Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A Mate 80 széria csúcsa
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
-
topike36
csendes tag
Sziasztok
Usb driver fent van igen CWM sem jön be csak reset egyfolytában mtkdroid tools al átkonvertáltam a mentést hogy a flashtool tudja kezelni ez megvolt el is fogadta de az istennek sem ismeri fel a telót semmi még csak a gép sem ad hangot hogy drivert telepít teljes halál ugy tűnik.
Sokat szarakodtam vele végül visszavittem gariba megprobálom hátha javítják így isEgyszer már volt szervízben also panel cserével valamiért elszállt magától a középső gomb meg a ledek azután nem hallotttam amit mondtak utána senki sem hallotta amit én mondtam szép fokozatosan jöttek elő ezek a hibák ebből gondoltam hogy valamilyen Rom csere segíthet.
Mindegy a gép még garis átvették kiderül mi lesz vele. sajnálom mert jó kis gép volt de 6 hónap alatt 2x szervíz az sok nekem.
Köszi minden segítséget ezekből is tanul az ember

-
Skot78
tag
Hat szetszedtem teljesen, kozben atneztem...Ezt ugy kell erteni, hogy ugy nez ki valami csatlakozo is felrecsuszott kozben...Atomjaira bontas ujra osszerakas, ugy 32x
Mostmar sztem barmit megcsinalok a telon 
Aztan latta egyszer csak a pc, de nem volt flashelni hajlando...
Akkor service spot...es a rom vigan rohant felfele

Jaj de boldog vagyok
Most megint a 4.2.2-re kacingatok, csak probalok ovatosabb lenni 
-
Skot78
tag
Ezt nem szedtem le, ez mar modositott az user altal...
Oszinten en nem vagyok nagyon ugyes az ugyben csak kapisgalom, KeeeperV85 (itt asszem igy hijjak a forumon) segit nekem sokat es elengethetetlen mertekben, mentorom, segitom...Neha imadkozom is hozza...

Szoval a gond hogy altalaban a framework nem teljes vagy nincs is ezekben a source-okban...Nameg igazabol fel kene epiteni a sajat kutyuhoz valo dev tree-t es semmit nem tudunk altalaban egy egy kutytu vasarol belsoleg, mire a dirvereket osszepakoljuk,megorulunk, es nem is megy.
Mondjuk itt meg nem kezdtunk bele...Egy ideje nyaggatom Keeper-t, de altalaban az en idohianyom miatt nem sikerultek eddig a "randik"...
Probaltam mas romot atportolni, de eddig nem talaltam hasznalhato 4.2.2 vagy 4.3-as MTK-s romot...Mert alatalaban fakek es 4.2.1-ek

Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Borderlands 4
- PlayStation 3
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881, 100% Akkumulátor
- Nintendo Switch Oled // Számal // Garancia //
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Most megint a 4.2.2-re kacingatok, csak probalok ovatosabb lenni