Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Skot78

tag

válasz domerator #431 üzenetére

Itt igazabol nem is a 4.2.2 szedte szet a telot hanem a sajat gyari frissitese.

A 4.2.2-t sikerult egy bootloopos dologig elboxolnom, tobbszor is, mar kozelinek ereztem a celt...
    De aztan az egyik ilyen proba felrakasa utan a recovery nem akart elojonni ahogy szokott...

Gondoltam teszek probat egy gyari frissitessel...Mert volt mar par frissites az uj 2.1v-s lapra, azokat is fel lehetett eddig rakni, csak nehany dolog nem uzemelt rendesen. (ugye pl az utolso megosztott romom is egy ilyen romon alapult...)

Ezert megflasheltem a legutolso gyari updateval...Csakhogy (mint utobb kiderul) ez mar nagyobb dolgokban kulombozik, mas preloader, mas volt a scatter is..Persze elotte ezt nem neztem meg...Szal en vagyok a hulye.

Probaltam visszaflashelni regebbi cuccot, de nem volt hajlando elinditani a DRAM-ot (4036-os hiba...)

Szal buktavari.

Rohely, hogy mielott a 4.2.2-be belekezdtem Ugyanebbol a gyari frissitest Kitchennel megfoztem kicsit, azt flasheltem, es jobbnak tunt mint a V5 (ami kint van) a proximity pl tokeletes lett...
    Egyeduli dolog ami nem ment az a kamera.
    Csak felreraktam, hogy megnezem a 4.2.2...fene a hulye fejemnek.

Egyenlore leadtam az Arenaban, elkuldik a szervizbe, varom az arajanlatot...Meglassuk.

Ha meg tudjak menteni egyenlore marad ez...Mert nem rosz telo ez azert.
    Viszont az MTK az idegeimre ment, azert toporgunk meg mindig 4.2.1-en mert basznak megosztani a source-ot...igy meg nem lehet fejlodni...

Szal kovetkezonek probalok valami 5" es jol tamogatott megosztott source-ost beszerezni MAJD. Ha gazdag(abb) leszek es szep...Nexus 5 nagyon szimpi...S4 is tetszik...De ezek a draga fiuk...Esetleg egy MOTO G, kicsit kisebb,gyengebb, viszont nagyon olcso...

De ez se most az biztos! Addig imadkozzunk a Q-m feltamadasaert :)

Addig anyamtol visszakertem a jo oreg Blademet kolcsonbe...Nagy tulelo ez a kis telo...Meg 4.3 is van ra, elkepeszto :)

Új hozzászólás Aktív témák