- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
teptep
senior tag
válasz
szaki1 #17922 üzenetére
1.)
A már említett módon kikapcsolni a BiOS-ban a RAID szolgáltatást az Advanced menüben:- VMD Controller disable
Ha nincs ilyen beállítás akkor az alábbi kombinációk egyikével előhívni a rejtett menüpontot:Ctrl+S, ALT+F2, Ctrl+F2, RightCtrl+F2, Shift+F2
2.)
Másik megoldás, hogy az MSI [support] lapról letöltöd az Intel Rapid Storage Technology F6 Driver-t. A zippet kicsomizod a Macrium pendrive következő mappájába:\Drivers\Disk\IntelRST
A mappába az alábbi file-okat kell bemásolni:iaStorVD.cat
RstMwEventLogMsg.dll
RstMwService.exe
iaStorVD.inf
iaStorVD.sys
3.)
Ha a 2-es pont szerint nem töltődik be a driver, akkor a Macrium Visszaállítás menüjében a Nem támogatott eszközöket kell választani és kitallózni a drivert. -
teptep
senior tag
válasz
szaki1 #17920 üzenetére
Pedig szerintem is Macrium a legjobb. Én a 10-es verzióját használom. Alkalmas működő oprendszer alatt is mentést végezni, de én csak az ISO formátumú erőforrását használom. Innen tudod letölteni: [#23885]
1 gigás pendrive-ról futtatható, de én feltettem a rendszerlemez végére és multiboot menüből indítom amikor szükségem van rá: -
teptep
senior tag
válasz
szaki1 #17916 üzenetére
Az MSI Center az a gyártói támogatási program.
A [Norton 360] pedig egy fizetős antivírus alkalmazás. Ezt tudatosan választottad, vagy valamelyik telepítő felkínálta mint lehetőség, te meg elfogadtad? De mindegy. Amikor benyújták a számlát, majd eldöntöd, hogy fizetsz vagy uninstall -
teptep
senior tag
válasz
szaki1 #17914 üzenetére
Sikerült megugrani? RJ45 nincs, a wifit pedig a Win vagy felismeri vagy nem.
1.)
Support lapról wifi driver letölt, kicsomagolni a telepítőre. Amikor kell, akkor a Shift+F10 gombokkal előjön egy parancssor: devmgmt.msc és megjelenik az eszközkezelő. Itt lehet telepíteni a wifi drivert.
2.)
Mobilteló felakad a házi wifire. Mobilt és a Laptopot összekötni a töltő USB kábelével. Mobilon a Hotspot menüben bekapcsolni az USB-megosztást. És a win majd összeszed magának mindent. -
teptep
senior tag
válasz
szaki1 #17912 üzenetére
Ha szabad helyet akarsz, akkor nem formázni, hanem törölni kell. Törölheted mind a hármat, és mehet a Win11 telepítés. Az majd összeszed magának minden drivert. Amit meg nem, azt a support lapról leszeded és telepíted.
Hallottam olyat is, hogy azon a DriverCD meghajtón vannak a legfrissebb driverek, amik esetleg hasznosak lehetnek a driverezés során. Ezért csináld azt, hogy csak az 1-2-es partíciókat törlöd, és az így létrejött szabad helyre telepíted az oprendszert. Az majd létrehozza magának az EFI boot, a Microsoft Reserved, a Sytem és a Recovery partíciókat. És ha felállt a rendszer, akkor megnézed miket tartogat az DriverCD meghajtó. -
teptep
senior tag
válasz
szaki1 #17909 üzenetére
A win11 telepítő nem tartalmazza a Raid drivert. Két lehetőséged van:
1.)
MSI [support] lapról letöltöd az Intel Rapid Storage Technology F6 Driver-t. A zippet kicsomizod a telepítő egy mappájába, és a linkelt képernyőn kitallózod.
2.)
BIOS-ban kikapcsolod a RAID szolgáltatást: Advanced menü, VMD Controller disable. (Ha nincs ilyen kapcsoló, akkor rejtve van, és a Ctrl+S, ALT+F2, Ctrl+F2, RightCtrl+F2, Shift+F2 kombinációk valamelyikével előjön.) -
Pizzu
aktív tag
válasz
szaki1 #17353 üzenetére
Bármilyen hihetetlen nem olyan egyszerű
Sem a csere sem a beszerzésAlapvető elektronikai ismeretek szükségesek + laptop javításban szerzett tapasztalat sem hagyható figyelmen kívül
Pillanatforrasztóval például egyenes út a tönkremenetelhez, de a megfelelő ón sem hagyható figyelmen kívülYoutube videók...
Nem egyszer láttam már elég csúnya hibákat ami hosszú távon elég csúnyán vissza tud ütnipl.:
Vannak olyan alkatrészek melyek kaptak egy hőátvezető filcet ami burkolatra rávezetve vezeti el hőt
ha nincs ott nyár időben egyszer csak nem indulSzalag kábelek rögzítő fülei sokféle van könnyen pattan ha rossz erőbehatás van
Kábel rossz helyre kerül és elnyíródok.... még sorolhatnám
Lehetne ezeket még sorolni, de kinek nincs tapasztalata nem tanácsolom
Azt is jó ha tudod a hiba ami most van nálad olyan tűimpulzusokat ad ami kárt tehet a gépbe, rosszab esetben az áthúzások elégetik az érintkezőt
Ha nekiállsz ezekkel a hibákkal számolj
-
törölt tag
válasz
szaki1 #16907 üzenetére
a kepen az lathato, hogy a felsorolt hibak egyike sem videokartya miatt volt, ezert felesleges egy regebbi driverre visszacserelni
(lasd PL: WMI hiba 16x, DHCP hiba 17x stb az elmult heten)
--meg aztan ezek a hibak nem olyan veszesek -itt nem latszik, hogy mi folyik ott, tenyleg. Keress ra ezekre a hibakra a neten, akkor többet fogsz tudni -
Balázs1986
őstag
válasz
szaki1 #16874 üzenetére
Azt nem tudom, hogy magát a gépet lehetne-e vezérelni esetleg valamiféle távirányítóval (bár, ehhez kellene egy alkalmazás is, aminek megtanítasz 1-1 gomb kódot műveletindításra), de gyanítom, hogy arra szolgál, hogy egy esetleg bekerülő tv tuner távirányítójának a jelét vegye.
Nem tudom merre van, de úgy lenne logikus, ha a gép elejében valahol. -
Balázs1986
őstag
válasz
szaki1 #16870 üzenetére
Na így már tiszta, ez az infra portod. Az MSI oldalán ehhez csak Vista driver van, ellenben ezen az oldalon van Win7 CIR Receiver driver install...hátha jó lesz.
Szerk.: na elkéstem, itt már írja, hogy CIR Reciever
-
Balázs1986
őstag
válasz
szaki1 #16866 üzenetére
Szia!
Az Intel(R) ICH8M LPC Interface Controller - 2815 csak azt mutatja, hogy az alaplapon milyen buszra csatlakozik az ismeretlen eszköz, sajnos ebből nem biztos, hogy megmondható.
Ami inkább kellene, az ugyanennek a lapnak (mármint amit screenshot-oltál) a Részletek fülén a Hardverazonosítónál (a listából választható ki) a ven_szám és a dev_szám, ami a vendor id (gyártó azonosítója és a device id (gyártó által gyártott eszköztípus azonosítója). Ezek alapján már rá lehet google-zni, de ha nincs meg, itt is megírhatod, és keresgélünk -
eketomy
senior tag
válasz
szaki1 #16619 üzenetére
El kell hogy keserítselek, de alaplapi chipsetet csak igazán profik cserélnek vagy még azok sem! Iszonyat drága és precíz műszerrel kell csinálni ami nem hinném hogy minden szervizesnek csak úgy van. Meg annyi pénzért akkor már az egész alaplapot le lehet cserélni. Sanszosabb inkább hogy a szerelőd az integrált vga chipet cserélné, ill. azt sem inkább cserélni hanem újragolyózni kellene!
Itt van egy kis videó hogy hogyan is megy ez!
-
Balázs1986
őstag
válasz
szaki1 #16619 üzenetére
Szia!
Biztosat sajnos csak a szerelőd tudna mondani. Pontosan milyen chip-et kellene cserélni?
Őszintén szólva nem vagyok róla meggyőződve, hogy ez házilag kivitelezhető...legalábbis nagyon problémás, még ha esetleg beszerezhető is az adott alkatrész. Desktop alaplap tápszűrő kondit cseréltem már, de az se mindig sikerül...nemhogy egy chip.
Milyen típus a tied? Ha régebbi, akkor 35k-ból már szerintem kijönne egy alaplap is.
Én az EX700-amat mindenestől árulom 50k-ért ajándék táskával meg x-fi külső hangkártyával, ilyen tekintetben szervizért sokallom a 35-öt. -
Nhorbee
aktív tag
válasz
szaki1 #16418 üzenetére
Amíg el nem tűnik belőle a zsír. Nem örökös sajnos. Megkérdeztem egy közeli rokonom, aki villanyszerelő és több villanymotort látott életében mint én. Azt mondta, hogy valószínűleg el van görbülve minimálisan a tengely, azért van ilyen hangja. Nem lehet vele mit csinálni, csak cserélni. Zsírozás csak átmeneti megoldás.
Én bő 2 hónapja zsíroztam, nekem még nem kerepel. De valószínűleg fog, csak idő kérdése. -
Nhorbee
aktív tag
válasz
szaki1 #16324 üzenetére
Csak a venti 9000?
Drága. Annyiért komplett hűtőrendszert kapsz, de az meg neked felesleges. Ahogy érzed szaki1, én drágállom. Nem jött össze a "zsírozás"?
Hűtőpadem még sose volt, nem tudom mennyire számít. Biztosan jó. Vannak olcsóbbak, drágábbak is. Nem hinném, hogy eget verő különbségek lehetnek köztük.
Szerk.: Utánanéztem, szörnyű milyen árakon vannak. Én régebben néztem az enyémhez, akkor barátibb volt. Keresek neked valami olcsóbbat, ha gondolod. Majd jelentkezem.
Szerk2.: Ezt lesd. Holnap jár le. Igaz, jár vele a réz is, de azért mindenképp barátibb, mint a 9k.
[link] -
Balázs1986
őstag
válasz
szaki1 #16320 üzenetére
Igen, elég azt az egy ablakot kiszedni, és hozzá kell, hogy férj. A kiszedés / berakás menete pontosan úgy van, ahogy írta Nono89 és Nhorbee. Annyi, hogy szerintem ne kend el a pasztát. Bevett szokás de nemnyerő, mert ugyanazt éred el, mint amit fentebb írtam: apró barázdák lehetnek a kenéstől, leszorításkor a bennük levő levegő nem jut ki, beszorul, és romlik a hűtés hatásfoka. Épp egy bors(ó)szemnyit tegyél a proci és a videokártya tetejére, hagyd úgy kúp alakban, majd leszorításkor ő szépen elrendezi magát
Nem nagy művelet kivenni és visszatenni a hűtőt, a lényeg, hogy magabiztosan csináld, ne kapkodj, és ne remegjen (nagyon) a kezedben a csavarhúzó(#16321) Nhorbee : Pedig úgy szép csendes, passzív hűtéses lenne a rendszer, ez mindenki vágya
-
Nhorbee
aktív tag
válasz
szaki1 #16317 üzenetére
Ki kell venni mindenféleképpen a hűtőt. 8 csavar ki. Venti kábel kihúz. Hűtő kivesz, megfordít. Ekkor fogsz látni egy ilyet, ahogy Balázs1986 is linkelte. A 3 csavart kicsavarozod, majd kiveszed a hűtőt. A ventit óvatosan le lehet húzni, csak a villanymotor mágnese fogja. A ventilátor tengelyét picit bezsírozod, tényleg csak kicsit.
Visszateszed. Levakarod a gyári paszta maradványt, amit a képen is látsz. Az egyik hűtőegységen találsz egy un. gap pad-et(kép: középső hővezető lapka), azt még véletlen se szedd le, kelleni fog.A paszta a videókártyára és a processzorra kell. (A két réz lap mutatja, de szerintem logikus ) Nem szabad sokat tenni rá, meg felesleges is. Egy keveset teszel a közepére, majd egyenletesen elkened, majd mehet vissza a hűtő. Csavar meghúz. Fedél vissza és kész.
-
Balázs1986
őstag
válasz
szaki1 #16306 üzenetére
És biztos minden csavart ki kell ott csavarozni? Elvileg vannak szervizablakok rajta. Neked a legnagyobbat kell kicsavarozni, elnyomni ütközésig, és kivenni. Aztán a már hozzáférsz a ventihez.
(Ha mégis totál szét akarod szedni: nem egyszerű a sztori, mert vannak csavarok amik lentről, és vannak amik fentről fognak. Akad a billentyűzet alatt, és a gombsor panelja alatt is. Valamint az optikai meghajtót ha kihúzod, a keret mentén ott is lesz 3-4 apró csavar. Videó -
kadettmester
tag
Akkor a MM miért működik még mindíg? Pedig rendkívül híresek arról, hogy nem szeretnek gariztatni.
A boltnak ugyanúgy plusz költség tőled elhozni. (sajnos tudom saját tapasztalatból, hogy az albacomp a szervizes cuccot nem szedi össze a boltokból) Erre még rájön az is, hogy a szervízbe is saját költségen kell a boltnak eljuttatnia. Majd mindez visszafelé.
De nem minden márkával van így, ne általánosítsunk! Ha másmilyen szerződés jött volna létre annak idején az MSI magyarországi forgalmazója és a garanciaviselője közt, akkor ez lehetne másképp is!És mondom mégegyszer: legtöbbször nem a bolt tehet arról, hogy a cuccod még mindíg sehol. Az ő kötelességük: átvenni, elküldeni. A jobbak néha rákérdeznek a szervízvre, ugyan mizu a cuccal, de többet ők sem tudnak csinálni.
Szerintem te is jobban jársz ha felveszed a kapcsolatot közvetlenül az albacomppal. (persze ha a garjegy ki van töltve) Időt takarítasz meg, ha kihagyod a boltot. -
kadettmester
tag
1, Szerintem nincs!
2, Igen, sajnos.
3, Csak a termék átvétele és a szervízbe juttatása a bolt kötelessége. De hogy te hogy jutatod oda az a te dolgod.
Kivétel ha a forgalmazott termék magyarországi garanciaviselője készségesebb. Lsd. Fujitsu. Sajnos az Albacomp nem ilyen készséges. Nem tudom az MSI magyországi forgalmazója, hogy tudott pont velük szerződést kötni?! Itt is érdekeket látok megbújni... -
Tikakukac
titán
Itt Magyarországon sem a szerviz a fő probléma hanem az alkatrész hiány. Nagyon kíváncsi lennék miért nem fér el a polcon 1-2 alaplap meg vinyó minden típusból. Pláne, hogy az alaplapokból nagyon sok csereszabatos vinyót meg veszek minden számtech boltban nehogymár emiatt húzzák az időt. A garifutár meg nem tudom miért olyan nagy dolog, de ha a megszorongatnám a ...-ét az eladónak tuti hozná-vinné a cuccokat.
-
Digitalis
senior tag
Amíg jó volt, a játékok mennyire futottak rajta? Mert sok GX600 tulaj mondja, hogy nativban a crysis pl. high-on néha beröccen, de teljesen jól játszható. High medium már hasít. Erre olvasok más teszteket, hát nem éppen ezt írják... erős kompromisszumok kellenek még a jóval erősebb GX620/720-hoz sőt a 2x erősebb GT735 notihoz is, ha izmos játékkal játszani akarunk. Most mi akkor az igazság vagy a hazugság?
-
Tikakukac
titán
Sajnos ez Magyarországon van így más országokban ahol jobb az infrastruktúra és szervízhálózat sokkal jobb gyorsabban mennek a javítások. Én speciel a helyi boltban fogok venni, ahol ismerem a tulajt meg a 2 eladót is, már mondogattam nekik, hogy majd ilyen meg olyan noti kéne előre kérdezgettem meg ilyenek tehát szépen bebiztosítom magam. Ha a jogszabályokat nézzük akkor simán lehet verni az asztalt rosszabb esetben nagyobb méretű emberkékkel /van 1-2 ilyen a baráti körömben
/ kell beállítani, vagy jogász ismivel elmenni. Biztosan vállal más cég is garifutárt pláne ha rendesek a boltosok. Sajnos hibás darabok vannak, lesznek mindenesetre az új széria már jónak tűnik: hűvös, halk, erős, és jó a gép váza is.
-
Coolmat
őstag
Sorry, de mostanság nem sok időm volt reagálni. Betettem most a Memtestet, a nyitó képrenyő elöjön, ahol igen érdekes dolgokat olvastam: Proci: Intel Pentium III, L2 cache méretét nem ismeri fel, a 3 GB Transcend memóriát látja, de a chipkészletet nem. Természetesen ahogy megjelent a kép le is fagyott. Ugyanez a szitu az Ubuntuhoz mellékelt Memtestnél, ami a GRUB-ból indítható (bár ugyanaz a verzió ha jól emlékszem).
-
syl5
őstag
Nem nem túlzás.......Teljes mértékben egyetértek veled szaki1
Nekem egy éves a notim (L735), és meg van repedve a teteje(nemtom hogy hogyan, mindig nagyon vigyáztam rá); volt már vele olyan gond, hogy nem olvasta a memóriakártyát(erősebben beletettem.....azóta olvassa...); most a proci van/ remélem csak volt megkukulva(tele volt porral----->>ez annyit tett mintha nem lenne benne egyáltalán hűtő....sztem ez azért nem kéne). Akkor néhe olyat produkál win ujrainstall után, hogy a modem drivere kiüti a bluetooth-t.
Ennyit a minőségről....
A garancia a másik....Mikor megvettem, a vinyó rögtön bad sector-os volt. KB 1,5-2 hónapot vártam egy szaros vinyó cserére....Kár hogy nem olvastam a fórumot még akkor
És amig eljutottam oda, hogy egyáltalán érvényesíteni tudjam a garit...az is felháborító!
Egy kis városba vettem a gépet, ahol nehézkes pár órás kutatgatás után találtak a megye székhelyén egy szervízt, Mondták majd ők felküldik meg minden. Ahha mondom én, majd én felviszem, mert akkor csak még többet kell rá várom. Fel is vittem beadtam, ahonnan természetesen tovább küldték az oország másik végébe....És így jutottam a gépemhez 1,5 - 2 után.....És mi lett volna, ha a kis városból küldi a számtech bolt...bele se gondolok. -
Tikakukac
titán
Tehát mivel én is bele eshetek majd ebbe a csapdába elkezdtem olvasgatni a fogyasztóvédelem honlapját, fórum, meg oszitárs apja bíró, anyja ügyvéd szóval ha valami nagy gubanc van majd intézek oda egy-két kérdést. 15 napon belüli megjavításra kell törekedni ha ezt nagyon megsértik /25-30 nap a szerviz/ akkor kérhetsz cserét, vagy elállhatsz a szerződéstől és a teljes vételárat ki kell fizetniük. Ez kötelessége és nem hivatkozhat a szervizre mivel ilyenkor az eladót terheli a felelősség. Ha valami hiba van benne javítsátok én eddig kábé ennyit tudtam kihámozni.
1-2 helyen vállalnak garanciafutárt, mint Ipon meg egyebek de sajnos a trehány munkavégzés és nem tőrődömség halmozottan vonatkoznak rájuk is -
enerdzsájzer
tag
Szerintem egy sima vindóz drájverekkel oszt csű.De ha nincs telepítve, akkor ők biztosan telepítenek rá.
Kicsit feljebb van egy beszélgetés a szervizről, meg fogyasztóvédelem is szóbajött.
Esetleg van más lehetőség?
Tipikus magyar hozzáállás: nem a szolgáltató van az ügyfélért, hanem az ügyfél a szolgáltatóért.Ez van, ezt kell szeretni. -
Tikakukac
titán
Végül is ha mindent jól csinálsz nem ronthatja el a gépet, egy próbát megér, csak tarts be minden szabályt BIOS frissítésnél és nem lehet gond. Ha szűz XP telepítés után is előjön akkor szerviz, ha nem akkor lehet hibás driver vagy bármilyen program amit nem kajál meg a gép.
-
csak az adott játéknál és a fedél le- majd felhajtásánál fagy, vagy máskor is - véletlenszerűen?
dr. wattson kiiktatása; start -> futtatás -> beírod; regedit -> ok -> megkeresed; HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\WindowsNT\CurrentVersion\AeDebug -> utóbbira egy klikk a kijelöléshez -> utána bal felül; fájl -> exportálás -> kijelölt ággal! utána töröld a kulcsot!
visszakapcsolás; megkeresed a korábban elmentett *.reg fájlt, kettő klikk rá -> ok
utána; start -> fiuttatás -> beírod; drwtsn32 -i -> ok!harley; alig merem megkérdezni; bekapcsoltad a webkamerát a funkciógomb segítségével?
-
a vége az lesz, hogy mehet minden elölről - valami nagyon nem ok...
a sorrendre figyelj; xp - chipset - vga (hdmi) - audio - modem - ethernet / eddig a webcam, bluetooth és a wifi hardveresen kikapcsolt állapotban legyen! a többinek innen már mindegy a sorrendje!
megpróbálhatod a cd helyett a friss llesztőkkel és alkalmazásokkal; innen -
a korábbi vista mappa emlegetéséből gondoltam, hogy vista...
ha xp, akkor ezt tedd fel; link
azért, hogy kicsivel jobb eredményt kapj (a tesztekben), nem mindig éri meg a buherált illesztő - mert jelentősen megnő vele a hibalehetőségek száma is -, maradj csak a hivatalosnál! -
ha gx600px és vista 32 bit, akkor próbáld meg ezzel; link
a driver cd sajnos sablonra készül, több típusú videókarival (és más hardverekkel) szerelt notikhoz is jó - bizonyos szérián belül -, ezért fordulhat elő, hogy ha nem megfelelő mappában keresgélsz, akkor az általad írt hibaüzenet is jelentkezhet!nekem konkrétan teljesen más verziójú illesztő van feltéve - mert teljesen más a notim/videókarim is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Router gondok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Dell Precision 3561, 15,6" FHD, I7-11850H CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, T600 4GB VGA, WIN 11, ( olvasd
- Dell Latitude 5520, 15,6" FHD Érintőkijelző, I5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd v
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest