- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acus
tag
válasz
chriskross #7147 üzenetére
Köszi, megvotl, megy tökéletesen
-
mentos
tag
válasz
chriskross #7249 üzenetére
ahhham köszi megvan!
Én is ezzel próbálkoztam csak nem igazán ment de most nekiestem toll végével, és így már ment, kissé agressívan kell toln neki
-
mentos
tag
válasz
chriskross #7247 üzenetére
Tényleg szép az a logó, de nem vok nagyigényű, nekem tökéletes ez is, így kívülről egy szlíd kis gépnek néz ki, de mikor kinyitod látod h valami vad dolog van itt belül
Viszont amit nem tudok, és nemigen akarom még így első órákban feszegetni, szal h az expresCard slot az hogy működik?
mármint van ott vmi takaró műanyag féleség, azt hogy kell elmozdítani onnan? -
mentos
tag
válasz
chriskross #7244 üzenetére
nice...
mit csináltál a lángnyelvekkel?
higító? -
Imibácsi
aktív tag
válasz
chriskross #7213 üzenetére
Ha egy autót kihozol a szalonból, akkor már az is fél misivel kevesebbet ér. Azt meg mindig tudtuk hogy a sz.gép alkatrész sosem volt a legjobb befeketetés, mert a fejlesztések miatt nem értékálló. Ez van. Még annyit hozzá, hogy ha 180 az új akkor te kb. 140-ért tudnád elpasszolni a tiédet, ha jó állapotban van.
-
helkis
veterán
válasz
chriskross #7202 üzenetére
igaz már többen leírták, de egyszerű belátni hogy 2^32-en az 4Gb-nak felel meg, magyarul ennyi memóriát tud összesen címezni bármely 32bites oprendszer, ha van a rendszerben videóram is akkor azt is megcímzi, így annyival kevesebb lesz az elérhető fizikai ram, tehát egy 256Mb-os karival 3.75Gb lesz a rendszerram, 512Mb-ramos vga-val pedig 3.5Gb értelem szerüen..
de ez még nem a vége a korlátozásoknak, ugyanis egy task maximum 2Gb-memóriát tud lefoglalni, ezt is meg lehet változtatni, ha valami brutális ramzabáló progit használsz:a boot.ini-t kell szerkezteni a következőképp:
pl.:
[boot loader]
timeout=30
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional - magyar" /3GB /noexecute=optin /fastdetect -
válasz
ajaj, ezt a ram-os részlegekben ne nagyon hangoztasd, mert a fejedet veszik...
amúgy az xp 32 bit (és a vista 32 bit is) 4 gb-ot, de abban minden benne van; vga és minden más! -
mentos
tag
válasz
szuper!
köszöntem! -
mentos
tag
válasz
chriskross #7191 üzenetére
-
limonade
csendes tag
válasz
chriskross #7179 üzenetére
Hát nekem PCLanddel pont jó tapasztalatok vannak. Ott vettem régen az asztalihoz a dolgokat. Igaz volt már 3 éve az is
De akkor böngészem ph-t vélemények után. Köszi
-
limonade
csendes tag
válasz
chriskross #7177 üzenetére
Csak a bolttal vagyok gondban. Nem is hallottam még ilyenről. Vagy próbáljam meg helyi boltban rendelni amit ismerek?
-
Balázs1986
őstag
válasz
chriskross #7147 üzenetére
Nem biztos, hogy feltétlen szerencsés utána engedélyezni, nekem pl. ha engedélyezem telepítés után, ezt kapom:
"Hiányzó NTLDR" -
rhonin
senior tag
válasz
chriskross #7125 üzenetére
A memory stick pro duo szintem ugyanaz mint a memory stick. Bele tudja tenni simán a memóriaolvasóba.
-
helkis
veterán
válasz
chriskross #7066 üzenetére
pl.: cod4.. ha lesz időm csinálok képet..
-
rhonin
senior tag
válasz
chriskross #7063 üzenetére
Én mass effectnél mértem ennyit elég magas grafikán. Mint írtam több órán át 100%on ment a proci.
gr.bence: Én is ezt a padot néztem ki...
Helkis: Nekem T7500as proci van a gépben. Én a felszínt mondtam. A magok nálam kb. 86-87fokosak. Nincs tuningolva a gép, még a turbó gombot sem nyomtam be.
Én is a pasztázásra gondoltam csak ugye matricázva van a gép alul és ha elszabom a fedőlap levételénél akkor szintem ugrik a gari bár nemtom. -
Reag3nS
senior tag
válasz
chriskross #7020 üzenetére
jaja hálistennek
-
Reag3nS
senior tag
válasz
chriskross #7018 üzenetére
az kemény
ok köszi szépen. visszadobom már wifi miatti fagyás miatt. már van időm szórakozni vele...
-
zsupi4
csendes tag
válasz
chriskross #7000 üzenetére
Amúgy neked milyen géped van chriskross? (MSI GX600PX-??)
-
zsupi4
csendes tag
válasz
chriskross #6998 üzenetére
Kicsit bővebben?
Hallottam a gyenge akuidőről, hangos hűtésről és a könnyen karcolódó burkolatról. Am a gx600px-34-nél vannak lángnyelvek a burkolaton?
-
gr.bence
aktív tag
válasz
chriskross #6995 üzenetére
nem ez a helyzet....
csak érdeklődtem hogy létezik -e jó jobb vagy mitom én
köszi azért hogy ilyen gyorsan reagáltál a kérdésemre........
pá
-
gr.bence
aktív tag
válasz
chriskross #6991 üzenetére
ok köszönöm a válaszod
amugy képzeld tesómé olcsóbb volt mint az enyém ehhehhehh na mind1 ja és boltból vásárolt nem kamionról esett le......
pápá
de elég
mind1 nem értem miért kell mindig pici apró kis szurkálást beiktatni a válaszokba na mind1
szia
-
gr.bence
aktív tag
válasz
chriskross #6989 üzenetére
nálam is münködik de nem hoz annyit mint nála.....
valszinü valami kis eltérés van az eszköz számában
PCI eszköz 10DE-0407 / 1462-3FAD (Rev A1)ezekben csak nem vettem észre mert ugye oké hogy 8600 de azonbelül is van több
-
gr.bence
aktív tag
válasz
chriskross #6987 üzenetére
gondoltam hogy ez lesz az első reakcio már volt enyémen is de nem volt megfelelő.......
azért köszönöm
-
G@ß!
őstag
válasz
chriskross #6980 üzenetére
Köszi, csak még sose pasztáztam notit!
De ami késik, az nem múlik!
-
G@ß!
őstag
válasz
chriskross #6974 üzenetére
Köszönöm!
Most a procim alulfeszelésén ügyködök...
TL-56 1.8ghz
eredetileg: 9es szorzó ---->VID:1.075V -----> 90fok
teszt alatt: 9es szorzó ----->VID:1.000V -----> 85fok (orthos alatt)Orthos teszttel, Right Mark CPU utility programmal feszelve kb 4-5 fok csökkenés, gondolom ez a fogyasztást is segiti, sokkal nem, de egy kicsit hátha
(+1perc
)
Mi lenne, ha még ez alatt belőnék egy GPU izzasztást is?!
-
Joeyattila
csendes tag
válasz
chriskross #6952 üzenetére
Hali!
Remélem nem számít reklámnak de én a PCX-ben voltam és ott teljesen normálisan álltak a dologhoz,szóval ajánlottak egy hasonló kategóriás gépet vagy még pénzt is lehetett volna azt hiszem,ha én azt választok,de végülis úgy történt hogy ráfizettem az msi-re és vettem egy Asus-t -
bazsoo
csendes tag
válasz
chriskross #6954 üzenetére
nem tudom h ho kéne,,,
van egy p1 gombom de az csak a webkamerát vezérli.
bluetooth nem tudom hol kéne bekapcsolnom...:S
én úgy gondoltam h az automatikusan be van kapcsolva, de ezek szerint lehet h nem
hogy lehetne bekapcsolni?? -
ezso
tag
válasz
chriskross #6927 üzenetére
Köszi Chriskross!
Félig értem amit mondasz, de lehet (akár a guglival) az msi notebookhoz, mondjuk más oldalon hozzávaló Pl. wifi és bluetooth drivert találni?
(szóltam hogy láma vagyok)
Elvileg holnap kapom meg és addig letölteném a szükségletet.Üdv: ezso
-
sublot
csendes tag
válasz
chriskross #6906 üzenetére
Érdekelne de most nem, mert műkszik, esetleg ha újra kell majd rakni, de szerintem akkor már vistaval. Messze van az még. Remélem a gép is úgy gondolja
-
vepe
őstag
válasz
chriskross #6886 üzenetére
Az már az ő dolga lesz,hogy a gépére vigyázzon...úgy látom ketten is ezt javasoljátok, úgy,hogy msi-ből ezt a típust ajánlom akkor neki....
-
Ben_SkaKid
csendes tag
válasz
chriskross #6881 üzenetére
Szánalmas hogy egyesek mindenkibe belekötnek.. szó nélkül is lehet hagyni a dolgokat még ha triviális dolgokat is kérdez, vagy legalábbis nem így letámadni mindenkit..
Nem akarok beszólni senkinek de ezt már nem hagyhattam szó nélkül, és szerintem nem csak engem zavar.. -
vepe
őstag
válasz
chriskross #6877 üzenetére
ne oktass már ki légyszi mit tegyek és mit ne....ha van valami kézzel fogható infód, azt megoszthatod velem, ha nincs, akkor fejezzük be ezt a gyerekes vitát...
-
vepe
őstag
válasz
chriskross #6874 üzenetére
nem tudom mi közöd van hozzá, hogy miért én intézem neki a noti vásárlást
-és egyáltalán, hogy jön ez a kérdésemhez??
, de elárulom neked-mert rám bízta-....kösz mindenkinek a segítséget...faca topik...
-
vepe
őstag
válasz
chriskross #6860 üzenetére
kösz, de picit sok lenne végigolvasgatni...nem ilyen jellegű tanácsra lettem volna kíváncsi...
-
Barto
aktív tag
válasz
chriskross #6845 üzenetére
Üdv!
Nem tudom mikori a géped, én SCM-t csak a driver cd-ről telepítem, mert ami a honlapon van nekem sem múködött rendesen. Én 2006 decemberében vettem, és a hozzá adott cd-ről telepítem. Nekem még a honlapon lévő BT driver is rossz volt, abból is a régit használom + az alaplapi chipset drivert is, mert amikor feltettem az újat ment vele, csak azt a furcsát csinálta, hogy a HDD-t kirakta az óra mellé, mint eltávolítható/hordozható eszközt. Zavarta a szemem és feltettem inkább a régit. A többiből az új van fent (VGA,WIFI,SOUND stb.) -
BeneJoe
tag
válasz
chriskross #6831 üzenetére
Ezek szerint csak addig tolti az akksit hasznalat kozben, amig fel nem toltodik, utana pedig atkapcsol halozati modra? Csak azert kerdeztem, mert olvastam, hogy a regebbi akksiknal erdemes volt kivenni az akksit huzamosabb asztali hasznalatnal. Csakhat akkor azert jol jonne egy szunetmentes tap az aramkimaradas, feszultsegingadozas esetere...
Az MSI notiknak nincs kulon energiahasznalati progija? Az xp-ben beallitottam, hogy 5%-nal kapcsoljon keszenletbe, de ehelyett 10%-nal dobott egy warningot, utana nem sokkal meg leallt...vagy esetleg egy kulon telepitheto energiagazdalkodasi program?
-
Darth_Revan
veterán
válasz
chriskross #6848 üzenetére
Nekem XP-n se volt ilyen gond...érdekes. Hát ha a legújabb BIOS van fent akkor tuti valami szoftver hiba van...de biztonság kedvéért akár vissza is viheted egy újabb alaplapcserére
-
Darth_Revan
veterán
válasz
chriskross #6845 üzenetére
Neked ha jól emlékszem GX600 van (tényleg, jó már?
), mikor nekem is az volt akkor nem volt ilyen gond. Windows reinstallt, vagy BIOS frissítést (
) próbáltál már?
-
Squeegy
csendes tag
válasz
chriskross #6837 üzenetére
így se megy
-
Squeegy
csendes tag
válasz
chriskross #6835 üzenetére
sajnos úgy nem megy már próbáltam
-
sipec
csendes tag
válasz
chriskross #6806 üzenetére
hat spec a szobamban nincs tv, szoval nekem megerne
+ nekunk nincsen se francia se orosz adonk a tvn, szoval ez is jo reason nekem...
-
törölt tag
válasz
chriskross #6808 üzenetére
Kíváncsi volnék eleve hányan fogják az általam felsorolt csatornákat... Egyébként nem feltétlen kell értened a nyelvet, én pl. a francia NRJ-n már egész jól feltalálom magam.
Szerintem a témát lassan zárjuk le, mert ez extra nagy offolás -
törölt tag
válasz
chriskross #6806 üzenetére
Egy példát mondva az nTV-n németül ezerszer érdekesebb a műsor, mint a UPC összes csatornáján magyarul... Egy csomó mindent mondanak el normálisan ami érdekes, míg a UPC-n napközben kapcsolgatok a 47 csatorna közt, majd kikapcsolom a tv-t, mert semmi nincs ami nézhető lenne. Meg legalább kiváló minőségben tudok nézni bármit, olyan beállításokkal ahogy én azt szeretném. Ja és ingyen...
-
sipec
csendes tag
válasz
chriskross #6803 üzenetére
ez szentem nem igaz, hogy a kulfoldi nem erdekel sok embert..
minek egyaltalan magyar?? most a monikat vagy a balazst akarod nezni 2 baratokkozt kozott?? -
Ben_SkaKid
csendes tag
válasz
chriskross #6792 üzenetére
Köszi szépen!
-
törölt tag
válasz
chriskross #6797 üzenetére
Magyarul sugároznak
Miért a műholdas TV adást nem sugározzák?
-
törölt tag
válasz
chriskross #6795 üzenetére
DVB-T sugárzás már van itthon is jópár éve, ugyanis a műholdas adások túlnyomó része már az analógról digitálisra váltott. Nekem otthon a kb. 450 csatornának legalább a kétharmada már digitális. Az más dolog, hogy ezek szinte mind külföldiek, de ha a nyelvet érti valaki akkor nem gond szerintem. Tehát megérheti.
-
dobati
csendes tag
válasz
chriskross #6768 üzenetére
mikor anno tesóm fujitsu laptopjára akartam feltúrni az otthoni xpsp2-t nem volt minden rendben vele, mert maradtak fel nem ismert eszközök, hiába drivereztem a kapott cdkről, így a végén a hozzáadott xp-t kellett feltenni rá
remélem nem lesz ilyen msi-vel, mert xpsp2rulez! -
vampire17
addikt
válasz
chriskross #6757 üzenetére
koszi! sajnos nem most vezsem meg, csak kb 2 honap mulva. de mar nezegetem
-
Rain Blade
tag
válasz
chriskross #6754 üzenetére
ThX !!!
azthiszem mindent megtudtam amit akartam -
Rain Blade
tag
válasz
chriskross #6751 üzenetére
Hali!
Megtudná mondani valaki hogy az a TÁSKA
amit a GX-szériához adnak vízálló-e?
És amúgy milyen?van benne hely bőven?Jól megvédi a lapot?
-
sublot
csendes tag
válasz
chriskross #6749 üzenetére
de most 2 évig nem takarítom a ventilátort akkor attól lehet baja?
-
G@ß!
őstag
válasz
chriskross #6739 üzenetére
Oksa, egyik szervizes sráccal régebben sokat beszéltem, megkérdem , hogy ő mit ajánl.
-
G@ß!
őstag
válasz
chriskross #6737 üzenetére
Nem is világít az adapter, és más kábellel is próbáétam, úgyhogy csak az adapter mehetett tönkre.
Ó basszus, nincs nálam itt fent Pesten a garjegy, szóval csak szombaton tudom leadni Nyíregyházán...
Addig nincs gép... -
gr.bence
aktív tag
válasz
chriskross #6728 üzenetére
szia.
olvass vissza kicsit a forumba kb karácsony elöttig ott is téma volt ez az egyik drágább mint a másik,jobb olcsobb téma......
-
gr.bence
aktív tag
válasz
chriskross #6712 üzenetére
nem elirás hanem csak annyi hogy a gyengébb procis az a lángnyelves festéssel van a 2.2Ghz vagyis a px az meg sima fekete házas........
-
Rain Blade
tag
válasz
chriskross #6710 üzenetére
Pont hogy nem
a PCX-be a
44 = 194e ft
a
47 = 210e ftDe nem akarom tovább húzni ezt a témát.
Kösszi még1*! -
Rain Blade
tag
válasz
chriskross #6708 üzenetére
Köszönöm szépem!
Érdekes hogy ebben az esetben az olcsóbb a jobb
na mind1 nekem csak jó.köszi!amúgy azóta is böngésztem egy kicsit és még annyi különbséget találtam hogy
a 47-eshez adnak egy free dos-t OP rendszernek
és LEHET hogy nem ját hozzá táska+egér(nem 100%)
De a GX610PX 44HU nagyon szimpi! és az ára is zuhan lefelé
-
sipec
csendes tag
válasz
chriskross #6706 üzenetére
azaz a 44est nem?
-
dominik009
csendes tag
válasz
chriskross #6698 üzenetére
Mind1 egye fene nem az a 1 db ly betű fog agyonverni...
-
dominik009
csendes tag
válasz
chriskross #6696 üzenetére
Huh köszi xD
Nem tudom miért írtam ly-el xD láttad előtte J el írtam
Köszi mégegyszer -
Ben_SkaKid
csendes tag
válasz
chriskross #6670 üzenetére
Hát igen, de vagy szaggatás, vagy kis akkuidő
Am 1 órát nekem úgy bír
-
Ben_SkaKid
csendes tag
válasz
chriskross #6668 üzenetére
Notebook hardware control-lal be lehet állítani, hogy akksiról is max procin menjen, legalábbis Vista-val, de gondolom XP-vel is
-
shagy
tag
válasz
chriskross #6657 üzenetére
jah, én arra mondtam, hogy nincs mellé telepítve más a pontos neve a gépállatnak: GX600PX-071
Semmit nem tudok állítani, az a fura, egyszer itt szóvá is tettem, hogy mennyire nincs XP támogatottság... mert tudtommal nincs semmilyen program xp alá. -
shagy
tag
válasz
chriskross #6654 üzenetére
gx 600 nincs mellette semmi elvileg... csak ami az msi lapjáról erre a típusra vonatkozik (ott is a 2008as változatnál szedtem le) a bios v1.0T
mondjuk nálam látsztólag semmit nem csinál az scm, legalábbis nem lehet állítani rajta semmit... csak beállíthatok egy levelezési fiókot és kész
-
shagy
tag
válasz
chriskross #6652 üzenetére
akkor bosszantalak, hogy ez nekem mind Xp alatt van...
-
shagy
tag
válasz
chriskross #6632 üzenetére
amikor aksival használod a turbo gombot, akkor turbo battery módba lép (ki is írja alulra) olyankor spórol a teljesítménnyel az akksi javára... akkor erre én jöttem rá elsőként?
majd lefényképezem... -
törölt tag
válasz
chriskross #6606 üzenetére
Hm... Érdekes, lehet ez valami notebookokban működő technológia, mert asztalin ilyet még nem láttam.
-
törölt tag
válasz
chriskross #6601 üzenetére
Hát ilyenről még nem hallottam... A DC-nél mindig is kritérium volt az azonos méret, azonos memóriaszabvány, azonos órajel, a márka már nem lényeges. Olyan létezik, hogy két különböző órajelű megy DC-ben, de csak úgy, hogy az alacsonyabb órajelűhöz fog igazodni a magasabb. A méretük viszont nem lehet különböző.
-
kola1234
tag
válasz
chriskross #6601 üzenetére
Nekem alap notiban is megy a dualchanel.
1*1G Kingmax ram
1*1GMicron ram.
ciklus stb mindene ugyanaz mindkettőnek.
csak más márka. és megy dualban.
szal gondolom a többi noti sem válogatós nagyon. -
Reag3nS
senior tag
válasz
chriskross #6559 üzenetére
persze, hogy megér egy telefont, csak higgadj le, te is minden szóra ugrasz! ez zavaró már
-
Reag3nS
senior tag
válasz
chriskross #6557 üzenetére
megint kezdődik...
kicsit mintha missziódként fognád fel, hogy beleszólj mindenbe és ha másnak más a véleménye akkor jön a cinizmus. már szólt a mod, hogy pihenj kicsit... miért kel ezt csinálni?
hdcsaba amiket mutattam drivereket megpróbáltad velük?
-
Informátor
csendes tag
válasz
chriskross #6554 üzenetére
Mert a te hibád egyértelmű volt.
Itt vagy WLAN, vagy bármi, aminek köze van hozzá (pl. alaplap). -
hdcsaba87
aktív tag
válasz
chriskross #6547 üzenetére
Egye fene felhívom őket, jövőhéten valamelyik nap!
De informátor is ott dolgozik, ő is mondhatna valami okosságot. -
hdcsaba87
aktív tag
válasz
chriskross #6545 üzenetére
Nem mert itt valaki mondta a fórumon, hogy fehérváron szerelnek mindent. A telefonba meg annyit ondtak a szegdiek, hogy vigyem be max 2 hét és kész. :S
-
Csabcsi
csendes tag
válasz
chriskross #6539 üzenetére
most nemrég kékhalál volt és 3-dikra kékhalál után állt helyre minden.
-
hdcsaba87
aktív tag
válasz
chriskross #6539 üzenetére
De neked nem ex600-076 od van!
Nálunk ez séria hiba
Csak vinné már el valaki a szervízbe, és megtudnánk mi a probléma! -
Scoobyka
addikt
válasz
chriskross #6501 üzenetére
a csík sem múlt el!!!!
-
Informátor
csendes tag
válasz
chriskross #6503 üzenetére
Igen, 1db pixel esetén akár működhet is.
Láttam már mozgatásra villodzó pixelt is. Sőt, nagyon érdekes, már-már UFO jelenség kategóriába tartozó hibákat is.
Pixelhibát teljesen és végérvényesen azonban csak a csere orvosolja. Szerinted a kh-s tranzisztor kézrátétellel véglegesen gyógyítható, igaz? Jó. Mondom, semmi gond, elhiszem.
Gyurcsók is egész meggyőző tud lenni a tv-benEgyébként itt nem 1 pixelről beszéltünk. Csíkról. Persze meg lehet magyarázni, hogy a csík is pixelekből áll. Ja, meg Michelle Wild is.
Gondolom szétszedve még nem láttál kijelzőt (darabokra, minden rétege külön), szóval nem mennék bele a dologba.Amúgy min vagy úgy kiakadva? Telefonos kép alapján egy általad elképzelt hibára adtál egy tanácsot, ami nem jött be.
Vagy csak szereted mindenkivel összerúgni a port, ugye? Ezt mondjuk tapasztaltuk. -
Informátor
csendes tag
válasz
chriskross #6501 üzenetére
Persze, neked mindent elhiszek
Még azt is, amit nem.mod: majd ha megfordult a gép a szervizben, felhomályosítalak, hogy pontosan mi volt.
-
Scoobyka
addikt
válasz
chriskross #6479 üzenetére
a tegnapi progid következménye ez lett:
[link] mint látható egy szép nagy folt...mégvalami ötlet amivel mégjobban galyra vághatóm haver kijelzőjét?
-
sipec
csendes tag
válasz
chriskross #6490 üzenetére
de ugyanugy hüt..
-
hdcsaba87
aktív tag
válasz
chriskross #6490 üzenetére
Jah tényleg. Lehet, hogy neked van igazad!
-
p_adam
addikt
válasz
chriskross #6481 üzenetére
Azért a 10 col az mégse 7 col, szóval annál azért sokkal jobban használható, és a billentyűzete se kicsi (szerencsére). 1024x600 pedig szélességben elegendő, csak magasságban kell scrollozni kicsit többet, teljes képernyős képnézegetés esetén meg lehet választani a levágás vagy a kicsinyítés között. Szóval az eee-nél sokkal jobban vállalható kompromisszum.
Kár, hogy megnézni nem lehet és sehol máshol nem tudni még a forgalmazásáról szóval aki tud még infót hogy hol lehet majd kapni még, szóljon ;) -
Scoobyka
addikt
válasz
chriskross #6477 üzenetére
ő is ott vette ahol én az iponnál...és még azonos időben is...szóval ha 2 éves a gari akkor még 1 év van neki is és akkor Debrecenbe le tudjuk adni majd,ha mégse javulna meg...bár inkább sztem annak örülne,ha megjavulna...
köszi a progit..amúgy azt nem értem,hogy mitől...egyik napról a másikra lett...féltem most már az én gépemet...vizsgaidőszak előtt nem lenne jó ,ha lehalna nekem is..
-
Reag3nS
senior tag
válasz
chriskross #6470 üzenetére
:] akkor eddig makom van
-
hdcsaba87
aktív tag
válasz
chriskross #6451 üzenetére
Ez így van, pl. pro streetbe 1024es felbontáson (ami nem natív se a laptopon se az asztalin) a laptopnak szebb a képe mint az asztali monitoromnak!
dáranbézer: Úgylátom te nagyon keresed a hibát a laptopodba!
-
GeryPc
senior tag
válasz
chriskross #6448 üzenetére
-
GeryPc
senior tag
válasz
chriskross #6448 üzenetére
ajj istenem veled meg én nem vitatkozom de küldök majd egy screenshotot egy rendes tft monitorrol meg a laptopról
-
hdcsaba87
aktív tag
válasz
chriskross #6443 üzenetére
Sok Boldog Születésnapot.
Én kb. 2 hónapja 21.
Öregszünk.
-
hdcsaba87
aktív tag
válasz
chriskross #6440 üzenetére
Nekem is voltak amúgy hasonló problémáim az asztali monitorommal (samsung 940n), visszavittük a szervízbe 2hét mulva meg is jött, és mondták semmi probléma nincs vele.
Azóta vettem új vga-t a gépbe... úgy tűnt, hogy megszűnt a vibrálás de sajnos még mindig előjön.Sztem ennyi hibáért nem érdemes visszavinni, ha csak nem fehérvári vagy.
Persze ez csak az én véleményem.Amúgy sokszor kíváncsi lennék ki hány éves lehet a fórumozók közül.
Nagyon nehéz megítélni.
Nemrég adtam el a gamepadomat (itt a fórumon), és meglepődtem hogy nemcsak fiatal 10-en, 20-on évesek fórumoznak! Azért ez tök jó, fejlődünk! (nah de ez nem ide tartozott). -
GeryPc
senior tag
válasz
chriskross #6435 üzenetére
Hát én ezzel vitatkoznék hogy hiba vagy sem,1280*800-on 60hzen megy a tft monitorok panelek nem tudnak nem frissítést produkálni de nem is szabadna vibrálnia mint egy crt monitornak ez pedig ezt csinálja ilyet akkor vettem észre tft monitoron mikor a benti gépemben cserélgettem a videokártyát,ilyen régi tnt2-es mx 400 radeon 9000,és volt amelyiknél szintén ugyan ezt csinálta ergo nem a tft panel a szar benne hanem a vga.....,ebből csere lesz én úgyérzem de akit nem zavar vagy nem fáj tőle a szeme annak ámen nekem viszont kibaszottul fáj a szemem meg a fejem tőle,és attól még hogy a szem nem minden felületen látja a vibrálást attól még folyamatosan vibrál a képernyő ami jobban fárasztja a szemet
ui. kössz hogy megnéztétek ennyien
-
Scoobyka
addikt
válasz
chriskross #6403 üzenetére
köszi....
nem tom mi van ma velem... -
hdcsaba87
aktív tag
válasz
chriskross #6399 üzenetére
Nem nem adok ki többet, mert ezekbe a nagy hipermárketekbe általábban sokkal drágább.
Én a laptopomat 180ezerért vettem, a mediaba pedig 220ezerért árulták.
Ez nem sznobizmus, csak előítéletesek vagyunk.
Ezt a témát befejeztem! -
hdcsaba87
aktív tag
válasz
chriskross #6393 üzenetére
Ez nem jelenti azt, hogy át lehet minket verni! MERT EZ NEM ÍGY VAN!
Ha veszek valami műszaki cuccot, akkor végignézem az összes szóbakerülő üzletet, hogy megtudjam hol a legolcsóbb.
Persze az előbb említett hájpermarketeket kihagyom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest