- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
Új hozzászólás Aktív témák
-
topike36
csendes tag
Sziasztok
Usb driver fent van igen CWM sem jön be csak reset egyfolytában mtkdroid tools al átkonvertáltam a mentést hogy a flashtool tudja kezelni ez megvolt el is fogadta de az istennek sem ismeri fel a telót semmi még csak a gép sem ad hangot hogy drivert telepít teljes halál ugy tűnik.
Sokat szarakodtam vele végül visszavittem gariba megprobálom hátha javítják így isEgyszer már volt szervízben also panel cserével valamiért elszállt magától a középső gomb meg a ledek azután nem hallotttam amit mondtak utána senki sem hallotta amit én mondtam szép fokozatosan jöttek elő ezek a hibák ebből gondoltam hogy valamilyen Rom csere segíthet.
Mindegy a gép még garis átvették kiderül mi lesz vele. sajnálom mert jó kis gép volt de 6 hónap alatt 2x szervíz az sok nekem.
Köszi minden segítséget ezekből is tanul az ember
-
Skot78
tag
Hat szetszedtem teljesen, kozben atneztem...Ezt ugy kell erteni, hogy ugy nez ki valami csatlakozo is felrecsuszott kozben...Atomjaira bontas ujra osszerakas, ugy 32x
Mostmar sztem barmit megcsinalok a telon
Aztan latta egyszer csak a pc, de nem volt flashelni hajlando...
Akkor service spot...es a rom vigan rohant felfele
Jaj de boldog vagyok
Most megint a 4.2.2-re kacingatok, csak probalok ovatosabb lenni
-
Skot78
tag
Ezt nem szedtem le, ez mar modositott az user altal...
Oszinten en nem vagyok nagyon ugyes az ugyben csak kapisgalom, KeeeperV85 (itt asszem igy hijjak a forumon) segit nekem sokat es elengethetetlen mertekben, mentorom, segitom...Neha imadkozom is hozza...
Szoval a gond hogy altalaban a framework nem teljes vagy nincs is ezekben a source-okban...Nameg igazabol fel kene epiteni a sajat kutyuhoz valo dev tree-t es semmit nem tudunk altalaban egy egy kutytu vasarol belsoleg, mire a dirvereket osszepakoljuk,megorulunk, es nem is megy.
Mondjuk itt meg nem kezdtunk bele...Egy ideje nyaggatom Keeper-t, de altalaban az en idohianyom miatt nem sikerultek eddig a "randik"...
Probaltam mas romot atportolni, de eddig nem talaltam hasznalhato 4.2.2 vagy 4.3-as MTK-s romot...Mert alatalaban fakek es 4.2.1-ek
Új hozzászólás Aktív témák
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Napelem
- Milyen TV-t vegyek?
- Windows 10
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mini PC
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest