- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
x-calibur
csendes tag
válasz
Imibácsi #9183 üzenetére
Köszi a felvilágosítást. Persze mint általában, a válasz most is újabb kérdéseket szült
A kérdés: a PR201-ben lévő újabb hardver mennyiben "jobb", mint a PR200-ban lévő?
Illetve ha vki tudna olyan linket mutatni, ahol beszerezhető, v legalábbis egy pontos ár látható mind a PR201-gyel, mind a PX200-zal kapcsolatban, azt is megköszönném -
SKyle
tag
válasz
Imibácsi #8163 üzenetére
Itt beszélgettünk róla: 7581 - 7589
és még ez is nekem szólt: 7597 -
Crockoo
csendes tag
válasz
Imibácsi #8039 üzenetére
Kb úgy, hogy tegnap d.u. merülőre vette az akksi a dolgot és most hagytam megint teljesen kisülni (kikapcsolt állapotában önkisütés, mikor pirosan világít az akksi led), este még mikor hazaértem nem tudtam emiatt töltőre tenni, reggel meg korán keltem és rohantam... szóval majd ma
De feltétlenül tájékoztatlak titeket hogy mi van benne.
Atitool-t is szerzek be frisset az AMD-ATI honlapról. -
szaki1
tag
-
moart
csendes tag
válasz
Imibácsi #8005 üzenetére
Talán azért, mert a céges HP-k, Toshibák, IBM-ek stb. az "idő végéig" működnek, ezek meg pár nap után csak cserealkatrésszel elhárítható hibát produkálnak. Az enyém spontán fagyásokat produkál, max 3 naponta lefagy. Nem alkalmazástól, csak úgy. Néha elég egy egérmozdulat, vagy kattintás, máskor meg amíg magára hagyom (pl. pisi-kaki) már le van fagyva. Ezzel sajnos együtt kell élni. Az ez előtti egy Toshiba volt az alja szériából, mert sulinetre vettük még. Na az amit kapott az nem semmi. Volt, hogy 3 hétig ment, éjjel nappal. Még sohasem fagyott le! Most telepítettem újra egy hete, mert a gyerek nyüstöli, és szereintem össze msn-ezett egy vírust, vagy valami hasonlót. Ezért aza a link amiből most idézek is: "A komam mar a 3.Toshibat(modellt nem tudom) nyuzza!Allandoan viszi magaval porban sarban vizben stb. es nem volt egyiknek sem komolyabb gondja.Talan az egyik tele volt porral, piszokkal es ezert melegedett.Tisztitas utan ismet normalisan.mukodott."
-
Coolmat
őstag
válasz
Imibácsi #7974 üzenetére
Próbáld meg esetleg a 0.27 bétát ha 0.26 nem vinné.
Bocs a floodért... -
Crockoo
csendes tag
válasz
Imibácsi #7902 üzenetére
Ha már IGP húzás...
Nekem a VR610 simán Radeon 1200 seriesként ismeri fel, ami a benchmarkok szerint rosszabb teljesítményt nyújt, mint a 1250 vagy a 1270.
Én driverre gyanakszom és bár megváltó teljesítmény-többletet nem várok, de ami benne rejlik az RS690-ben, azt szeretném előcsalogatni.
Az ATI driverei érdekes módon ezt eddig nem tették lehetővé. Van vmi ötletetek?
Esetleg neked Imi? Elviekben hasonló az IGP-d mint nekem.
ui: viszont nekem fixen 128 MB RAM van megosztva, nem tudom változtatni. -
-
gyulabs
tag
válasz
Imibácsi #7844 üzenetére
A komam mar a 3.Toshibat(modellt nem tudom) nyuzza!Allandoan viszi magaval porban sarban vizben stb. es nem volt egyiknek sem komolyabb gondja.Talan az egyik tele volt porral, piszokkal es ezert melegedett.Tisztitas utan ismet normalisan.mukodott.
A Sony-t laptop teren annyira nem ismerem, azt viszont tudom hogy arban eleg huzos a hasonlo kategoriatarsaival szemben mas teruleten is. -
gyulabs
tag
válasz
Imibácsi #7840 üzenetére
Koszonom szepen a faradozasodat!
Egy kicsit megnyugtattal, mert eloszor mint markat a Toshiba-t gondoltam csak kesobb lattam meg az MSI-t.Asztali gepeknel jo tapasztalataim vannak MSI teren, laptopom meg nem volt. Mindenkeppen 15,4-es kepmeretben gondolkodom, mert sajnos eleg gyorsan romlik a latasom.
Megegyszer koszonom a segitseget! -
gyulabs
tag
válasz
Imibácsi #7835 üzenetére
Koszi!
Akkor esetleg ebben a arkategoriaban tudnal ajanlani mas laptopot!(e-mail is johet ha ide nem akarod)Azert neztem ki magamnak ezt a markat mert a meghibasodasi mutatoja igen imponalonak tunt(2%)
Jo tudom ezek a satatisztikak nem mindig korrektek! A feltelepitessel azt hiszem nem lesz gond, mar jo par laptopra es PC-re sikerult megoldanom.A vasarlast ha csak valami nagyon visszautasithatatlan webshop ajanlat nem jon kozbe,egy bolton keresztul probalom majd intezni.(ott dolgozik egy jo baratom) idaig meg mindig sikerult rendezni a dolgokat. -
Marky1013
csendes tag
válasz
Imibácsi #7765 üzenetére
Épp ma sikerült befejeznem a cuccok lementését róla, de sajnos nem sikerült még egy tartalékgépet szereznem mert nem szivesen vagyok arra a 2-3 hétre gép nélkül amíg a szervízben van de már nagyon idegesítenek a bajai.
Viszont remélem hogy vannak olyan okos szervizesek az msi-nél akik hátha áttudják benne változtatni a go6100-et legalább egy go6600ra. -
válasz
Imibácsi #7757 üzenetére
az msi notik esetében a szervizelés folyamatának csak egy érzékeny pontja van; ha olyan alkatrész szorul cserére, ami kimondottan az msi privilégiuma (alaplap vagy ilyesmi), akkor néha elég sokat kell várni a cserélendő darab megérkezéséig...
bár állítólag ez javulni látszik mostanság! -
dbius
veterán
válasz
Imibácsi #7685 üzenetére
Hi!
Szeretném megkérdezni, hogy pontosan milyen Atheros wifi van a kis laptopodban. Én is egy ilyenen gondolkodok, de előtte meg szeretném nézni, hogy Linux alatt hogy muzsikál a wifi (és nem találtam a chip pontos típusát a neten).
Szerintem Everest meg tudja mondani.
Ja, és gratulálok a logoutos íráshoz a notiról. Egész jó
-
válasz
Imibácsi #7682 üzenetére
reklámozom kicsit az általam használt kis msi notit is ilyen téren; le sem veszem teljesen a fényerőt - pedig mint a notiról készült tesztben is írják; a minimum sem elég alacsony fényerejű, ennek ellenére 2 egységet feltolok neki -, a proci órajele sincs lekorlátozva - csak az intel speed step működik, tehát alapon csökentett módban megy ugyan, de amikor kell, akkor már ugrik is fel maximumra -, és így a gyárilag a notihoz adott 8 cellás akksi vista alatt is 5 óra felett teljesít wifi-s net mellett (xp esetén még ettől is jobb valamennyivel a helyzet)
-
Xabi78
aktív tag
válasz
Imibácsi #7670 üzenetére
Imibácsi!
Először is grat a cikkhez, mit a notihoz írtál, szerintem jópár embernek segítettél vele.
Kérdésem lenne, hogy most, hogy nagyobb rálátásod van, kb. mekkora üzemidővel számolhat az ember átlagos használat során (levelezés, doksik serkesztése, netezés + wifi), az a 3-4 óra, amit saccoltál, az korrekt?Másik kérdésem, hogy a pr210 és vr201 között (azonos akkut feltételezve) lehet különbség üzemidőben?
Köszönöm!
X.
-
Crockoo
csendes tag
-
helkis
veterán
válasz
Imibácsi #7309 üzenetére
szerintem nem rossz egyik sem, táskát még nem vettem ki a csomagolásból, végülis asztali notinak vettem.. de jól néz ki..
az egér egy A4Tech X-750F MSI festéssel (fekete+piros)..
aki nem akar 2x ennyiért logitech-et, az vesz ilyet, profi cucc.. -
helkis
veterán
válasz
Imibácsi #7052 üzenetére
mondjuk egy 17"+ notinál 3.5kg+ már eleve megkérdőjelezhető a hurcolászás, emellé még bejön hogy játékra kell, akkor eleve melegebb a helyzet, elkel a hűtőpad szvsz még ha nem is kapcsolod be, könyebben szívja be a friss levgőt, mintha asztalon használnád..
egy ilyen notinak asztalon a helye! otthon vagy lan-on..
egy hordozható, amit naponta cipelsz 13"-15" 2-2.5kg, meg valszeg nem játékra kell, hanem munkára, ott semmi nem fog túlmelegedni.. egy excel-ben, wordben, stb.. -
-
Balázs1986
őstag
válasz
Imibácsi #7003 üzenetére
Én tőlük vettem az EX700-031-et, házhoz szállítással. Csütörtök estefelé rendeltem, hétfőn délben a kezemben volt. Mivel futár hozta, szervizes gond esetén ők küldenek futárt is érte. Ezt mondjuk szerencsére nem kellett eddig kipróbálnom, hogy működik-e. Egyik ismerősöm is tőlük vett egy EX600-253 -at, koleszos szobatársa meg egy Dell-t, nem tudom, pontosan, milyet. Eddig nekik sincs gondjuk.
Mondjuk, ezek az infók nem feltétlenül a boltot minősítik
A megrendeléssel kapcsolatos határidőkhöz tartják magukat, az biztos ;) -
G@ß!
őstag
-
G@ß!
őstag
válasz
Imibácsi #6972 üzenetére
Hazard? Az mit jelent?
Nem rég volt újrapasztázva a szervízben...
A Grid nevű játék hozza ezt ki belőle, a counter-strike source a gput nem terheli annyira, akkortájt 89 fokon megy...de a proci még mindig magas.
Több órás Autocadezés után is riaszt az NHC 80+ fokos a cpu...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Air (15-inch, M2, 2023)
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- Asus ROG 17" Gaming Laptop! RTX 4080 12GB / Ryzen 9 7945HX / 32GB DDR5 / G-sync 240Hz! BeszámítOK
- Asus A15 FA506QM 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged