Új hozzászólás Aktív témák
-
manapság már nem kínálnak fel azírók 1x írási sebsséget, ha az íród jelenlegi firmware mellett csak 2.4x (dvd+r szabvány esetén 2.4x sebesség van, dvd-r esetén 2x) sebességet kínál fel, akkor csak úgy ismeri fel az író (firmware) a lemezt mid alapján, erre a sebességre van optimalizálva az írás. ha régebbi az íródon a firmware és adott hozzá frissítés, akkor sem lesz utána 1x írási sebesség, csak felfelé skálázódhat az - már ha a lemez nem 2.4x sebességű, hanem 4x vagy esetleg 8x -, mivel az íród maximum 6x sebességgel képes dl lemezt írni!
-
helkis
veterán
ezt a topicot olvasd át CX17-es firmware és flashelés ügyében..
hátha segít.. -
Imibácsi
aktív tag
üdv!
Én anno a legelsők közt vettem egy Sony DVD írót még 80.000 ft-ért. Na az is állandó jelleggel csinálta ezt. Minden lemezt elrontot a Power Calibration Error miatt. Ha 1x-es minimum sebességen írtam, akkor néha megírta a korongot. FW frissítés nem segített. Végül visszavittem garira, de azóta jól üzemel.
-
a firmware frissítése mindig ajánlott - már ha találsz az íródhoz újabbat a jelenleginél.
dl lemezek küzül pont, hogy a verbatim és a ricoh ajánlott!
dl lemezek esetén ajánlott a friss progam az íráshoz! az új imgburn pont jó kellene, hogy legyen, de kipróbálhatod még az új nero 8 szériát is, nero 7 esetén az essential felejtős, premium az ajánlott!
gariba ezzel a hibával nem nagyon foglalkoznak, sőt... -
hdcsaba87
aktív tag
-
Vincentph
csendes tag
Azért nem kell megsértődni, a dolog nem ellened irányul, csak ha mindenki össze-vissza ír akkor semmi értelme a dolognak. Házimozisnak igaza van, ez MSI topik és PBR13 is rosszul tette, hogy ide írt be az Albacomp notijával kapcs. Ha már láttad, hogy ő ilyet vett, akkor írj neki privit, minden bizonnyal válaszolni fog. Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen program, ami...?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Sorozatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest