Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Skot78

tag

válasz szittya314 #478 üzenetére

Akkor jovo heten rendelek kb 5 antennat, aztan majd meglassuk elfogy e :)

muszakibazar.hu Nem semmi! egy INEW I6000 erdekelne is, de most nincs penzem es egy ideig nem is lesz :)
    Egyenlore kibekultem a kis i2000-el elvagyok vele nagyon jol.

Igazabol az osszes kinainak ugyanaz a baja: a rom es mivel az MTK nem adja ki a source-t ezert szenvedes minden fejlodes a telefonon :( Szal MAJD EGYSZER HA cserelek telot, az nem MTK-s lesz...

A romok kozul sztem mindketto eleg jo, most azt tervezzuk Pufika-val, hogy egyutt rakunk ossze egy romot.

Illetve megprobalok 4.2.2-re lepni kozben aztan azt kifaszazni Pufikaval. Ezzel az a gond amit fent emlitettem...Ezzel sikerult lebrickelni ezt megelozoleg a telefont, most ujraprobalom, remelem tobb sikerrel :)

De sajna 4.3-ra vagy 4.4-re egyenlore eselyunk se lesz...Megint a fent emlitett problema.

De igazabol szeretem a kinai telokat, a nagy elonyuk a dual sim...Az I6000 igen megnyero hardverrel rendelkezik...Csak eppen mar 6"-nal tobb...azert az mar lehet nekem is sok :)

Meg egy gond: az assets-ek hianya...Pl I2000 sincs egy normalis tok se...Szoval a kov telefon ezert is lesz elterjedt, nagynevu.

De meg addig boven itt fogom hakolni ezt :) Szal lesz rom support :) (ha csak nem brickelem le ujra, vegleg)

Új hozzászólás Aktív témák