- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iOS alkalmazások
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skot78
tag
válasz
progizmo77 #362 üzenetére
Jahaaa!!!
De amellett, hogy lehet uj boardod van (mert i2000-et rendeltel) lehet neked mar uj gps antennad van es lehet a fenykepezogep sem homalyos alapbol (mert asszem az uj boardal az mar jo!)
Szvsz lehet a hardveres mokakrol lemaradsz
Mind ez attol fugg, hogy az ujjabbakbol kapsz e vagy egy regebbi raktarozott peldanyt...
Namajdlassuk
Skot
-
Skot78
tag
válasz
Szeva!
Na jelenleg a 4.2.1 mondhato stabilnak, amugy pont inew i2000-es rom alapjan csinalom,mert tenyleg u.a. (Es a ChangJiang n7300+ is ez...
)
A 4.2.2 nagyon harcos...tobb levelvaltast nyomtam az eredeti gyartoval...de nem adnak dev treet
Szvsz vagy kiserletezgetos osszemasolos hasonlo hardveres telo romjaval (ez eleg para, hamar brickelni lehet) vagy probalok buildelni sajatot,mert az M6589 platform source-a mar kint van tobb helyrol...Ez is eleg para, meg ez mar nagyon komoly tudast igenyel, verekedem magam at rajta...Segitseggel, szvsz turelem pls.
Bar a gyarto par heten belul igeri a sajat 4.2.2-t.
Ami nalad gond lehet: Ugy nez ki ket board verzio letezik a telobol. Ha neked a masik vaz akkor nem feltetlen leszunk kompatibilisek. En meg nem neztem meg a sajatom,majd a kov szetszedesnel (antennazas) de akkor majd meg tudom oldani.
Nagyjabol ennyi hirem van...A kepernyo jon, az antenna jon...
(amugy meg 1 antenna van szabadon)
-
domerator
veterán
válasz
Igen, ebben benne van, bár néhány dolgot utólag kell feltenni a playről ha jól emlékszem, de működik minden.
-
würzburger
aktív tag
válasz
progizmo77 #359 üzenetére
Utolsó infó szerint Skot barátunk dolgozik a 4.2.2-n...
Egyébként Domerator szavait csak megerősített tudom 4.2.1 rommal kapcsolatban... Kettő verza is van itt linkelve, mindkettőt próbáltam és hibátlanul műxik.... -
domerator
veterán
válasz
progizmo77 #359 üzenetére
Hali,
Skot 4.2.1 romja jol mukodik, nyuzom amiota kitette.
Antenna mod utan a gps is jobban teljesit, de ez a mod nagy valoszinuseggel garivesztest fog okozni (nalam mindket erintkezo ment a levesbe)
4.2.2-rol Skot tud nyilatkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Bluetooth hangszórók
- Kuponkunyeráló
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- FRISSÍTETT LISTA - Lenovo LOQ / LEGION Pro , Lenovo Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3311
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Asus ROG Strix G614JVR-N4014W SZÁMLÁVAL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest