom :)

Új hozzászólás Aktív témák