Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
- 

laca 721 csendes tag Sziasztok! 
 Nekem is Q508-as telefonom van,és a wifivel gyűlt meg a bajom!Sokszor eldobálja,vagy éppen be sem lehet kapcsolni,néha,csak az újraindítás segít de van,hogy az sem!Találkoztatok már hasonló problémával?Ezenkívül működik,csak van,hogy a kamerára koppintva hibaüzenetet ír ki em lehet csatlakozni a kamerához em lehet csatlakozni a kamerához Root megvolt,esetleg valami másfajta romot nem lehet rátenni bár hiába próbálom a gyári recovery nem jön be...esetleg cwm?Kicsit tartok az eféle mókolástól mert nemrég sikerült téglásítanom egy Atab5quad-ot amit flashtoollal sem tudtam helyrerakni,ezért flashtoolban nyomtam egy formatot,és most várom,hogy a szervíz mit mond rá Root megvolt,esetleg valami másfajta romot nem lehet rátenni bár hiába próbálom a gyári recovery nem jön be...esetleg cwm?Kicsit tartok az eféle mókolástól mert nemrég sikerült téglásítanom egy Atab5quad-ot amit flashtoollal sem tudtam helyrerakni,ezért flashtoolban nyomtam egy formatot,és most várom,hogy a szervíz mit mond rá 
 Ha van megoldás a wifi problémára ne tartsátok magatokban mert már az agyamra megy 
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

em lehet csatlakozni a kamerához
em lehet csatlakozni a kamerához  Root megvolt,esetleg valami másfajta romot nem lehet rátenni bár hiába próbálom a gyári recovery nem jön be...esetleg cwm?Kicsit tartok az eféle mókolástól mert nemrég sikerült téglásítanom egy Atab5quad-ot amit flashtoollal sem tudtam helyrerakni,ezért flashtoolban nyomtam egy formatot,és most várom,hogy a szervíz mit mond rá
 Root megvolt,esetleg valami másfajta romot nem lehet rátenni bár hiába próbálom a gyári recovery nem jön be...esetleg cwm?Kicsit tartok az eféle mókolástól mert nemrég sikerült téglásítanom egy Atab5quad-ot amit flashtoollal sem tudtam helyrerakni,ezért flashtoolban nyomtam egy formatot,és most várom,hogy a szervíz mit mond rá