Új hozzászólás Aktív témák
-
Skot78
tag
válasz
szittya314 #478 üzenetére
Akkor jovo heten rendelek kb 5 antennat, aztan majd meglassuk elfogy e
muszakibazar.hu Nem semmi! egy INEW I6000 erdekelne is, de most nincs penzem es egy ideig nem is lesz
Egyenlore kibekultem a kis i2000-el elvagyok vele nagyon jol.Igazabol az osszes kinainak ugyanaz a baja: a rom es mivel az MTK nem adja ki a source-t ezert szenvedes minden fejlodes a telefonon
Szal MAJD EGYSZER HA cserelek telot, az nem MTK-s lesz...
A romok kozul sztem mindketto eleg jo, most azt tervezzuk Pufika-val, hogy egyutt rakunk ossze egy romot.
Illetve megprobalok 4.2.2-re lepni kozben aztan azt kifaszazni Pufikaval. Ezzel az a gond amit fent emlitettem...Ezzel sikerult lebrickelni ezt megelozoleg a telefont, most ujraprobalom, remelem tobb sikerrel
De sajna 4.3-ra vagy 4.4-re egyenlore eselyunk se lesz...Megint a fent emlitett problema.
De igazabol szeretem a kinai telokat, a nagy elonyuk a dual sim...Az I6000 igen megnyero hardverrel rendelkezik...Csak eppen mar 6"-nal tobb...azert az mar lehet nekem is sok
Meg egy gond: az assets-ek hianya...Pl I2000 sincs egy normalis tok se...Szoval a kov telefon ezert is lesz elterjedt, nagynevu.
De meg addig boven itt fogom hakolni ezt
Szal lesz rom support
(ha csak nem brickelem le ujra, vegleg)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman ZM-T7 Corsair 550W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest