- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- One mobilszolgáltatások
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- iOS alkalmazások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skot78
tag
válasz
laca 721 #578 üzenetére
Mondtam en hogy antenna! A rom zipjeben talalsz egy recoveryt azt torold. Ne csomagold ki hanem mondjuj total commanderrel torold es masold bele az ujjat! Igy mindig az megy majd fel.
Az antennan lehet hazilag meg turbozni is GPS-hez jol jon!
A kamerat megcsinaltad? Vagy rendesen fokuszal?
Akkor az elozo tulaj mar szedte szet...
-
Skot78
tag
válasz
laca 721 #576 üzenetére
Irtam Pufikanak!
Amugy hogy ne lenne baj
Beviszel egy Inew-t hogy EZ mar bizony MyA
Amugy az antennad nem erintkezik rendesen sztem...A wifi es a bt egy antennarol mennek...
Lehet hazilag tuningolni...az enyemen mar jo volt...meg a GPS is...hupp hupp (az is arrol megy...)
-
Skot78
tag
-
Skot78
tag
válasz
laca 721 #550 üzenetére
Marad zip, ugy rakd fel, a recovery majd intezni.
A CRT az meg az automata recovery telepito, jo kis cucc...A legjobb recoveryt rakja fel ami a telohoz jo...Touch-os tehat nem csak gombal vezerelheto es mindene mukodik tokeletesen.
A rom zip felmegy a memoria kartyara es recovery-bol telepitehto.
-
Skot78
tag
válasz
laca 721 #546 üzenetére
Flashtool-s nem is kell!
Na egyszerusitsuk le a folyamatot:
1, a telefonon a beallitasok - > fejlesztoi lehetosegek -> usb hibakerest kapcsold be.
2, toltsd le a CTRv2.2-t amit linkeltem neked
3, csomagold ki a desktopon egy konyvtarba
4, ellenorizd a gep latja jol a telodat
5, inditsd el, mikor azt mondja dugd ra a telot usb-n a gepre
6, Na van egy CWM alapu recovery-d reboot utan
7, toltsd le az itt linkelt romot:http://www.4shared.com/zip/WHdOpLytba/07_resurrection_feelKat.html
8, A cmw recoveryben mountold be az usb drive-ot, akkor a gep latni fogja a hattertarakat
9, masold fel a zip-et
10, recoveryben "Install zip from..." valaszd ki a zip-et es inditsd el
11, felrakja a romot, vard meg, kozben ne kapcsold ki...FONTOS! Mindent torolni fog a telodrol! (ugy ertem contacts, telepitett progik, szal ha vmi fontos akkor backupold!
12, rebootol a telo...Elsore lassan fog felallni a rendszer, sot a rom utanna vagy 5-10 percet meg szoszmotolni fog bot utan, nem kell panikba esni. Varj egy 15p-t...Kesz
13, Van egy KitKat kinezetu romod, hasznald...Ha kesz vagy tudasd pls!
Van meg 1-2 dolog amit fejleszteni lehet!
- tobb rendszermemoria (1,5 GB biztonsagosan)
- kamera (ha meg nem tetted meg, ehez csavarhuzo kell meg minimalis kezugyesseg...)
- gps fix (elmeletileg a rom szoftveresen ki van faszazva, de manualisan kell meg egy kis mahinacio...nem para)
- gps fix #2...antenna gyartas, vegkepp nem paraEzt a kameraval egyutt erdemes.
Kb ennyi...
Sajna ha nem tudom megmenteni a telom akkor a rom gyartas abbamarad, pedig a 4.2.2 mar egesz jol allt...
De igyekszem...csak egyenlore se pot alkatresz, se torott telo, se kinai beszallito...
-
Skot78
tag
válasz
laca 721 #543 üzenetére
Sztem csak jo rom kene ra...
Amugy az atabod is mentheto! Minden kinai mobial alaplapjan van egy sevice spot...resetelni lehet az alaplapot full es egybol lehet flashelni a gyari romot.
Tettem ki nemreg jo kis recoveryt a q508-hoz azt rakd fel, hozza a legutolso postolt romot. Jo lesz a wifi es a kamera is. Bar a Wifi lehet antenna erintkezesi problema...Erdemes megnezni.
En reszemrol torott uveges q508-ast keresek, az se baj ha nem mukszik a touch...Vagy szoftveresen brickeltet. Ertelmes aron. Az enyemet szeretnem feljavitani belolle, mert az enyem alaplapja kontakthibas lett...Mukodik meg de ha megrazom pl a telot lefagy...
Skot
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic V3 - Fekete- 12/512 GB újszerű + tokok + Gyári honor pen
- Google Pixel 10 256GB - Törött kijelzőüveg - szept. 30-i vásárlás
- szinte új iPhone 17 Pro 256GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- iPhone 15 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple garancia ajándék tok
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB Kártyafüggetlen, Natúr Titán
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung C27JG50QQU Monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest